- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
válasz
LLKobe #21646 üzenetére
Neztem en is, kismillio beiras ide-oda-amoda, aztan megint amoda, meg ide is, de meg utanna amoda is, utanna jogot adni ennek-annak-amannak, ip-t adni ennek-annak, portot nyitni annak is, de nem mindegy milyen portot ..., kihagyom
Csak a qbittorrent-nox-ot szeretnem a rendszerrel eggyutt inditani -
Multibit
nagyúr
válasz
LLKobe #21539 üzenetére
Azért érdemes lenne tesztelni más lejátszót is. Nem rég váltottam Synology-ról OMV-re (már ami a filmforrást illeti). Igaz, nem KODI-t használok, de akár Infuse Pro, akár VLC lejátszót próbáltam, akár Windows alatt, akár iOS, iPadOS, tvOS alatt, soha nem tapasztaltam ezt OMV-vel (Synologyval sem).
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz
LLKobe #21443 üzenetére
In my case I solved it (I think) by activating backports. The OMV core project cannot recommend this, although when you install omv-extras it is common for backports to be enabled in many cases.
So what I would do is enable backports and hit apt clean in the GUI. Then update and check again if that package has been installed.
Én nem merem megcsinálni, mert azt sem tudom, mi ez a backports, szóval fosok, nehogy valamit elbarmoljakDe ha te megcsinálod, és sikerül megoldanod, akkor tudósíts!
-
Gabesz87
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest