Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Köszön a linket, megnézem.

De tudod hogy milyet rendeltek ami nem volt jó?
Pontosan nem. Amikor mentem átvenni az autót, közölték, hogy nem tudták megjavítani, mert fizikailag nem odapasszoló alkatrészt kaptak. Úgy emlékszem, hogy alvázszám alapján kerestek hozzá a nagykerben, de nem vagyok teljesen biztos, mert eléggé siettem én is, meg ők is készültek már zárni.Az hogy lehet hogy alvázszám alapján nem jót kaptak?
Valami olyasmi hangzott el, hogy az én alvázszámom alapján kidobott nekik valamit a nagyker keresője, de amikor megjött az alkatrész, akkor kiderült, hogy az nem jó az én autómba. Hogy hol volt a hiba, azt nem tudom. Lehet a nagyker nyilvántartásában szerepel rosszul, lehet ők néztek félre valamit.[...] aztán ha viszel egy bontottat, ráfogják hogy az se jó aztán csak fizeted a munkadíjat?
Évek óta hordom hozzájuk a kocsit, eddig egyszer sem éreztem, hogy át akarnának verni. Most például nem kértek semmit, mivel nem tudták megjavítani, pedig biztos belement legalább egy munkaóra.
Nekem inkább az volt a fura, hogy rám bízták az alkatrész beszerzését, mert ezt eddig mindig ők intézték. Ezzel kapcsolatban azt mondták, hogy ők csak új alkatrészeket rendelnek és építenek be, de mivel a tényleg az én autómba való új fojtószelepet 350 ezerért találtak, a főszerelő "engedélyezte" használt beépítését, de azt vegyem meg én. Ott hirtelen nem kérdeztem meg tőlük, hogy ezt a használt vásárlást nem tudnák-e ők megcsinálni, mert én nem értek ehhez.Nem lehet hogy rájöttek, nem is ez a hiba, [...]
Azt elfelejtettem írni a mai korábbi bejegyzésemben, hogy az egész azzal indult kb. két hete, hogy minden indításnál (hideg és meleg is), amikor elindul a motor, azonnal visszaesik a fordulatszám és olyan, mintha mindjárt le akarna fulladni, de egy-két másodperc után visszaáll a normál alapjáratra.
Amikor időpontot kértem náluk egy hibadiagnosztikára és elmondtam a tüneteket, akkor szinte egyből a fojtószelepet mondták. A számítógép nem dobott ezzel kapcsolatos hibakódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest