- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Zolabol
üzenetére
Az ipari koncentrátum elvileg -74 fokos, nézd meg, mi van ráírva. Ha csak ilyen -40 fokos a cuccod, akkor szerintem ne is olvass tovább.
Tartályba kell 1 liter kb, szerintem nem lehet bajod vele, nekem az insigniában most -30 fok, de nekem engedte a vizet, és míg rájöttem hol, felesbe töltögettem vízzel, és fagyállóval. De -40-45 fok alá nem érdemes menni, mert a tömény fagyálló mar. Na, amire ki akartam lukadni, enyém -20 fokos volt, 1 liter tömény, -74 fokos fagyállóval csináltam belőle a -30-at.Ha nagyon zavar, és tutira mennél, szívd le a tartály felét, és tegyél bele ioncserélt vizet. Vagy kanyarodj el egy szerelőhöz, h mérjen rá a fagyállóra. Időnként úgysem ártana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Ajkai ólomkristály
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tartályba kell 1 liter kb, szerintem nem lehet bajod vele, nekem az insigniában most -30 fok, de nekem engedte a vizet, és míg rájöttem hol, felesbe töltögettem vízzel, és fagyállóval. De -40-45 fok alá nem érdemes menni, mert a tömény fagyálló mar. Na, amire ki akartam lukadni, enyém -20 fokos volt, 1 liter tömény, -74 fokos fagyállóval csináltam belőle a -30-at.