- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Na hat a csere gondolatának oka a következő: Most a fékkel van probléma, nem tud néha kiengedni, pontosan nem tudom miért, felkeményszik, és érződik, hogy fog, lassabb az autó, kiszállva érezni, hogy melegszik a felni is. Emiatt áll az udvaron egy hete, és várom, hogy a szerelőnek legyen szabad kapacitása, hogy megcsinálja. De emellett az alapjárata még mindig nem oké, de nem nagyon volt időm rá magam megnézni alaposan, de beadni megint egy hétre eddig nem akartam, nem nagyon volt lehetőség nélkülözni, de most meg tudtam oldani. Nem jó benne a központi sem, meg a klíma sem, a bal első ajtaját nem lehet nyitva tartani, mert folyton bezáródik magától, nem lehet kiakasztani. Az ablaktekerője kurblis, amivel nincs is gond, de már úgy nyikorog, hogy az egész utca tudja, hogy lehúzom az ablakot. Ezek nem annyira nagy bajok, valaki szívesen elbütykölné ezeket, de nekem eddig az új munkahely miatt nem sok időm van ilyenekre, meg úgy szerszámom sem hétköznap, hétvégén meg időm. Találtam H Astrát is:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.6_essentia-10456926
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- TCL LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- ASUS ROG Ally
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Alienware 17r4 olvass
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest