- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
mikoljan
üzenetére
Én odamentem hozzá személyesen és mindent maga csinált. Nem annyira szereti, ha ott vannak nála, de mivel én is utaztam miatta 50 km-t, így nem tudtam mást csinálni. Legalább jól elbeszélgettünk, így neki sem volt gond, legalább is később ezt mondta. Amúgy az egész művelet kb. 8-10 órát vett igénybe, mire az egész autómat beledezte, mondjuk azt vegyük bele, hogy a ledeket és az ellenállásokat akkor és ott csinálta meg.
De olyanokra is figyelt, hogy ha egy gombban volt valami kosz, vagy sorja még azt is kipucolta, vagy ha a led nem világított megfelelő szögben (leginkább a sebességmérőnél fontos), akkor addig igazgatta, míg jó lett. Meg a műanyag elemekre nagyon-nagyon figyel. A Tigra ami meg fent van a galériájában, az a sajátja, nagyon kemény dolgokat megoldott már benne ledekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4577
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest