Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
tibi666
üzenetére
Autót akarok venni nem dézsát...
Félre téve a viccet.. 3 hete amikor beültem egy Zafira OPCbe azóta egy Astra GTCre vágyom..
...és addig kerekitgettem tologattam amig fele megvan.. vagyis megvan 2M erre.. de nem akartam befizetni mind, gondoltam ráérek fizetgetni.. viszont se 8 év kamatár nem akarom megfizetni.. havi 50et meg nem fizethetek mivel 70et keresek papíron..Különben pont holnap megyek.. a hajdúságba.. debrecen, szoboszló..(nagyon nem szeretem debrecent..
) nemhogy az autót intézném.. mostanában 2 nap alatt lemeritem a telóm már a helyi bankelnök is gyözködött a lizingről de bammeg nekem ne vigyék el az autót azért mert nem mosom és törlöm utána szárazra.. szinte ilyen részletekbe belemennek az üzletszabályzatba.. végigolvastam ki kellett volna vágni a sok poént.. na meg ne mán a bank nevén legyen amikor benne van 1.5M..
nem szivesen mondanék le róla..Szerk.: Még annyi hogy meggyőzni nem lehet.. csak ha tudsz egy 2007es gyönyörűszép hibátlan kevés kilométeres autót ilyen árban nagy dizellel 3 ajtóval.. szal nem nagyon van rivális.. szerintem.. és az is számit hogy uj kasznis legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Félre téve a viccet.. 3 hete amikor beültem egy Zafira OPCbe azóta egy Astra GTCre vágyom..
) nemhogy az autót intézném.. mostanában 2 nap alatt lemeritem a telóm már a helyi bankelnök is gyözködött a lizingről de bammeg nekem ne vigyék el az autót azért mert nem mosom és törlöm utána szárazra.. szinte ilyen részletekbe belemennek az üzletszabályzatba.. végigolvastam ki kellett volna vágni a sok poént.. na meg ne mán a bank nevén legyen amikor benne van 1.5M..
nem szivesen mondanék le róla..