Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nem, siman a belsö venti "nyekeg" ilyen ciccegös, nyekegös hangot ad, 1,2 fokozatban
gyorsabb fokozatnal nem hallani. Tuti valami ventillator csapagy szerintem
Digit klimas.Meg van meg egy jelenseg, de ez uj. Mintha a km ora alol jönne olyan hang neha, mint amikor egy megszakadt müanyag menetes valamit probalnal behajtani....ilyen egeszsegtelen müanyag pattogos hang....nehez leirni, meg a jelenseg is uj, neha jön csak elö, nem tudom mikor, vagy mitöl
. Majd megprobalom kandikamerara kapni
. Probaltam azt, hogy tenyerrel raütöttem parszor a km ora tetejen a cockpitre, hallani e valamit es igen, olyan mintha valami elszabadult müanyag ugrana egyet olyankor, ha raütök....de minden normalisan müködik, belsö levegö keringetöt probaltam, az szepen megy, minden gond nelkül, km ora is szepen dolgozik.....nem tudom mi lehet ez 
Meg volt meg egy belterben zörgö/ciripelö karpit elem, de azt mar azonositottam
szepen ki lesz ekelve...Ezek ugye azok a dolgok, amik engem megörjitenek es egyre jobban belehergelem magam....mas mag egy 8 eves astranal pont lesz@rja
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gyorsabb fokozatnal nem hallani. Tuti valami ventillator csapagy szerintem
Digit klimas.
. Probaltam azt, hogy tenyerrel raütöttem parszor a km ora tetejen a cockpitre, hallani e valamit es igen, olyan mintha valami elszabadult müanyag ugrana egyet olyankor, ha raütök....de minden normalisan müködik, belsö levegö keringetöt probaltam, az szepen megy, minden gond nelkül, km ora is szepen dolgozik.....nem tudom mi lehet ez