Hirdetés
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Szada85
üzenetére
Bmw, audi, stb. gyári cuccokat azért jóval egyszerűbb találni a nagyobb darabszám miatt. Az, hogy most mindenkinek opc alkatrész kell azt nem értem. Arra tudok gondolni, hogy mutatni akar kifelé közben meg 1.2-es motor van a tető alatt mert arra volt kavics. Aki eddig nem vett az szerintem 80%-ban nem is fog mert vagy nincs rá pénze vagy sajnálná. Én sem merném megvenni mert tudom, hogy eddig ami történt az autómmal sosem az én hibám volt egy esetet kivéve. Nekem nem kell az idegbaj, hogy míg bemegyek venni egy pólót, farmert, bármit addig leverik a tükröm vagy meghúzzák az autót. Nem egy alkalommal a tükörborításom a kocsi mellől szedtem fel mert a sok birka még parkolni sem tud.
Épp az általad leírt miatt gondolom, hogy az az autó 5 éven belül nagyon értékes lesz mert nem lesz választék. Én jelenleg a signum-ra vagyok ráállva mert 1, maximum 1,5 év múlva át szeretnék ülni egy szép darabba. Itthon alig van választék, azok nagy része is automata. Németországban látok szépeket normális áron de ahhoz is kell 2M egyben. 4500 euro-s autót csak így mernék megvenni, hogy tudom egyből megcsináltatom amit kell és használom. És akkor még mindig csak egy 8 éves autóról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest