Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Amiket feljebb is írtak, az mind igaz lehet.
Én otthon nagyrészt csak városban használtam a Gsi-t gyári NE-vel, az átlag valóban 8 és 10 liter között mozoghat, forgalom, és gázpedál taposás függö.
Ha kevésbé csumpis, külsö kerületekben autóztam, akkor 8 is volt, de ha erös a forgalom, bent araszolsz a dugóban, rendszeresen, akkor felmászhat 10-ig is.(#79528) Wiz Khalifa:
Azért azt ne felejtsük el, hogy egy 23-25 éves autóról van szó, természetes, hogy ha ezeket napi szinten szeretnéd használni, akkor bizony foglalkozni kell vele, vagy kezdésnek ráborítani egy nagyobb összeget, hogy szépen rendbehozd, és utána mehet az állagmegóvás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest