Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
A legtomegmero van a szivocsatornaban, altalaban a legszuro utan. A map szenzor pedig a szivotorokban van.
-
mohabá 007
aktív tag
..(A map szenzor a szivotorokban meri a nyomasertekeket.)..
Majdnem,pontosabban nem.A MAP szenzor a szívócsatornában van,és a szívócsatornában áramló levegő nyomásváltozásait méri, amelyeket a motor terhelésének és fordulatszámának változásai okoznak.A szívócsatorna pegig az a vastag gumicső,ami a légszűrőházat köti össze a szívótorokkal
(pillangószelepházzal.)
Erről a csőről beszélek:
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
A map szenzor a szivotorokban meri a nyomasertekeket.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
..( Légtömegmérő ebbe nincs.)..
Van benne,csak MAP szenzor a neve.
MAP szenzor = hőfilmes légtömegárammérő -
diablo1984
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
akkor feltünt volna a marha nagy fogyasztása is, hisz már jó ideje csinálja....
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Ha bemelegszik,és elkezd rángatni, illetve nehezen is indul be melegen,akkor valószínűleg a
vízhőfok jeladó mekkent meg.Hideg jelet küld a vezérlőnek ami bedúsítja a keveréket. A meleg motor a sok benzinnel nem tud mit kezdeni, rángat tőle, illetve nehezen (csak gázzal indul, mert lenyomott gázpedálnál sokkal több levegőt tud beszívni a motor)
nem ötlet,tapasztalat.
-
Sanyi19
őstag
Légtömegmérő ebbe nincs. Benzinszűrő is volt már cserélve és nem javult semmit.
F_Gergely:
AC Pumpa is jó. Azt is néztük, csak kimaradt a felsorolásból.
Hibakód nincs, adatok rendben. Kábelek mozgatására sincs változás.
A motorcseréből adódóan nem lehet valami gixer? X14XE lett átalakítva Z14XE-re.Az az érdekes, hogy minden hibátlannak tűnik. EGR kb 4 hónapos. Az elromlott cserélve lett. Ezt a rángatást már kb. 1 éve csinálja. Most meguntam és elkezdtük átnézni az egészet de nem találtunk semmit.
-
diablo1984
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Haddent: ha a markaszerviz gyari technologiaval fenyez (tehat hiaba fogod festekvastagsag merovel merni ugyan olyan lesz a vastagsag mint a tobbi elemen)
hát ott is emberek dolgoznak, ott is csak a gyári elemcsere után tudják hasonlóan fújni, azért a gyárban mikor az egész kasztni kap egy sor festéket az más, mint elemet fújni, de másak a körülmények, más a technika(gép vs. ember), ha gittelik is(hátsó sárvédő sérülésénél elemcsere, valahol vágni kell, a varratot gittelik) akkor az meg mérhető.....minden fix elem javítása mérhető, a cserélhetőké viszonylag gyári közeli értékre fújható....
-
gzbotii
nagyúr
Teljes fékrendszer újbarakva, pollenszűrő cserélve - 43e. Kipuffrra is ránézettem, egy helyen drót fogta gumi helyett, az is csere. Jövő héten az egyik megfáradt gumitampont is cserélik, ami a kapcsolószekrényt fogta - 4e
Azt mondták, már nem sok van hátra a kipufogónak, lassan szétrohad, jövő telet lehet nem bírja ki - 34e
Kellene még egy EGR, legolcsóbb megoldással is 45e lesz.
Ismerős a rozsdát kezelésbe veszi, jó áron is 35e környékére számolom.
És akkor is ez még mindig egy 310.000 érő Corsa, hiába lesz szinte top állapotban. De én nem tudok olyan kocsival járni, ami húzza a belét
ja, és majd egy szett nyárigumi is jó lenne + vezérlés + ami még majd jön ment közben

-
F_Gergely
őstag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Uzemanyagszivattyuval kezdenek... kollegamnak csereltem mert bedoglott neki (el se indult) azt mondja mintha uj motor kerult volna az autoba, ezerszer jobban megy most az ujjal, ossze se lehet hasonlitani ahhoz ahogy korabban ment. Es nem is draga egy AC egy cseret mindenkepp meger. Aztan ha igy se jo lehet tovabb menni (EGR - bar ennek az indulashoz sok koze nincs).
Mas:
Engem szivat a generatorom. Ma voltam szerelomnel, tobbszor mertunk, akksinal is, majd kozvetlen a generatornal is mindenhol 14,4 volt a toltes alapjaraton, terhelesnel meg 14,1. Kapott uj testet a generator de mivel a toltes rendben volt nem tudtunk mast csinalni vele...Haddent: ha a markaszerviz gyari technologiaval fenyez (tehat hiaba fogod festekvastagsag merovel merni ugyan olyan lesz a vastagsag mint a tobbi elemen) 20 ezer/ elem aron , mondd a cimet oda viszem en is fenyeztetni a verdat, nekem a maszek mondott 25 ezret/elem.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Egy érdekes problémával fordulnék hozzátok. Van nekem egy 1999-es 1.4-es G-s Astrám. Ecotec.
Nem a gyári motor van benne (X14XE) mert vezérműszíj szakadás volt az előző tulajnál. Ők motort cseréltek benne Z14XE-re. Egy ideje jelentkezett, hogy az autó rángat, nehezen indul. Kevés km-t futott motor van benne. Kompresszió rendben, gyertyák jók, trafó is. Főleg 1800-as fordulaton rángat, minden sebességben. Melegen nehezen indul, tekertetni kell. Aksi hibátlan, ki lett cserélve. Vízpumpa nem rég volt cserélve, egr szintén új. Lambda szonda, gombák próba erejéig ki lettek cserélve. Olajat nem eszi, nem füstöl. Nem áll le, fordulatszám nem ingadozik. Csak rángat. Ha ilyenkor felengedem a gázpedált akkor abbahagyja, ha tovább nyomom akkor is. Olvastam neten, hogy lehet az elektromos gázpedál rossz. De ebbe nem az van, ez mechanikus. Valakinek ötlet, hogy mi lehet még? -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Ezt hogy csinálja? -
trassher
addikt
Amit linkeltél posztot azon a kalaptartó gumiütközőjét fotóztam le.
Nekem az nem volt benne és zörgött a kalaptartó. Ezen meg felfekszik és nem zörög + éppen annyit emel a kalaptartón hogy a 2 műanyag elem ahová befut a zsinór az belefeküdjön a gumiágyba ami a csomagtérajtó műanyag borításában van.
De nem irányítottad rossz helyre a kollégát, segítek szívesen ha tudok.
Lassan kérvényezni fogom az Opelbuherátor egyéni rangot
-
diablo1984
veterán
válasz
Kickass
üzenetére
hülyeség, kinntről behozott autó is akkor lesz motorkódos, ha blokkcserés, magyarban is akkor lesz az autó motorkódos, ha a motorszám nem olvasható, vagy cserélt a motor! volt már pár autóm, ebből 2 volt csak első magyarban forgalomba helyezett, a többi behozott, volt amit úgy vettem, volt olyan, amit én helyeztem forgalomba, mindnek motorszáma volt a forgalmiban, jelenleg a yarisom motorkódos, mert 3 éves korában ráfutottak egy betontömbre és megsérült a blokk és a toyota szervízben kapott egy vadi új blokkot negyvenakárhány ezer km-nél(szervízkönyvben be van írva). a másik autóm most egy laguna, az 4.éve van magyarban, motorszáma van, mint mindennek.....
-
beg
veterán
válasz
oliwire
üzenetére
Őt kérdezd meg, ha jól látom kőkemény 600 HUF-ért sikerült beszereznie.
-
mdani01
aktív tag
Üdv. Urak!
Zafira A hátsó ablak fóliázást hol érdemes csináltatni és mennyibe kerül kb? Van esetleg Zafira tulaj aki már csináltatott?

-
oliwire
őstag
Vettem most az G Astrához a kalaptartóhoz gyári tartózsinórt a cromaxtól, de az a helyzet adódott, hogy a kalaptartón levő lyuk túl nagy, és nincsen hová beakadnia, ahogy képeken rákerestem, valami kis műanyag pöcök hiányzik, amibe az alsó része beleillik. Hogy találhatnék ilyet? Vagy házilag mit lehetne barkácsolni? Mert most fordítva tettem fel, az a rész megakad benne, amit a fenti akasztókba kell belepattintani, és az akasztókba meg az alját tudtam beletenni, de nem tudom hogy ez sokáig mennyire lesz stabil.
-
Kickass
őstag
Azért a fritzeknél lehet nyalánkságokat találni:
OPC optikás A Zafira bár a bal első ajtaja meg van nyomva és azt ügyesen nem nagyon fotózta

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is Total Quartz van a gepben!

-
haddent
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Na jó, én ezt a hablaty cikket nem tudom értelmezni. AKkor kis segítséget kérnék az uraktól:
Opel Astra F 1.6 X16SZ 55kW, a V.9 szám a forgalmiban "04".
Most akkor szmogriadó esetén nem mehet be, vagy egyáltalán soha?
A belvárosba, vagy egész Budapestre?
És mi az édes jó ..... csinálok ha ott lakom?
-
haddent
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Pedig de, full gyárival lesz megcsinálva, úgy kb 2x80 a két radi, 120 a lökös, apróságokat nem tudom (lökös tartó stb..), 15 a merevítő és helyben vagyunk, fényezés 20/elem. Azaz full gyári patikába rakva semmiképp nem több, mint 300, ami egy 4 éves autó esetén elfogadható. Úgy értem próbálnám meg ennek a 2x -eséből kihozni egy 10 éves bmw fele ennyi nyűgjét
Lehet szépíteni a dolgokat meg mutyizni, de a lényegen nem változtat.gban esküszöm, hogy nem flamewart akarok indítani, de csak én tartom igazságtalannak, hogy egy szutykos kis 1.0 varrógép sutyukit kitiltanak, míg a 3 lityós csippes dízel újrafesti feketére a Hungáriát? Egyébként a vizsgákat kéne szigorúbbá meg alaposabbá tenni, nem ilyen hülye szabályokat létrehozni szvsz.
-
Petyyyyy
addikt
-
Kickass
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Fentebb írta hogy eredetileg X-es motorkódú volt.
De pl az összes külföldről hozott autó is motorkódos, az Alfa nekem is az volt, sőt lehet a mostani is mert eredetileg az meg holland, bár 2005-ben került az országba akkor nem tudom hogy regisztrálták őket.
-
Csak hogy örüljünk mi F-esek, meg még páran itt.
Eddig a kék matricám tuti volt, már nincs matricám, és a 4. kategória sem nyerő
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek itt J Astrája? -
F_Gergely
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
az a gáz ha tré a kompresszió akkor és hozzá kell nyúlni a motorhoz az úgy kb 150-200k-s történet. Amíg megy és nem zörög a motor, hozzá se nyúlok, ha meg hozzá kell majd nyúlni valszeg kihajítom a motort és belerakok egy bontottat. Mivel a forgalmiban csak motorkód van így még papíroznom sem kell csak egy ezzel azonos Y20DTH motort berakni. Amig a fogyasztás nem megy 6,4 fölé meg nem zörög nem is érdekel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
trassher
üzenetére
Erről jut eszembe: tavaly amikor cseréltettem az olajat, beszélgettem a szerelővel és kérdeztem hogy mi a véleménye, azt mondta hogy szerinte 1. Motul, 2. ENEOS (mondjuk japán autókról volt szó)
De azt is hozzátette hogy volt olyan kevés km-es SX4, amibe belerakták a Sustina-t és jöttek vissza rögtön hogy csattognak a hidrotőkék... állítólag nem egy ilyen eset volt.
Motulra még soha nem volt panasz állítólag.
bocsi, az offért, köszi a segítséget

-
trassher
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A részecskeszűrős dízel csak egy dolog, a régi szabványokat is ezzel váltották ki.

A GM Dexos 2 szabvány visszafelé kompatibilis a korábbi GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025 szabványokkal, tehát mindenütt használható, ahol ezeknek a korábbi szabányoknak megfelelő olajok vannak előírva.
Lehet hogy 10 éves motor de annak is jár a jó olaj szerintem. Én többet nem akarom első indításnál hallgatni 1-2 percig a hidrotőke csattogást. 16 szelepes motorokról beszélünk, csúnya lenne ha nem kéne a szintetikus olaj. A 8 szelepes suzukiba beleöntöm a 10w40-es eneos-t mert tudom hogy annak az kell. -
F_Gergely
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Lehet csak nekem nagy dolog de azért aki 2-2,5 millát kifizet egyben egy autóra, azért az na.... Van ott pénz... És ugye ezeket tankolni is kell, meg fenntartani.
Mondjuk aki 300-ért fényezteti, meg is érdemli. Ha lenne pénzem rá sem fényeztetném ennyiért mert nettó hülyeség. Minek? Hagyjuk már...
És az egy dolog, hogy az alkatrész annyi amennyi, de kb 5-10x-es munkadíjjal dolgozik a "szakszerviz" is egy normális szervizhez képest. -
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
na ez az....hogy nem
2-2,5M forintert mar kapsz egy E60 bmwt....2-3 literes dizellel....vagy E90 et plane... Azert ha valaki ezt a 2-2,5 milliot eppen kiköhögi, nem biztos, hogy beviszi 300 ezerert fenyeztetni 
ami persze nem azt mondom, hogy baj....a baj az, hogy ha valamit cserelni kell, azt sem fogja normalisan megcsinalni, mert egy bmw nel az nem ket filler....es ezert lesz szep lassan egy 15-20millios elegans bmw böl, egy füstötokado, logobelü, tuning felni gurulo, leallosavban kiegett xenonnal elözö parasztmobil
es ezert lesz az a sztereotipia, hogy bmw=paraszt.... 
(#53540) trassher nekem ez az ismerösöm az anyjaekkal lakik 32 evesen, megvette hitelre az e60 at, mobileröl, majd a haveroknak a buszmegalloban be akarta mutatni mit tud az 530d....kikapcsolta az esp-t, mert ugye az ugy menö, nyomott egy köveret es kivitt par acel gyalogos vedö oszlopot....honapokig az udvaron allt, de a mai napig vilagit valami a müszerfalon allando jelleggel, mert hat "ez nem olyan veszes hiba, de b@zzeg kepzeld 150 ezerbe kerül az a kis lof.sz"......jah hat mondom igen egy par eve 18 milliot erö auto esetebn azert 6-7 evesen egy 150 ezres "lof.sz" hiba azert ugye nem akkora vilag vege.....ja de....

-
trassher
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Miért? Nagyobbat álmodott mint amit meg tud valósítani.
Sajnos ilyenből van több aztán csodálkozunk hogy miért ekkora lutri a használt autó vásárlás. A kereskedő nem fogja azt mondani hogy az előző tulajnak még olajra sem volt pénze. Pont múlt héten beszélgettem bent az autósboltban az egyik tulajjal. Mondta hogy bement egy vásárló. 530d-be kért 1 liter olajat. Mondja neki hogy ez x forint, pontosan nem emlékszem már az árra. Vásárlónak kikerekedett a szeme, akkor köszönöm nem kérem, majd kiment.Motion_Blur: Ez sem dexxos2 de még mindig jobb mint a 10w40-es lekvár.

-
F_Gergely
őstag
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nyilvan nem....de nem is 1100 euro/hatso lökös

(#53493) Petyyyyy szervizkönyv, az önmagaban egy dolog persze. Ugyanakkor, ha nem XY kisszerviz pecsetje van, hanem egy markaszervize, az eggyel jobb. Meg ott is lehet hamisitani akar....de amikor mellette vannak a javitasi szamlak (km felirva), meg az atiraskor a papirok, akkor azert mar nagyon nem kell ketsegbeesni szvsz.....persze meg igy is atverhetnek, ez mindig benne van.
(#53494) w333 nem ertem a problemad
teljesen vilagos, hogy egy ceg eseteben sokszor megeri a lizing....e60 as bmw mar nincs ceges autokent az utakon, pont azert, amit mondasz. Altalaban 3 ev vagy 150-200k km a limit, aztan csere. Egy A3 audi az egy abszolut kis kaliberü ceges auto (Györben az összes kezilabdas, meg mindenki kb aki ker az kap egyet
), de az A4 vagy 3 bmw is egy atlag közepvezetöi auto. Ezert mosolygok en sokszor, amikor valaki premiumozik egy 3 as bmw kapcsan. Ugyan ugy a fizetese reszet kepezi, hogy egy cegautoban ül az ipse. Egy 8 millios A3 audi egy cegnek mittom en par tiz ezer forint lizing dij kb havonta nettoban....nem kell ehhez gigamultimilliardos arbevetel
ez bele van epitve a fizetesebe annak aki cegautoval jar.(#53508) trassher ez nem nagyot almodas, hanem butasag. Addig lat, hogy baaah béééjemvé és csak 1-2 millio(van ilyen ismerösöm, pont e60 al
)....persze van aki latja, hogy mi van, csak elvakitja a szerelem
en büszke vagyok, hogy szerelem ide vagy oda, elsö körben ellenalltam....
szerintem irtam, hogy a kis astraval egyidöben egy e46 318i cupet is nezegettem nem? Hasonlo arban vol.....csavarodott a szivem rendesen
de aztan realitas talajan allva az astra lett....es nem bantam meg.....persze ha holnap elüt egy villamos, akkor megcseszhetem az elmeletem, mert ugy dobom fel a bakancsot, hogy nem volt bmw-m.....ezert kerülöm a villamosokat, most.... 
-
haddent
addikt
H -ban működik a kék, de sztem mindben ua. van.
obga ezt te sem gondoltad komolyan remélem.., mármint, hogy 1000 környékéről szeretnél gyorsítani, amikor az alapjárat mennyi, 900? Illetve a "dinamikusabban" 2000?
2000 alá csak nagyon picivel lenne szabad engedni, és csak akkor ha utánna nem lepadlózod, csak épp tartod a sebességet ,esetleg nagyon finoman és lassan gyorsulsz fel. És akkor sem a legfinomabb dolog a világon.
És mindezt Z16XER -re mondom (85kw), ami ráadásul twinport + vvt, nem a sima, előző gyengébb motorkódra. -
Petyyyyy
addikt
Ha indítás után 1-2 percig szürkés-fehéres a kipufogógáz az csakugyan a kopott motor(alacsony kompresszió) vagy rossz porlasztó csúcs miatt lehet?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
Mennél te, csak még nem tudsz róla. Egy jó két literes vagy 2.2-es még arany középút lehet. Szerintem 2.5 az a határ, ahol már sok értelemben elgurulhat a gyógyszer.
Más: hol találni olyan kutat BP-n, ahol lehet fújni a gumeszokba egyedül is? Szinte mindenütt a két emberes megoldás van, ahol nincs nyomásjelző óra a "pisztoly" végén, ahol fogom. Oda kell állítani valakit az oszlop mellé, hogy figyelje.
-
trassher
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha neki jó akkor jó. Remélem már sokat nem akarja használni az autót.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
trassher
üzenetére
Persze értem én, az én autómba én is 5W30-as olajat rakok (most épp Motul 300V fog belemenni), de a tulaj ragaszkodik a 10W40-hez, mivel ugye minden ökör szerelő ezt veri az emberek fejébe. Magyarázhatom én a hidegindítást meg mindent, de nem is akarom.
Jó lesz bele ez a Total

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem Total Quartz 7000 Energy van.
-
trassher
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az enyémben 227.000 km van, 10w40 egyszer volt benne nálam, soha többet. 5w40 eneos-t használok, azt szereti. 10w40 sosem volt bele való olaj

-
Motion_Blur
félisten
Köszi Urak!
-
Dani_kp
addikt
95%-ban országút, városban kb. havonta 3-4x, az is 2x8-10 km. Hosszabb távokon lenne hajtva, Szeged - Békéscsaba - Szeged havonta 1x, illetve Szeged - Hajdúszoboszló - Szeged (békéscsabai kitérővel), ez 3-4 havonta 1x.
Éves szinten amúgy nagyon csekély lenne a futása, max. 8-10 ezer km.

-
w333
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
+1 a Total Quartz 10W40 -re

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én Total Quartz-ot tettem az enyémbe(10W40),ugyan 2000-es,de 240 ezer fölötti futással.
Az olajfogyás fele lett a Castrol után. -
kalmanchris
tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
" ha pl városban gurulok és lendületből szeretnék tovább menni hármasban ( de lehet 4-5. is) akkor csinálja."
Erre értettem hogy nem tesz jót és a nagypapázást! Említettél elindulást? Válts vissza! Főleg nagyobb sebességfokozatokról nem egészséges a gyorsítás majdnem alapjáratról (álló helyzetből indulástól tekints el). Extrém terhelés a dugóknak hk és ft csapágyaknak, többlet üzemanyag, terheléshez képest kicsi olajnyomás. Ettől függetlenül még lehet gond az egr-el pl.
Ja és egyes márkaszervízeknél nagyon "profi" emberek tudnak dolgozni. -
trassher
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
5w40, 5w30 de akár a 0w is mehet bele ha keveset futott. GM Dexxos2 szabványt teljesítse az olaj ez a lényeg + még véletlenül se gyári GM olaj legyen. Azokkal kb senkinek nincs jó tapasztalata.
Declare: Vannak akik mernek nagyot álmodni aztán nagyot is koppannak.

-
gilfoyle
őstag
válasz
kalmanchris
üzenetére
De akkor se szabadna így rángatni...
"nagypapás tempó" - ez jó
De pl te városban a reggeli vagy du dugóban hogyan vezetsz? Üveghangon egyesben mész 10-20 métereket, ahogy araszol a sor?
Kb 100 000km után jött elő ez a hiba
Ha pályán megyek vele, 140-nel130-cal mondjuk Miskolcig aztán vissza, utána az első lámpánál éppúgy csinálja, mintha egy hétig csak dugóznék... Máskor meg napokig nem.
A gondom az, hogy a márkaszerviz is csak vonogatja a vállát.(#53499) oliwire EGR-t nézték a szervizben, legalábbis a munkalapon szerepel.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
1.4 16V G Astra-ba melyik olajat érdemes locsolni?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
amargo
üzenetére
Első körben inkább a tapasztalatod az ami érdekelne a kütyüvel kapcsolatban. Tényleg hajszál pontos? Nagyfőnököm Sportage-t hajt, a direkt ahhoz való műszer képes megmondani, hogy a jobb hátsó 6%-kal többet forog, mint a bal hátsó.
Ugyan elvileg nincs nagyobb baj, mindről tudunk műszer nélkül is, de majd észben tartom a dolgot, köszi.
-
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
B vectra-ba melyik dízel az ajánlott?
Vagy jobb volna a benzines?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már közben privátban küldtem képeket hogy hogy is néz ki nálam a zsinóros rész.

Lehet szépíteni a dolgokat meg mutyizni, de a lényegen nem változtat.

tehát ha melózom vagy suliba megyek, akkor fizessek napi 2000 Ft-ot bkv jegyre 

es ezert lesz az a sztereotipia, hogy bmw=paraszt....
ez bele van epitve a fizetesebe annak aki cegautoval jar.
2000 alá csak nagyon picivel lenne szabad engedni, és csak akkor ha utánna nem lepadlózod, csak épp tartod a sebességet ,esetleg nagyon finoman és lassan gyorsulsz fel. És akkor sem a legfinomabb dolog a világon.