Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• #TOTTI

őstag

válasz tibi666 #7309 üzenetére

Autót akarok venni nem dézsát...:) Félre téve a viccet.. 3 hete amikor beültem egy Zafira OPCbe azóta egy Astra GTCre vágyom..:) ...és addig kerekitgettem tologattam amig fele megvan.. vagyis megvan 2M erre.. de nem akartam befizetni mind, gondoltam ráérek fizetgetni.. viszont se 8 év kamatár nem akarom megfizetni.. havi 50et meg nem fizethetek mivel 70et keresek papíron..

Különben pont holnap megyek.. a hajdúságba.. debrecen, szoboszló..(nagyon nem szeretem debrecent.. :((( ) nemhogy az autót intézném.. mostanában 2 nap alatt lemeritem a telóm már a helyi bankelnök is gyözködött a lizingről de bammeg nekem ne vigyék el az autót azért mert nem mosom és törlöm utána szárazra.. szinte ilyen részletekbe belemennek az üzletszabályzatba.. végigolvastam ki kellett volna vágni a sok poént.. na meg ne mán a bank nevén legyen amikor benne van 1.5M.. :(( nem szivesen mondanék le róla..

Szerk.: Még annyi hogy meggyőzni nem lehet.. csak ha tudsz egy 2007es gyönyörűszép hibátlan kevés kilométeres autót ilyen árban nagy dizellel 3 ajtóval.. szal nem nagyon van rivális.. szerintem.. és az is számit hogy uj kasznis legyen..

Új hozzászólás Aktív témák