- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
topyjo
aktív tag
-
senki66
senior tag
Ez a kisebb energia fogyasztás, amit mindig felhoznek az RGBW védelmében, ez sem igaz minden típusnál.
Az igaz hogy az LG 55 UJ701V kevesebbet fogyaszt:
Energiafogyasztás bekapcsolva 83 W
Éves energiafogyasztás 115 kWh/év
Energiaosztály ADe például az ugyan akkora 55UJ6307, ami nekem is volt már ugyanannyit fogyaszt mint a Pana55 EX600E, ami ugye RGB paneles, valószínűleg a 701V sem az RGBW miatt fogyaszt kevesebbet.
LG 55 UJ6307
Energiafogyasztás bekapcsolva 107 W
Éves energiafogyasztás 148 kWh/év
Energiaosztály APana 55 EX600E
Energiafogyasztás bekapcsolva 107 W
Éves energiafogyasztás 149 kWh/év
Energiaosztály A -
jaanoo89
aktív tag
Szia!
Attól tartok, hiába cserélnek benne bármit is. Én már többet próbáltam, mind ilyen volt. Sőt, ami most van, azt vettem észre, hogy a jobb felső sarokban világosabb a fekete, mint máshol. (1-2 kisebb folt még van itt-ott). Szóval ennek a TV-nek sok a baja, akárhogy is nézzük. 170-200-t érhet, mert ha ezektől eltekintünk, szép a képe és gyors (játékokhoz nagyon jó), de én még 250.000 FT-ért vettem, annyiért pedig szerintem nem elfogadhatóak ezek a hibák.
Nem mondom, hogy nézhetetlen, de gari lejárta előtt el fogom adni és rászánok többet, hogy remélhetőleg egy hibamentes TV-t kapjak. Hozzáteszem, hogy az én szemem nagyon kényes, simán lehet, hogy ezeket sokan ki se szúrnák.
-
-
Lalikaw800i
csendes tag
Bízom benne hogy angol hanggal nézitek a fimeket , más különben nincs értelme az okfejtésnek. Sokszor örülhetünk ha nem 2.0-ás szinkron hangot kapunk. Azon felül eddig három 4K filmel találkoztam aminek DTS szinkron hangja van : A Vadász és a Jégkirálynő. Halálos iramban 7-8. De ezeket FullHD-ban simán meg tudod nézni mert ott nincs DTS hangja. Tehát a DTS hang csak 4K filmek esetén jelenthet gondot. Nekem nagyobb gond a 40-70Gb-os méret tárolása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest