- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatér a Pebble
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz Soderes #21414 üzenetére
fogalmam sincs, mi az új benne, 5ös is ugyanígy nézett ki számomra.talán a kuberenetes volt új ami szemmel látható
@szpeti40 - örülök, hogy neked működik, de akármilyen hihetetlen nálam ezt csinálja. Nem tudom mitől lehet. Simán elképzelhető, hogy nagyon gyenge az N100-as támogatás; ebbe a NAS-ba most az került. De mondom, ezt a jelszó nem elfogadást, ha rákeresel, mások is fogják írni. Majd még 1x megpróbálom újrahúzni, aztán ha nem jó, akkor jöhet a nyers debian.“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
-
Multibit
nagyúr
válasz BlackJack21 #21417 üzenetére
Ettől tartottam
-
Multibit
nagyúr
Keresek fájlkezelő mobil alkalmazást droidra, ami:
1. nem járatja meg az adatokat másoláskor az OMV és a telefon között, ha a forrás és a cél is a NAS-on van
2. másolás a háttérben megy, azaz nem kell kivárni a másolás végét, akár a telefont is kikapcsolhatom.Letezik ilyen?
-
-
sad_Vamp
őstag
-
-
klrt
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
Újra raktam az egész rendszert. Evvel a képfájlal: openmediavault_7.4.17-amd64.iso
A telepítés szépen végig ment, de a webes felületen nem fogadja el az alap belépési adatokat admin/openmediavault. Vagy ezek változtak?
-
-
addikt
válasz Soderes #21399 üzenetére
Nekem évekig meg egy gagyi 120GB-os SSD-ről az omv, fogalmam sincsen mi volt, mert semmi felirat nem volt rajta. Pár TB írás belement, de végig szolgálta hibamentesen. Most hirtelen fogalmam sincsen hova raktam, hogy megnézzem a smart adatokat. Csak azért cseréltem le, mert átálltam proxmoxra és azalá beraktam egy samsung pro-t.
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
Mi a legegyszerubb modja idonkent megosztani 1-1 nagymeretu fajlt egy kulsos felhasznaloval? Tailscale?
E30 (oo=[][]=oo)
-
válasz hunaqua #21400 üzenetére
Ez így van és igazad is van.
Nekem viszont vannak elveim amikhez ragaszkodom.
Lehet hogy rosszak az elgondolásaim.
Kétkedve fogadok el ismeretlen márkákat.Én igazából bevallom nem vagyok képbe milyen SSD-be, milyen vezérlő van.
Ha biztos vagy a dolgodban, akkor jól teszed.
[ Szerkesztve ]
Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 30.)
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- PC Game Pass 3-36 hónap
- Eladó bontatlan Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology PC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest