Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Szerintem meg a kezdő benzines tuning valami ilyesmi:
Sportlégszűrő + jobb leömlő (4-2-1) csak, hogy minden simábban járjon + chip persze itt most nem kell 100 LE pluszra gondolni mint azt sokan gondolnák hanem ez így kb 20-30LE
Én pl ha lesz felesleges pénzem tuti ezt csináltatom még meg a vectrán, alapból 136 paci, chippel ez 152 (188@208NM) (12% többlet csupán) + még valamennyit dob rajta a leömlő főleg + talán van 1 LE a sportlégszűrő így talán lenne vagy 160LE összesen, 136-ból azaz 24 ló pluszba na ezt talán az említett módon el is viselné az X20XEV motor persze nem állanódan padlózva hanem ahogy mostanában megyek, egy két előzés majd 90-nél tempomat bekapcs
Hozzá megvan a toronymerevítés a gyári sport futómű, a tuningolt de szép külső + szép belső + jó hifi azaz egy kompletten egyénre szabott szép autó 
Legalábbis nekem ez az elképzelésem a jövőre nézve és már csak ez a motortuning hiányzik bár mostanában a meglévő 136 lóból is kb a felét használom ki a többi csak poroszkál

Ufóneon, angel eyes (ha nem bmw-re kerül), audis ledsor a fényszóróba + ma már minden részére az autónak, szabvány sportmotorok kipuffjához hasonló hátsó dob, kék helyzetjelző led, bőr mocitető védő izé, állítható DTM-es alu tepsi, iszonyat peres gumi és batár nagy felni + feltűnő sok ezer wattos de 0 hangminőségű hifi és társaik nekem már nem jönnek be
Legyen tuningolt ha hozzányúlok de azért főként eredeti és szép legyen, ránézek minden részlet legyen a helyén 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Google Chromecast topic
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- VR topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én pl ha lesz felesleges pénzem tuti ezt csináltatom még meg a vectrán, alapból 136 paci, chippel ez 152 (188@208NM) (12% többlet csupán) + még valamennyit dob rajta a leömlő főleg + talán van 1 LE a sportlégszűrő így talán lenne vagy 160LE összesen, 136-ból azaz 24 ló pluszba na ezt talán az említett módon el is viselné az X20XEV motor persze nem állanódan padlózva hanem ahogy mostanában megyek, egy két előzés majd 90-nél tempomat bekapcs