Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Mondtam már akkor is, hogy PTR-re azok mennek akik rá vannak függve, és értelmesebbek. Sok "nagytudású" azt se tudja, hogy mi az a PTR. Na most ők is rászabadultak a Ranked-re. Csak ők vannak többen, mint az értelmesebbek.

A fix 6-os team az előny. A random fórumos 6-os team nem. Utóbbi ugyan úgy pug csak egy nyelvet beszélnek. Egy laza "fix mix" csapat azért esélyesebb. És ott meg van az a nyugalmi helyzet, hogy megpróbáljátok, aztán ha nem megy, akkor nem megy. Természetesen a pre csapatok fognak uralkodni, ez egyértelmű. A profi teamek pedig (ha foglalkoznak majd a versenyek mellett a rankeddel is) akkor elérhetetlen magasságokban lesznek.
Ha három részre osztjuk a rankedet low - mid -high skill-re akkor lesz némi átmenet (lesz meccs mikor már már elhiszed, hogy ez milyen jó is, élvezni fogod) de általánosságban mid és high között akkora a szakadék, hogy normál halandó átlagember ne is álmodjon a high-ról. Annak elérése már annyi befektetett idővel, energiával és elszántsággal jár, hogy egy dolgozó embernek szó szerint ki van lőve.
Én boldog lennék ha mid skill-ig el tudnék jutni. De már az se gyerek játék szerintem. De ezek csak tippek, csak a nagy számok törvénye alapján ez szokott lenni.Nekem néhány játékban volt szerencsém világklasszis játékosok ellen játszani. Szerencsém volt legtöbbször. CS-ben ESEA-n dobott velük egy-egy meccsbe a játék, Quake-ben meg mert kicsi a közösség belépett ellenem egy egy, vagy én hozzájuk. És tudod abszolút más érzés megtapasztalni is, hogy mekkora a szintkülönbség közte és közted mint streameket nézni. Kegyetlen az mikor felmossák az emberrel a padlót úgy igazán. Amikor köpni, nyelni nem tudsz. Bennem nagyon megmaradtak ezek a meccsek. Egyrészt örülök, hogy játszhattam ellenük. Másrészt jó lecke, hogy akár mit is csinálok, egy senki maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TBT