- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Na hat az en emberem pont ez a lajhar joszag volt

Nagy kapkodas amugy sincs erre fele. Szepen akkuratusosan bosch munkakesztyü felvesz, akku körbenezegetese a motorterben jobbrol-balrol, balrol-jobbra, csavarkulcs...

Mindentöl függetlenül, remelem nem csak szerintem felhaborito, hogy ha az ember vesz egy draga akkut egy nagyobb brandtöl, akkor az lenne a minimum ilyen esetben, hogy kedves ügyfelünk, sajnaljuk a kellemetlenseget, termeszetesen a csere dijat a bosch fizeti....es nem pedig feszegetik, hogy egyebkent a panaszban azt irtam, hogy majusban vettem az akkut, de a szamlat amit küldtem, azon aprilis 27-e datum szerepel.....
mintha nem lenne amugy teljesen mind1..... de azert egy ablaktörlö lapatot adnak.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Multi detektor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Arany János - Kapcsos könyv
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mintha nem lenne amugy teljesen mind1..... de azert egy ablaktörlö lapatot adnak.....