- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
válasz
stefi1969 #21476 üzenetére
Szia
Esetleg ez? -
Soderes
senior tag
válasz
stefi1969 #21476 üzenetére
Az nagyon karcsú és végtelenül elavult.
Én is annak vagyok a híve, hogy ha van egy elavult konfigom, akkor megprobálom még valamire használhatóvá tenni. De azért szembe nézek a realitásokkal.Nézd, azt mondom neked fillérekért tudsz venni Haswell I3-ast vagy Pentium-ot (azt meg ingyen utánad dobják)
Kínai elvtársaktól 8 GB DD3-ram 1000 FT valami Welcome Deal-el.
Alá egy 1150 deszka (5-7 eFT már lehet szerezni)Ez jó, teljesít, keveset eszik, HW x264 decode/encode.
Mert most csak erre szánod, de ahogy megismered és belemerülsz úgy fogsz azon gondolkodni, hogy mire lehetne még használni. És ezer féleképp lehet konténerezni.
Tapasztalatból mondom.
Ez már a 4 konfigom nekem. De már agyalok 5., hogy miként és hogyan. -
Soderes
senior tag
válasz
stefi1969 #21469 üzenetére
Az OMV-nek nagyon minimális a rendszer igénye alapból. És debian alap. Innentől kezdve, amit feltelepítettél debiant az ugrik. Nem szabad ilyen ósdi vasakra már felgórni. Nagyon gyengék, sokat fogyasztanak, hangosak, támogatás és funkciók hiánya. De mint írtam nem is járható. OMV 7 alkalmasabb. Azt ajánlom.
-
klrt
tag
válasz
stefi1969 #20556 üzenetére
Sziasztok!
6.9.16-1 (Shaitan)
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy indokolatlanul be lassus, megáll a hálózaton az adat folyam. Csak torrentre és otthoni megosztásra használom. a cpu használat elég sokszor 100% ra ugrik pedig teljesen tétlen a rendszer. A memória foglalás állandóan 96%(3GB van a rendszerben) körül van. A folyamatoknál a .SyGIcPtf 52% körül foglal. A merevlemez 85% ig van tele.
Normális ez így?
Vagy mitől lehet az adatfolyamban szakadozás, régebben nem vettem észre ilyet. -
tradeelek11
Topikgazda
-
tradeelek11
Topikgazda
válasz
stefi1969 #20456 üzenetére
Itt az saját stackem.
A lényeg létre hozol 2 mappát, egyet magának a konténer konfigjának,
a másikat meg ahova a tartalmakat szeretnéd letölte(t)ni.
És megadod a megfelelő jogokat hozzá az OMV-ben.version: "3"
services:
qbittorrent:
image: lscr.io/linuxserver/qbittorrent:latest
container_name: qbittorrent
environment:
- PUID=1000
- PGID=100
- TZ=Europe/Budapest
- WEBUI_PORT=8081
- TORRENTING_PORT=6881
volumes:
- /nas/Docker/Config/qBittorrent:/config
- /nas/WD1/Downloads:/downloads
ports:
- 8081:8081
- 6881:6881
- 6881:6881/udp
restart: unless-stoppedTisztelettel
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest