Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Itt azért elég optimálisan számolsz. Helyből az m32-be 3l megy, de én az f40-et tudom (gondolom te is) oda szintén 3l kell (nem 2). Ráadásul az emberek többsége autószerelőhöz megy, nem maga cseréli a váltóban az olajat havernál (aki autószerelő, szóval tudsz tanácsot/segítséget kérni, ha elakadsz).
Illetve nem csak a pénz itt a lényeg. Az idő, ami elmegy pluszban rá (egy több gyerekes családnál pl, zafiránál ez számít). Pl ha te veszed az olajat, utána kell nézni melyik kell bele, milyen áron, honnan veszed (ok, posta elhozza). Ha nem te veszed, hanem a szerelő az is rendelget, megy vele az ideje, ergo felszámolja munkaidőnek. Utána autószerelőhöz el (ami nyilván nincs közel, mert a műhelyek mindig kinn vannak a perem vidéken. Megvárod, vagy otthagyod az autót (akkor intézned kell fuvart, vagy tömegközlekedés, ami a perem részen nem az igazi), szóval simán elmegy vele egy délután, akár teljesen fölöslegesen is. (kíváncsi vagyok neked a legoptimálisabb esetben mennyi idő: tudod milyen olaj kell, csináltad már, szerelő havernál megcsinálod).
Ezért mondtam, hogy ez még precízen nincs tárgyalva. (És nem hinném, hogy mi fogjuk, mivel nem értünk annyira hozzá. Legtöbb adata valószínűleg a gyártónak van...)
Az átmosós váltó csere automatánál
Az átmosós csere pl vita téma még a szakértők között is, mivel nagyobb nyomást használnak, mint normálisan, ami az alkatrészeknek (pl tömítések) nem biztos, hogy jót tesz (kérdés mennyire bántja/nem bántja). Szóval ez sem ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest