Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

válasz #51970304 #77980 üzenetére

"Nem tudom , hogy op-com szabadalommal kapcsolatban mi a helyzet."
    Ugyanaz, mint a másikkal. Lehet kevésbé vannak ráállva. Nekem inkább akkor volt talán neccesebb, mikor jófogáson túladtam az első 1.59-cen. Rámírt valaki, egy hivatalosnak tűnő szöveget (vasárnap tettem fel, és még aznap), hogy valószínűleg klónt forgalmazok, és a delphi, meg az autocom ...beperelhet, ha nem veszem le a hirdetést.
    Nem tudom mennyire hivatalos ember írt rám, vagy csak valakinek az üzletébe kontárkodtam, hogy ő így többet jobb áron tudjon eladni. Hamar elment, így nem volt belőle gondom.

Aggódni kár, legyen egy meglepetés, mikor meghozza a postás :) . Illetve ha egyet veszel magán (és nem kereskedelmi célra) nagy para nem lehet.

Egyébként ezért én haragszom a gyárakra, hogy minden ilyen diagnosztika licenszelt. Magyarán az elm327 és a hasonló eszközök ezért nem tudhatnak többet. De ugyanígy az is, ha szoftverfrissítésért kell fizetned, hiszen te azt már megvetted. A frissítés itt nem plusz új funkciókat jelent, hanem tökéletesebb működést (mert eredetileg bénán csinálták meg).

Új hozzászólás Aktív témák