- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Declare
üzenetére
A total nonszensz szamomra amikor ilyeneken megy a matek, hogy "soha nem volt balesetem pedig", meg "en aztan tudok vezetni", meg "mindig nagyobb követesi tavolsagot tartok".....total nonszensz.
Ez valóban hülyeség, de nem is ez volt a példám lényege.
Én azt írtam, hogy használt vagy "márkátlan" gumikat használunk.
Nem pedig kopott, elöregedet, vagy nem évszaknak megfelelőt.
Ezekkel pedig lehet biztonságosan közlekedni. Ne mondja nekem senki, hogy nem. Erre példa a balesetmentes 20 év és pár100ezer összkilométer. Pedig helyzet volt bőven.Az x5 ös peldadat meg aztan vegkepp nem vagom....tehat akinek jo gumija van az egy barom es balesetveszelyes, mert gyorsan megy, mig akinek noname gumija van az megfontolt, vezetni tudo soför es segit a barmokon?
Látom tényleg nem jött le a mondanivaló. A lényeg az, hogy a tag totál rábízta magát a király gumijaira és rá is kefélt. Ha Te low-budget vagy használt (profil mélység még megvan, és nem is kiszáradt) gumit veszel és útviszonynak megfelelően vezetsz akkor bajba nem kerülhetsz. Prémium gumi sem tud segíteni, ha nem megfelelő a sebesség vagy ecet. Ez lett volna a példám lényege.
Az, hogy valaki 1-2 milire kopott, vagy 10 éves, vagy nem évszaknak megfelelő gumival közlekedik az természetesen veszélyes és elítélendő.
De hogy valaki használtan vesz még használható gumit vagy újan olyat, ami olcsó, de még nem bukdácsol az adac teszteken, azzal szerintem nincs semmi probléma.
Tegnap este linkeltem egy hancock gumit, adac 2. És csak 11-12k. Ennél jobb nem hiszem, hogy kell. Én olyat fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest