- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
aphra2 mondott nagy igazságot! Így van... ugye nem egyformán van kikopva és ha a középső "csatlakozás" van jobban elkopva akkor nem birod beleütni, meg halottam egy olyat is egy autósboltostól"szaki", hogy műszakin "megnézhetik" azt is hogy a stift gyári e..tehát túl kell lógnia a zsanéron, ami most az enyémben van az nem jó, nem tudom mennyire helytálló, jah meg még szereznem kell hátra sárfogó gumit, mert az sincs rajta, ami szintén kell hogy legyen, az új gyári opel 8e Ft

buher:
tesóm is azt mondta, hogy vegyek bele gyárit, és valami célszerszámmal meg kell nyomni a zsanérokat, szervizben is így csinálják, bár ha elvinném szervizbe sztem 2-3e ért megcsinálnák....csak tudod milyen durva a vezetőoldalim
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung kuponkunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tesóm is azt mondta, hogy vegyek bele gyárit, és valami célszerszámmal meg kell nyomni a zsanérokat, szervizben is így csinálják, bár ha elvinném szervizbe sztem 2-3e ért megcsinálnák....csak tudod milyen durva a vezetőoldalim