- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Valóban elbeszélhetünk egymás mellett, bár nem értem hogyan.
Amit linkeltem YT videó esetén ha annak lejátszása során belépek a képi beállítások menübe, ott kiírja, hogy éppen a HDR képi beállításokon babrálok. Tekintve, hogy a YT HDR-nek is vannak követelményei, így amit a YT maga is HDR tartalomnak minősít, az valóban az is.
A Netflix-ről és az Amazon-ról is elérhetők HDR tartalmak. A TV-k beépített alkalmazásán keresztül. Ott hogy oldják meg, hogy a HDR valóban HDR legyen? -
wierra
senior tag
-
-
ztsoft
őstag
Ahhoz képest, hogy "halott" formátum, elég sok új film jön ki így, [link]. A másik meg, hogy a TV még garanciális, már ha csak az eladási értékét nézem (azaz, érték csökkentő, ha nem tökéletes), így megér ennyit.
Főleg, hogy rávilágítok a gyártó hazai képviselet, szerződött szerviz gyengeségeire, hiányosságaira. Esetleg később még segítség is lehet, egy hasonló cipőben járó tulajnak.
Nem utolsó sorban, nem szeretem, ha hülyének néznek, nem is hagyom magam.
-
-
pakolo
csendes újonc
szia nekem pont így a jó nem tudnám elképzelni 40es meg 50es fényerőn ! lehet mert ablak előtt van a tv vagy nem tudom lehet hülyeség volt elé tenni de több éve ott van minden tv-helye !
este azért be kapcsoljuk környezet érzékelőt !Minden kalibrálást ki próbáltam hidd el értek hozzá de ha tré a panel a DSE efektet nem lehet ki szedni belőle csak olyan 10%-20% javítani !
-külföldi oldal azt írja a diffúzor hibája véget van ez a DSE efekt mert nem egyeltessen osztja el a fényt gyári hiba de nem csak Pana szenved ettől !
-olyant is olvastam ha hátul meg lazítom a csavarokat akkor lehet jobb lesz állítólag túl erősen van a panel odafogatva és ezert van de nem akarok garancia vesztést ezért ezt nem próbáltam !-voltam MM üzletbe de ott csak EX633 volt azon nem volt DSE efekt de nem tudni milyen volt VA-IPS-EDGE-DIRECT !
-
sklopp
őstag
Sokat meditáltam én is Sony és Panasonic között. Végül ami a Panasonic felé billentette a mérleget, a Sony-s hozzászólásokban rengetegen nyüglődnek különféle gondokkal, továbbá úgy tűnik, a Sony hajlamos ad-hoc változtatni egy modellen belül a kijelző típusát, egyebeket, szóval van rá esély, kifoghat a vevő kevésbé sikerült példányt is. Panasonic vonalon ilyesmikről nem nagyon olvasni. Az már csak + hogy a Sonyra igencsak borsos pénzért lehet hosszabbítani garanciát, a Pana alapból 5 év (regisztráció után) ingyenesen. Végül így döntöttem Pana mellett. Most már csak a szállításra várok, a bankom reggel átutalta a vételárat.
-
speedmetal
tag
Kalibráltathatod profival, pénzért, vagy megcsinálhatod magad is: szemre, kalibráló képekkel vagy kalibráló programmal. Ha van lemezes lejátszód, akkor megveheted és használod, vagy letöltheted (alternatív) és kiírás után használod.
-
speedmetal
tag
Bedugod - jobboldalt alul kiírja: USB eszköz észlelhető - HOME - eszközök - utolsó karika (türkizkék) az USB eszköz.
Ha nem találod, akkor valami nem stimmel, mert most próbáltam ki (50EX780E) 3 pendrive-val, amiből az egyik alig fél éves USB 3.0-ás a másik egy 8 GB-os a középkorból és egy 2 GB-os az őskorból, s mindhárommal működik. -
z123456z
őstag
Én sem találtam a média lejátszót a 633-on az alatt a fél óra alatt, míg próbálgattam. De mintha azt olvastam volna, hogy az options vagy a home gombot kell megnyomni? Én már visszacsomagoltam, várja a Jézuskát, de próbáld meg.
Jobban belegondolva nem is tudom, melyik az a 780, a 700-ra asszociáltam hirtelen.
-
Piftuka
veterán
"Holnap reggelig azt kell eldöntenem (mert rendelésre hoz a MM), hogy 58" vagy 65"?..."
Ha választani lehet, elfér a készülék, és megengedheted magadnak, akkor a nagyobb képátlójú modellt válaszd!
Azt azért nem árt tudnod, hogy míg az 58 colos változatnak állítható magasságú és forgatható talpa van, a 65-ösönek már "csak" magasságában állítható. (A 75 colos példánynak pedig már fix.)
-
janman
csendes tag
Nem titok, az MM-ben vettem. 322eFt volt. (Ha holnap a red friday kapcsán 10%-al még olcsóbb lesz, akkor asszem t.kön lövöm magam..
)
1-3 munkanapot írtak szállítási határidőt, de majd meglátjuk mikor jön. Már nagyon várom. Mind képminőség, mind a tv-s rész, vagyis a dupla tuner tudására nagyon vagyok kíváncsi. Mindent megírok majd, ígérem. -
-
kmaro
csendes tag
Panasonic 2017 èv legjobb gamer tv-i lettek még a csövesnek itèlt ex600nak is olyan a lag input-ja hogy 2 hèt kellet mire forza , COD, Gta V meg szokjan hogy itt keremszèpen gyorsasag van szinte nincs is lag. Magyarul olyan mint ha 30mb netrol at tèrsz 1000gb netre de komolyan valahol probaljatok ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest