Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
A PC rá van kötve a TV-re egy 8K-s HDMI 2.1-el.
Ha úgy kapcsolom ki a TV-t, hogy ezen a HDMI bemenetelen maradt a kép, majd még áramtalanítom is a TV-t, akkor a legközelebbi bekapcsoláskor erre a HDMI-re kapcsol be, de csak fekete kép van, ill. a menü jön be, de semmi más nem működik, nem lehet még a TV-re se átváltani.
Ekkor láttam ezt a menüben, ami amúgy sose jön elő, legalábbis közel nem ennyi opció van benne...
A TV nem is THX minősítésű pl....Mi baja lehet?
Miért nem reagál ekkor semmire a menün kívül? Csak az újra ki be kapcsolás segít ekkor. -
AL
addikt
Szia ! Próbáld ki azokat a beállításokat, amelyek azoknál vannak, akinek megfelelőnek tünik a háttérvilágítás. Kérdezzél meg egy pár Kollégát, hogy Ők hogy használják. Kár szerelőnek hozzányúlni, ha nincs semmi baja, mert az utóbbi évek igyik legjobb tévéje ez. Csak azért írom ezt, mert az utóbbi hetekben a többi tobickban is mindenki ezzel foglalkozik ( mennyire felhős ) Ha próbálkozol a beállításokkal, ami millió féle lehet, lehet, hogy megjavul ( de a led tökéletes soha nem lesz ). Üdv.
-
AL
addikt
Szia ! Látom, hogy modflowtól azt a választ kaptad, hogy Nála nem ilyen, de szinte biztos, hogy mindkettőtök beállítása más. Az igazi összehasonlítás az, ha azonos beállítással nézitek meg. Nincs olyan LED panel, amely beállítástól függetlenül tökéletes . Én teljesen sötétben soha nem nézem, ezért ilyenekkel nem is foglalkozok.
Szerintem, ha filmeknél nem zavar, akkor felesleges foglalkozni vele. Üdv. -
wierra
senior tag
Én egy szarfos unsupported Beelink GT1 Ultimate-et használok Kodi-val, azzal - már amikor normálisan működik - nincs gond képi megjelenítés tekintetében. PC-s tapasztalatom nincsen sajnos. Ahogy olvasgattam "kölcsönzős" oldalakon, nem az MPCHC a favorit lejátszó.
marilllyo: Nekem 2db UPC-s CI+ kártya van a TV-ben, nincs gondom a karakterkódolással.
-
-
szigpet8283
csendes tag
Hát igen ebben igazad van, csak az én helyzetem annyiban más, hogy bogaras a kijelzőm, ezért mindig panelt akarnak cserélni. A cseredolgot csak nagy nehezen tudtam kiharcolni. Azt mondták vagy elfogadom a cseretévét vagy akkor panelt cserélnek a régiben. Csereutalványról szó sem volt jelen esetben.
Bár ez a hiba már másodszor fordul elő. -
modflow
veterán
Nekem egy Panasonic P50GT50 plazmám volt, azt váltottam le erre.
És nagyon szokatlan a szín a tv-n.A beállításokra lennék kíváncsi. Mert pl. az rtl híradósa olyan vérszegényen néz ki, hogy ihaj. Médialejátszón már jobb, de annyi beállítás van, hogy nem tudom mi lenne a jó.
Ill. hogy lehet beállítani, hogy a kedvencek lista sorszámozása úgy menjen, hogy 1, 2, 3....
És ne az éppen aktuális sorszámot tegye elé, hogy 2, 65, 3, stb.? -
-
runner 125
nagyúr
Próbáltam googlezni tegnap én is, de meg vagyok lepve, h szinte nulla az aktuális kínálat, noh meg igen, a kérdés h vajon kompatibilis-e.
A megjelenési dátumokból kiindulva úgy láttam h ez valahol 2012 környékén jelent meg - és kb. szűnt is meg.Senkinél nincs tapasztalat tapipados távirányító kapcsán?
-
kezo0
addikt
Így van, ezért tettem OFF-ba a hsz-t. De ne vedd nagyon magadra, ezt a helység/helyiség dolgot ezen a fórumon többen használják rosszul, mint jól...
Ami pedig a standby-t illeti, a készülékek általában csak a rajtuk levő fizikai ON/OFF gombbal kapcsolhatók ki teljesen. A távirányítóval az enyém is csak standby-ba megy, de ez így normális, mivel pl. csak így marad elérhető a távoli médiaszerver-funkciója (vagyis, ha folyamatosan fent van a hálózaton), vagy csak így lehet a mobilos appal be is kapcsolni.
-
wierra
senior tag
Jó döntést hoztál!
A TV menüjéből kényelmesen elérhető az e-Súgó. Itt találhatod a netes verziót.
- A HDMI CEC funkciót 'VIERA Linknek' hívják Panasonicéknál. A 255. oldaltól találod a témakör taglalását.
- A TV csatornák esetán hozz létre egy "Kedvencek" kiosztást. Abba azokat és olyan sorrendben teheted be ahogy csak szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest