Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Hát akkor kiváncsiságból groupamánál próbák, mert ott könnyű átírni a kalkulátort:
eredeti valós adattal 220 lenne (Bp), Vecsés 180 (ez a való életben nekem 1km -ert jelent
),Hantos 99k és úgy látom ez alá nem nagyon tudok menni bármilyen picit keresek.Ugye ez groupama, és eleve 2x drágább még annál is ami nekem van, tehát arányaiban ezt 2vel nyugodtan leoszthatod, de az arányok látszanak. Több mint 2x annyi, hogy Pesti vagyok. Ideje költözni
Sőt mondok jobbat: feltuningoltam magam 25 évesre és a 220 eredetiből lett 99k.Tehát 25 év alatt hímnemű Budapestinek kva szar lenni
Ez a kettő így konkrétan 4x -es szorzó, azaz 400% -al drágább. Azért ez észveszejtő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),Hantos 99k és úgy látom ez alá nem nagyon tudok menni bármilyen picit keresek.
Sőt mondok jobbat: feltuningoltam magam 25 évesre és a 220 eredetiből lett 99k.
Ez a kettő így konkrétan 4x -es szorzó, azaz 400% -al drágább. Azért ez észveszejtő..