- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem hozhatnak bármilyen mérést, ma pl. mentünk 10-20 km -ert, és lefullasztotta meg rottyantotta vagy 10-15-ször. A kopástól eltekintve (bár mégis hogy oldják meg a mérhetetlenül hatványozottan sokszoros alacsony olajnyomással indulást, az indítómotor kopását, az akksi borzalmas terhelését stb..? Sehogy) a fogyasztásra nem hiszem el, hogy jó hatással van. Rendben van, hogy nem hűl ki a motor és ezért talán nem kell dúsított keverék ilyenkor, de... őszintén, egy modern, szép motor mennyit fogyaszt alapjáraton tötyögve? Semmi... nulla... Akinek az a <0.5l/óra nem fér bele, annak bele fog férni majd a szervizelése egy ilyen hótfelesleges és bonyolult szarságnak retek drágán?
Findzs már csak poénból is, mivel közelítek a 200e km-hez, igaz nagyon rendbetartva panaszmentesen, én is átmosnám. Csak attól félek amire Declare hívta fel a figyelmem,hogy ezek a mosófolyadékok mindig bennemaradnak részben utánna, akár több olajcserén keresztül.
Most esetemben én simán el tudom képzelni, hogy csak "mikronvastagságú, kellő" szénréteg, szinte csak "festés" van, semmi lerakódás. Megéri ezt kimosni, 100km után ugyanolyan, cserébe hiába veszem neki a legdrágább olajat ha elcseszem a mosó-maradványokkal
Nagy dilemma ez, azt hiszem, hogy szépen cserélgetem 10e/1évente a legjobb olajra amit találok, amíg nincs semmi panasz, elváltozás addig nem nyúlok hozzá. Soha nem állom ezt meg, de az autó esetében azt hiszem megfogom, talán jobb így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest