Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
frango13
üzenetére
Olyan nálunk is sokszor van, hogy az egyik assaultot az egyik fél nyeri 100-ra,a masikat pedig a másik. De olyan is van, hogy 99-100ra nyerünk, vagy vesztünk. Ezzel nincs bajom.
Amivel bajom van, az amikor a meccs végére az egyik csapatnak van 8 killje, a masiknak 30. Az egyik csapat sebzett 3500at, a másik 10000 felett.
Félreértés ne essék, innen is lehet fordítani, csak nem mindegy, kinek. Itt nem a lehetőségekről van szó, hanem a skillekről. Úgy mint mapok, herok ismerete, aim, movement... stb
Én spec a mapokat sem ismerem tökéletesen, pl nem tudom, hol vannak a healek. A herokbil ismerek 2 tankot, 3 healert, dps-bol meg talán a Soldiert, mert az easy, de pl vele is sokszor akarom behúzni jobb egérrel a shightet, aztán nem az lesz
Tudásbeli, skillbeli különbségek vannak a csapatok között, méghozzá alkalmanként nem is kicsik.
Én kizárólag ebben látom a problémát, és erre mondtam, hogy nem fordítható a meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Futás, futópályák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

TBT