Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egy kis szösszenett , már tavaly felvetődött bennem hogy eladom az "asztmámat".
    De most tényleg belevágtam a dologba. Már lelkileg is felkészültem " ahh mennyit engedel a feléből vagy az egészből" emberekre.

Időpontot egyeztettem a szervízbe hogy minél kevesebb oka legyen belekötni az új tulajdonosának és könnyebben tudjak rajta túladni. Összeszedtem az összes papírját, számláját, kártyáját.

Éppen haza értem mikor édesapám hívott hogy kész van az autó?! Itt felvetődött bennem a dolog hogy minek kérdi.
    Mire tovább gondoltam volna a dolgot mondta hogy délután jön. Ezzel le is tudtam a dolgot.

Érkezéskor nem a házba vezetett útja, hanem a garázs felé, majd intett hogy menjek utána. Körbe nézte, majd megkérdezte tényleg eladó. Én bólintottam , ezzel be is mentünk megbeszélnie a dolgokat.

Mondhatom a beszélgetésünk igen jóra sikeredett, nem hittem volna hogy meghirdetése előtt elmegy az autó, főleg hogy családban is marad.
    Bár nem annyit kaptam érte mint számoltam vele, de mégis csak szülőről van szó is ilyenkor mégis csak más szemmel nézzük a dolgokat.

Ezzel is szeretnék elbúcsúznia a csoportól , köszönök mindent, itt kiemelném Mohabát külön is.

Topicgazdát pedig megkérném hogy az összefoglalóból vegyen ki. :)

Új hozzászólás Aktív témák