Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Aha, a 2 literes szivo motor az nyilvan hasonlithato a 2 literes turbo benzinhez.....nem nagyon eritek meg sokan, hogy ez nem autoskartya, hogy 2 literes a motor vagy 3 literes. Tudod mi hasonlithato a 2 literes regi szivodhoz ma teljesitmenyben? Az 1.4 tsi kb. Az 1.4 turbossal meg eljarsz ha akarsz 7 literböl vegyesben, ha taposod akkor se lesz a vegyes 10 liter fölött.
Itt van egy forumozo GTI Golfjanak fogyasztasai, ami 2 literes TSI [link] es akkor itt vegyük hozza a kb 19 collos felnit, meg hogy ha valaki vesz egy golf GTI-t, az nem azert veszi, hogy minden nap csucsot döntsön a fogyasztasi rekordjabol.
(#58004) Petyyyyy ezt en meg nem hallottam
lehet persze, de nekem akkor is fenntartasaim lennenek, ha egy olyan markat vennek, ami mar nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet persze, de nekem akkor is fenntartasaim lennenek, ha egy olyan markat vennek, ami mar nincs