Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
üzenetére
"Nem tudom , hogy op-com szabadalommal kapcsolatban mi a helyzet."
Ugyanaz, mint a másikkal. Lehet kevésbé vannak ráállva. Nekem inkább akkor volt talán neccesebb, mikor jófogáson túladtam az első 1.59-cen. Rámírt valaki, egy hivatalosnak tűnő szöveget (vasárnap tettem fel, és még aznap), hogy valószínűleg klónt forgalmazok, és a delphi, meg az autocom ...beperelhet, ha nem veszem le a hirdetést.
Nem tudom mennyire hivatalos ember írt rám, vagy csak valakinek az üzletébe kontárkodtam, hogy ő így többet jobb áron tudjon eladni. Hamar elment, így nem volt belőle gondom.Aggódni kár, legyen egy meglepetés, mikor meghozza a postás
. Illetve ha egyet veszel magán (és nem kereskedelmi célra) nagy para nem lehet.Egyébként ezért én haragszom a gyárakra, hogy minden ilyen diagnosztika licenszelt. Magyarán az elm327 és a hasonló eszközök ezért nem tudhatnak többet. De ugyanígy az is, ha szoftverfrissítésért kell fizetned, hiszen te azt már megvetted. A frissítés itt nem plusz új funkciókat jelent, hanem tökéletesebb működést (mert eredetileg bénán csinálták meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Honda topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Illetve ha egyet veszel magán (és nem kereskedelmi célra) nagy para nem lehet.