- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Te nyugodtan válts, a finomabb/jobb olajat max. enni fogja, más nem történhet. De a tied 8 szelepes, azzal még a tünderfingot sem tudod megetetni direktbe sem

A "persze de a /vékony/ olaj majd nem fog kenni és ezért tovább romlik sőt szétkarcol a henger" is hülyeség szerintem. Ha már annyira szar a motor, akkor kenheted nutellával is annak már hótmindegy..Nekem most 8 ezer km-rel a csere után még 6 deci van az 5. literes flakonban, tehát néha-néha rátöltögettem 1 decit mert épp unatkoztam meg nem volt maxon, 4 decit. Cserekor kereken 4 litert öntöttem bele. Csipegeti de szerintem kutya baja, virgoncabb mint valaha
(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Smart home kiarusitas
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)