Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kis szösszenett , már tavaly felvetődött bennem hogy eladom az "asztmámat".
De most tényleg belevágtam a dologba. Már lelkileg is felkészültem " ahh mennyit engedel a feléből vagy az egészből" emberekre.Időpontot egyeztettem a szervízbe hogy minél kevesebb oka legyen belekötni az új tulajdonosának és könnyebben tudjak rajta túladni. Összeszedtem az összes papírját, számláját, kártyáját.
Éppen haza értem mikor édesapám hívott hogy kész van az autó?! Itt felvetődött bennem a dolog hogy minek kérdi.
Mire tovább gondoltam volna a dolgot mondta hogy délután jön. Ezzel le is tudtam a dolgot.Érkezéskor nem a házba vezetett útja, hanem a garázs felé, majd intett hogy menjek utána. Körbe nézte, majd megkérdezte tényleg eladó. Én bólintottam , ezzel be is mentünk megbeszélnie a dolgokat.
Mondhatom a beszélgetésünk igen jóra sikeredett, nem hittem volna hogy meghirdetése előtt elmegy az autó, főleg hogy családban is marad.
Bár nem annyit kaptam érte mint számoltam vele, de mégis csak szülőről van szó is ilyenkor mégis csak más szemmel nézzük a dolgokat.Ezzel is szeretnék elbúcsúznia a csoportól , köszönök mindent, itt kiemelném Mohabát külön is.
Topicgazdát pedig megkérném hogy az összefoglalóból vegyen ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest