- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Na de itt most nem kínai vs. prémium hanem budget vs. budget összehasonlítás van.
Szerintem egy Barum semmivel nem jobb pl. egy Nankangnál.Én a saját tapasztalataimból indulok ki, volt prémiumom is (GY, Pirelli, Yokohama, illetve középkatos Fulda, Kumho, Nokian) meg budget is, budget kevesebb, de ha előrelátóan közlekedsz és nem 6-7-8kilóra jut egy lóerő illetve pénzbe se mindegy hogy 80000 vagy 45 egy 14 vagy 15ös szett akkor igen is megfelelő utána járással jó lehet az olcsó is. Ilyenkor szoktak jönni a saját/másik élete nem ér meg pár tízezret szöveggel, de aki nem a legjobb gumit veszi magának az automatikusan gyilkos? Akkor miért a többi márkát miért nem tiltják be?
Én inkább tartok 4-5-10méterrel nagyobb távolságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest