Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Vesztor87
üzenetére
Rozsda nuku, kivéve a kipufogódob külső része kezdett rohadtni, de azt hallottam, hogy le kell sz.rni, ameddig a belső rétege 1-ben van nem gázos a dolog, márpedig azon semmi rozsda nincs.
Pár napja raktam fel ide képeket:
![[link] [link]](http://i.imgur.com/8LGnanM.jpg)
Árban úgy nézett ki a dolog, hogy 630-ért hoztam el, és 60 volt a névre írás. Klímát feltöltötték, kitisztították, alapjáraton állítottak, kb. még 40-et költöttek őkis a motorra, mielőtt átvettem tőlük.
Mivel még első autó és friss a jogsi autó ügyben nuku a tapasztalatom, ezért ismerős jött el velem nézelődni.
Szerintem nem volt rossz vétel, pár évig kiszolgál még, aztán váltom 1 pár évvel fiatalabbra. A J astra nagy fétisem, főleg a szedán formája viszi a prímet nála, OPC -ben meg egyenesen álom a dolog.
Csak mivel 22 évesen nincs fölös 5-6 millám 1 autóra, ezért megelégedtem ezzel a verdával. 
Amik talán hátrányosságok, hogy vennem kell majd 1 új kormányt, mert ennek a közepe elég gány (hiányzik róla az Opel logo, és szakadt a jobb oldali dudagomb. Illetve nincs hátsó ablaktörlő, 1 fémlappal fedték le a helyét. De ameddig nem ázik be nem érdekel különösebben, a szedánokon sincs és abból is ki lehet látni, ha esik

Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- További aktív témák...
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[link] [link]](http://i.imgur.com/UugDbm2.jpg)
![[link] [link]](http://i.imgur.com/NRHANi1.jpg)
Csak mivel 22 évesen nincs fölös 5-6 millám 1 autóra, ezért megelégedtem ezzel a verdával.