Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nagyon szeretem az egész család opel párti.. Sose volt semmi gond velük.. lehet másnak nem nagy szám de nekem az első autóm..
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...