- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
En ezt soha nem ertem, meg, ha valaki dilemmazik a dizel vs benzin között.
Ha sokat mesz es azt is jobbara egyhuzamban akkor nem alternativa a benzin, csak ha nagyon low-budget van. Ha meg sok a rövidtav, inditgatas, varos, akkor felejtös a dizel. Nem olyan bonyi ez 
Nekem most, hogy a munkahelyvaltas miatt a napi ingazasombol is kiesett az extrem rövidtav, igy meg jobb a disel. Ezen a 30-35 km föutas szakaszon, megspekelve egy 5-10 perces dugoban araszolassal altalaban, 5-5,5 körül van az atlagom, a varosi bevasarlos, ide-oda elugralos tavokkal együtt. Ez szerintem nagyon jo, egy modernebb mostani dizel egy fel litert lehet tudna meg hozni a start stop, meg a frisebb konstrukcioval, de kb ennyi a max szerintem, amit a villany nelküli robbanomotor tud

Egy hybrid allt lenne most nekem, ezt a napi ingazast fullba elektromosan tudnam tolni

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha sokat mesz es azt is jobbara egyhuzamban akkor nem alternativa a benzin, csak ha nagyon low-budget van. Ha meg sok a rövidtav, inditgatas, varos, akkor felejtös a dizel. Nem olyan bonyi ez