Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Dehogy gáz. Bár nekem a GTC hátulja annyira nem szimpi, de nagyon jó kis autó és semmivel nem problémásabb (mert hogy "újabb") mint a G -éd. Sőt., ugye

Motor: én csak az enyémet ismerem (Z16XER vagy A16XER), ez teljesen jó, megbízható és szerintem mindenre elegendő motor (nyilván "deicide üzemmódra" nem
de egyébként teljesen kellemesen lehet vele agyvérzést is kapni ha éppen olyan kedved van)zolikaDB Persze, van 2.0 turbó is, 200+ lóerővel. De biztosra veszem, hogy turbóst nem akar, és szopórollert sem akar a G -je után. Márpedig szerintem ezerszer több 1.6 (de még 1.8 is) alkatrész van, mint 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Indul a ChatGPT Health
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Raspberry Pi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VGA kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de egyébként teljesen kellemesen lehet vele agyvérzést is kapni ha éppen olyan kedved van)