Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, kecskemétre kerül az ex-géped

reggel egy érdekes kísérletet végeztem (véletlenül) és megosztom a tapasztalataim (lehet csak nekem újdonság, de ha másnak is jól jön, már megérte): fogyóban a jégoldó, a kocsit körbe szépen bevonta egy átláthatatlan, de könnyen lekaparható jégréteg... úgy gondoltam, ezt inkább gyors kaparjuk körbe, ne használjuk a kemikáliát... így is lett, elindultunk és 1-esen ment végig a venti: pára, vagy belülről jegesedés 1 cseppnyi nem volt...
konklúzió (a megfakult fizikatudásommal, lehet tévedek): ha jégoldót használok, akkor az hirtelen megemeli az üveg hőmérsékletét kívülről és emiatt azonnal lecsapódik belül a pára, ami rá is fagy szépen a szélvédőre... ha viszont kapargatom, akkor csak eltávolítom a jeget/havat az ablakról, nem változik hirtelen a szélvédő hőmérséklete és így nincs párásodás... menet közben egyenletesen melegedik, el kezd olvadni a maradék jég is kívül -> innentől jégoldót csak vész esetén, ha nagyon durván le van fagyva
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest