- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
Jinxb1rd #15086 üzenetére
Adj egy 0sr es accot 2 hét alatt ujra 2500 - 3000 res szinten leszek vele, és tudod miért mert működik a mm rendszer és odajutsz ahova való vagy. Nem csak a játéktudás számit hanem a hidegvér és mentalitás is. Estem már le 2k alá poénból és mikor mégráztam magam 2 délután után újra 2700 on voltam...
-
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #14954 üzenetére
Nem kúrta szét senki, annyi történt, hogy most már nincsen hanzonak 8 másodpercenként egy ingyen killje.
Kellett ez már.
De ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy sokkal mobilisabb lett, szóval nem csak vettek el tőle.
Az meg hogy egy olyan hőst kezdesz tanulni, akiről hónapok óta mondták, hogy gőzerővel dolgozzák át teljesen, az már egyéni szociális probléma.
Nem lett ő rosszabb, csak meg kell tanulni vele megint játszani. -
k-adi
nagyúr
-
-
saen
veterán
válasz
Jinxb1rd #14945 üzenetére
Ez a jövő és a jelen is. Mindig túlbuffolnak néhány hero-t, néhányat meg szénné nerfelnek és ezt variálják időnként, ahogy épp jólesik. Itt sosem lesz olyan, hogy nem nyúlnak hozzá valamihez, ezzel próbálják folymatosan frissen tartani a játékot.
Hogy ez jó-e az persze más kérdés
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #14817 üzenetére
Nem sok mindenki játszana egy olyan játékkal, ahol fél órákat kell várni. Még 5 perc is sok. Az orvoshoz meg közjegyzőhöz megértem hogy időpontot kell foglalni, de egy játékhoz nem. Van más, majd játszanak azzal.
Blizzard meg a játékosokból él.
A te véleményed az a játékosok kevesebb, mint 1%-a, ezt azért te is beláthatod. -
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #14815 üzenetére
Ennek az az értelme, hogy a sok silver vérpistike, akiknek amúgy saját bevallásuk szerint dia-ban lenne a helyük, ne blokkoljon minden meccsen minden csapattársat, mert mindenki hülye, csak ő a helikopter.
Elég hamar 30-40 perces queue time-ok lennének.Véleményem szerint ez a normális játékosokat szolgálja, akik a legcancerebb csapattársakat akarják elkerülni ismét. Lehet, hogy kevés lesz, de igazi idiótákkal, akik még toxicok is, viszonylag ritkán találkozom szerencsére.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #14578 üzenetére
Nincs mit ragozni, már a sima sata ssd is legalább 5-ször gyorsabb, mint a hdd. Ha téged nem zavar az, hogy első földetéréskor pubg-ben 1-2 percig kb szabad préda vagy... hát akkor ne zavarjon.
És ez nem pénzkérdés, a mai hardverárak mellett nincs mentség, ha kihagyod a gépből az ssd-t. Egy 250 gigáson már a rendszer és 3 nagyobb multi játék simán elfér, ez meg 30ezer forint újonnan, amiből egy retkes belépőszintű videókártya felét nem tudod kifizetni.
Ha akarsz szenvedjél hdd-vel, de ne kezdjük el hirdetni azt a baromságot hogy "alig van különbség". Lol.Meg mit is tesztelgettél? Pár hsz-el fentebb leírtad, hogy hdd-d van. Nekem van ssd és hdd is a gépemben, mindkettőn rajta az overwatch, kedvedért megnéztem, és óriási a különbség.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Jinxb1rd #14578 üzenetére
Nyilván Én SSD-vel a kezemben születtem!
Hagyjuk már. A hajamat meg nem tépem, így is kevés van!
Általánosságban beszélünk jelen esetben az ssd hasznosságáról. Az más dolog h a pubg-s topikra hivatkozok. De csak és kizárólag miattad, még akkor kipróbáltam 7200 -as WD Scorpion Black-el(Speciálba miattad kölcsönkértem.). Az első indítás pusztítóan lassú (a rendszerről ne is beszéljünk), aztán pedig vállalható kategóriába sorolnám, de semmiképp sem gyors és jó kategóriába. A memóriából komplett full betöltést meg remélem viccnek szántad!(Megjegyzem ez lehet részben igaz. De nem tudhatod hogy írták meg az egészet. Egyértelműen ezt az elvet nem mondhatjuk ki. Pl nem célszerű mind a két pályát memóriában tartani, gyanítom ha a másik pálya jön kipucolja az előzőt. Sok lehetőség lehet.)
Configom > Adatlapomon
És ha bizonyítékot szeretnél, bármikor leforgatok neked egy ilyen kisfilmet gyorsba.(Jó a bármikor azért ne vedd készpénznek, akad más dolgom is!
)
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
Jinxb1rd #14540 üzenetére
Fizettem a játékért, azzal játszom amivel szeretnék, amíg nem dobom el szándékosan a matcheket.
Nem játszom magas szinten, itt mindenki más is hoz össze-vissza mindent, szóval nem látom az egészben problémát. Annak ellenére amit mondtam, általában én vagyok az, aki végül hoz azt amire szükség van, és a maradék 5 ember jön azzal, amit gondolkodás nélkül instalockolt.
Feltételezhetem a hozzászólásodból, hogy te példamutató módon minden létező játékban, kivétel nélkül, kötelezően flexelsz és azt hozod amire a csapatnak a legnagyobb szüksége van, annak ellenére is, hogy utálsz és/vagy nem tudsz az adott karakterrel játszani?
Az meg a másik, hogy zsigerből utálom a hosszú töltési időket, ha nem ehhez kötött lenne a pick, akkor is a gyorsabb töltést választanám. Nem dísznek vettem SSD-t a gépbe.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #14533 üzenetére
Össze nem lehet hasonlítani a hdd meg ssd sebességét. Amíg nem próbáltam ki, én is azt mondtam, hogy minek, így is elég gyors minden. Aztán beraktam egy ssd-t, mondom haladjunk a korral... új világ, és nem, nem túlzok. Nem azt mondom, hogy így 2018-ban nagyon jó az ssd, hanem kötelező.
És nekem elhiheted, 1 hónappal ezelőttig én is nagyon hdd párti voltam. -
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #14525 üzenetére
Nem babusgatni vettem az ssd-t hanem használni.
HDD-ről kifejezetten jó gépen is perceket kellett várnom első indítás után, míg méltoztatta betölteni a karaktereket meg a fegyverek hangját, ssd-re átrakva ez a probléma megszűnt.
Persze tudjuk nálad minden flawless egy kávédarálón is, mi csak sírni járunk fel -
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #14432 üzenetére
Mercy meta, Ana nem.
Mercy képes egyedül is megfordítani egy meccset (a következő nerfig/reworkig), Ana amellett, hogy jól ki tudja healelni a tankokat, nem sokat ér. Vele nagyon-nagyon jól kell tudni játszani, de még úgy se lesz sehol mercy gamechanger ultijához képest, amit még egy hülye is tud használni. Evvan sajnos. Peddig én is bírom Anát.
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #14247 üzenetére
Ezt a kérdést bármelyik sport esetén fel lehetne tenni.
A Blizzard tényleg igyekszik megreformálni a dolgot, ugyanazt a célt szolgálják a színek, mint az, hogy adott városokhoz tartoznak a csapatok. Azt akarják, hogy elkülönüljenek egymástól, jól megkülönböztethetőek legyenek, a nézők pedig azonosulni tudjanak velük, mint ahogy az az NFL, NHL, NBA vagy a Mennyei Megyei esetén is megtörténik. Ha azt mondod Magyarországon, hogy zöld-fehérek vagy lilák, tudod, hogy mely csapatokról van szó, erről szól itt is. Elkötelezett szurkolókat, rajongókat akarnak, akiknek van kedvenc csapata, nézik a közvetítéseket. Arról nem beszélve, hogy a színek az egyszeri nézőnek, aki nem ismeri különösebben a játékot, sokkal befogadhatóbbá, átláthatóbbá, nézhetőbbé teszik a meccseket.
Őszintén szólva sokkal profibb mind a körítés, mind a közvetítés, mint amit vártam, és az a néhány meccs, amit láttam, elképesztő volt. -
-
-
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #13984 üzenetére
ez a része igy van..nekem jelenleg csak eventes dolog esik (kék, szürke), mert ugye a nem eventesből minden megvan (voice, spry, victory póz). 11ládából eddig esett két epic tavalyi skin (zarya, lucio) 0 leg. ill. tegnap esett egy régi mcree epic emo talán (ez eddig a kakukktojás)..két cimbinek 7-8 ládából már két-két leg....kő-papir olló, de majd csak beindul
(ha meg nem akkor is összetarháltam már annyit, hogy akár minden legendet megvegyem)
nyáron gondoltam, hogy jahh megveszem a nyári eventes dolgokat, és akkor majd legek potyognak orrba szájba, hát nem Saen-nek lett igaza, elkezdte duplázni a kékeket/szürkéket.
-
saen
veterán
válasz
Erre megint tudok mondani egy okosat
Ez is téma volt a hivatalos fórumon és anno Jeff Kaplan azt mondta rá, hogy az eventes drop rate teljesen más, mint a hagyományos és ha nem event legend-et nyitsz event-es dobozból az nem pech, mert nem eventes helyett nyitottad, hanem az csak egy bónusz amire van esélyed. Hogy ez pontosan mit jelent és hogy számolódik azt nem árulta el, de ez alapján nem feltétlen éri meg ezt sem megtenni.
-
válasz
Én már ebben sem vagyok biztos. Ha az olcsók felvásárlása ellen tettek, akkor a legendaryk gyűjtése ellen is. Például lehet, hogy az event legendary külön kategória, valószínűleg így is van, mert sokkal gyakrabban esik eventen értékes cucc. Valamelyik developer update-ben elhangzott, hogy nem akarják, hogy mindenki event skinekben rohangáljon.
-
saen
veterán
-
válasz
Jinxb1rd #13935 üzenetére
Olyannal is találkoztam, hogy végig groupban volt velünk a srác, erre karakterválasztás közben jön neki a 10 perc ban lelépésért, holott végig ott volt. Valahol érthető, hogy ennyire agresszív, mert még így is sokan hagyják ott a meccset, de néha tényleg szemét. Én még egy tűzriadót is végigjátszottam egyszer.
-
válasz
Jinxb1rd #13871 üzenetére
Én erre hónapokkal ezelőtt rájöttem. Read mode-ban nézegetem ezt a topicot, nem értem, hogy az emberek akiket csak felb@sz a játék, minek szívatják magukat vele? Be kell látni ez a rang rendszer egy kalap hulladék, ha tudod csapatban tolni, akkor van esélyed, de ilyen soloban szerintem csak az agyvérzéshez kerülsz közelebb. /teljesen mindegy, hogy goldban, platban, diaban vagy, ahogy látom feljebb is még mindig elég sok a tard/
-
Swinegod
őstag
válasz
Jinxb1rd #13766 üzenetére
(#13767) oxox: Én nézek winratet. Elég sokat elárul mikor 40 meccsből 12-t nyert meg a Widowmaker vagy mondjuk 32-ből 4-et a Junkrat. És megismétlem, tökmindegy, hogy mit csinálok. Soha nem jött össze a csapat. Értsd: Soha. De úgy soha. Mi 2-en próbáltunk menni a tankkal, de 3v6-ban tudod mennyi esély van
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #13738 üzenetére
Kemény vagy, mint a tegnapi kenyér, de azért neked is megnézném a játékbeli teljesítményed, voice chattel együtt. Ezek alapján a hsz-ek alapján nehezen hiszem, hogy te olyan konstruktívan állnál a troll playerekhez
De abban mindenesetre igazad van, hogy előbb git gud, és csak aztán kezdjünk el sírni a többiek játéka meg pickjei miatt.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd #13646 üzenetére
Picit elgurult a gyógyszere
-
Orgi
addikt
-
madexx
tag
válasz
Jinxb1rd #12566 üzenetére
Toled en meg ertelmes hozzaszolast nem lattam. Te vagy sirsz hogy milyen rossz a jatek/szemet a blizzard, vagy nagykepuen es lenezoen beszelsz jatekos tarsaidrol, vagy csak szimplan bunko vagy masokkal szemben.
Annyira jo lenne ha elmennel ebbol a forumbol, bar biztos nem fogsz, mivel te ebben leled oromodet, hogy masokat bosszants. Gondolom ez a sajat eletedet tukrozi, hogy csak itt lelsz oromot. Nyilvan ezt is le fogod tagadni, de ez cseppet sem baj, nevetek en jokat rajta.
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #12563 üzenetére
Felfogni sem tudod amit leírtam, nemhogy elgondolkodtál volna rajta egy picit... Még ezek untán is inkább kötekedsz és erősködsz, hogy márpedig ő a f@sz...
Látod pont erről beszéltem... Ha alapvetően nem ilyen lenne a társadalom java mint Te, sokkal nyugodtabbak lennének a közösségek...
Részemről befejeztem.
Fellélegezhettek, nem írok ide többet... Erre a f@szkodásra amit művelsz, nem vagyok kíváncsi. -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #12560 üzenetére
ilyet nem kértem tőled, tehát a válaszod akkor irreleváns....volt bárki aki kért tőled ilyet? gondolom nem.
k-adi - kösz neked is a hozzászólást. Szintén tartalmas, segitőkész volt, megragadtad a lényéget úgy látom....össze is butorozhatnál jinx-el jól meglennétek.
amúgy szijjad az ő vérét, ha nem játszik mit is keres a topicban...amúgy nem neveztem sz.rnak (ne add a számba a szavakat, a kezem alá a betüket...csak azt kivántam amit neked is, hogy legyenek vele mások olyanok, mint amilyen Ő másokkal...esetünkben Te vagy másokkal...ha ez bántó, akkor nézzetek magatokba)mekértem az itt lévőket, hogy röviden mondják már is el miről volt szó, mert nem tudtam kibogarászni....ment a szájkarate, azt láttam, mert normális hangnemben többen nem tudnak a másikhoz szólni (mint Te sem). A munkaidőd meg kár kiemelned..rugalmas munkaidőben dolgozok (ma be sem kellett volna jönnöm, csak gondoltam nem hagyom a kollégákat sz.ban.) mint itt jópáran....nem mintha közöd lenne hozzá.
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #12554 üzenetére
próbáltam MKVII és Pocok hozzászlóásából megfejteni, hogy miről is van szó....linket meg nyitnám, ha a ciges rendszergazdák engedélyeznék
de a hozzászólásod nagy segitség volt, köszönöm, hogy időt és energiát szánlát rá, hálás vagyok, és remélem, és kivánom, hogy Te is mindig ilyen segitőkész emberekre bukkansz életed során....
mondhatnám azt, hogy veled csak többen vagyunk a topicban...amúgy nem azt mondtad, hogy már nem játszol vele? ...
errorcode06 - még csak quick/arcade-ban próbáltam...nekem nem tetszik, A pontot pillanat alatt be lehet venni, B pontot viszont brutál nehéz, mert nagyon közel van a spawn a védő csapatnak...amúgy sok fisz-fasz kis szoba, ill. nekem a design sem jön be....de mint irtam ez csak qp, arcade tapasztalat.
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #12412 üzenetére
Nem elképzelhetetlen, de a win rate-ből látszik, hogy javulok.. Én is érzem, hogy sokkal jobban játszok annál mikor 1614-re sorolt be... Minden más játékmódban tudok nyerni, compban meg olyan csapatokba tesz amik eleve vesztésre vannak ítélve...
Ezt a vesztes szériát nem lehet már csak egyénre levetíteni, hogy akkor ennyire vagyok képes, mert ez nem igaz... Sokkal jobban játszok annál minthogy itt tanyázzak a béka kib@szott segge alatt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #12313 üzenetére
Hosszabb hook? Ennél is? A pálya másik feléről elkap mindig.
A hook még mindig bugos, még mindig kiszed a fal mögül de már kevesebbszer a korábbi patch óta...de még nem szűnt meg ez a gond se.
A mostani nerf-el kb soha nem fogom pickelni. A társaknak olyan gyorsan kell reagálni a hook behúzásra (hogy közösen intézzük el..) hogy goldon arra kevés az értelem még.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest