- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Hívj fel egy havert, aki csinált már ilyet: 20perc alatt megejtitek kényelmesen szűrőcserékkel együtt, az utolsó csepp régi olaj is kicseppen ennyi idő alatt, majd onnantól te csinálod minden évben
F olaját panellakás előtt a parkolóban cseréltem többször (volt egy hely, ahova senki se állt, mert meg volt nagyon süllyedve: nekem pont jó volt, mert ott alá bírtam feküdni... de legjobb szüleimnél volt, ahol a kocsi orrát az árok fölé rakhattam, így olyan volt, mint egy szerelőakna) ...olajcserékben a legnagyobb kihívás az volt, ha az olajszűrőt túl keményen rakták fel és alig bírtam letekerni (ilyenkor vastag csavarhúzó meg kalapács segített)Ui: viccet félretéve ez pont olyan művelet, amit yt-videóból is meg lehet tanulni

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
F olaját panellakás előtt a parkolóban cseréltem többször (volt egy hely, ahova senki se állt, mert meg volt nagyon süllyedve: nekem pont jó volt, mert ott alá bírtam feküdni... de legjobb szüleimnél volt, ahol a kocsi orrát az árok fölé rakhattam, így olyan volt, mint egy szerelőakna) ...olajcserékben a legnagyobb kihívás az volt, ha az olajszűrőt túl keményen rakták fel és alig bírtam letekerni (ilyenkor vastag csavarhúzó meg kalapács segített)