Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ezt mondom én is. Az élettartam csökkenés akkor állhatna fenn, ha állandóan maxon terhelnéd a motort, de erről szó sincs, csak ha az ember akar egy jót előzni vagy élvezni a powert, akkor lehessen tolni neki.
Egyébként ennél a DTI-nél kb -1 litert jelent a chiptuning ha nem tolod neki, ennyivel kedvezőbb a befecskendezési program. Bár én lexarom a fogyasztást, ugyis ingyé' van az üzemanyag
, de azért sokat elmond a cuccról.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként ennél a DTI-nél kb -1 litert jelent a chiptuning ha nem tolod neki, ennyivel kedvezőbb a befecskendezési program. Bár én lexarom a fogyasztást, ugyis ingyé' van az üzemanyag
, de azért sokat elmond a cuccról.