- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
tradeelek11 #21451 üzenetére
tradeelek11, bocsi, csak most lattam, hogy valaszoltal. Nos, beprobalkoztam, a YAMS scripttel, el is indul a telepito de az opt/yams-nal megall, nana hogy a nemezisem, permission problema.
ssh-n nem root-kent, hanem bali userrel vagyok belepve, sudo-t tudom futtatni, OMV-n belul a bali user _ssh, docker, root, sudo, users csoportokban van. permission-ok igy neznek ki a bali alatt.
ls -l az opt/yams mappaban ezt mutatja, elvileg jo, a troubleshoot guide szerint ha "srw-rw---- 1 root"-t latok az OKviszont ha visszalepek az opt konyvarba csak a root usenek latok jogosultsagokat, bali usernek nem.
OMV-n belul csak 2 user van letrehozva, appuser a docker + users csoportba ill
bali a kepen lathatokba.Tudnatok abban segiteni, hogy a bali usernek (amivel SSH-n vagyok belepve) legyen az opt/yams-hoz R/W hozzaferese?
Nagyon, de nagyon megkoszonnem
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest