Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Élek, virulok, csak sok a dolgom.
Rengeteg privát üzenetet kapok, de sajnos most lehetetlen mindre válaszolni.
Azért szinten tartom magam. CM12-t használtam, a V4.5-öt, aztán picit kipróbáltam megint a MIUI-t. Nagy hiba volt. Nem voltam itthon egy hónapig, azalatt azzal szenvedtem végig. Szar az egész, hogy finoman szóljak. Teljesen rossz irányt vettek. Amit régen imádtam benne, az az ellenkezőjére fordult. És most ezt nem is lehet arra fogni, hogy egy tákolt fork van ezen a "hulladék" telefonon. Ugyanis a Xiaomikon is egyre rosszabb, sokan panaszkodnak. Nálam értesítések nem jöttek meg, pl. messenger csak akkor jelzett, ha meg volt nyitva. Ha esetleg gépen beszéltem, akkor utána telefonon megkavarodott az egész. Az appok fagyogattak, a ram elfogyott, aksi kijelzés is megkavarodott. Hagyjuk is.
Néztem a 6-osokat is, de egyelőre nem tanácsolom senkinek a felrakását.
Amit most javasolni tudok az a Mokee OS. ez egy 5.1.1 CM12 alapú cucc, a Lenovo A536-os modeljéről portolták. Teszi a dolgát rendesen, egy picit belenyúlt CM, optimalizálva van egy-két plusz fjúcsörrel. Az új CM-kamerát is megkapta ami egész jó, bár még nem tökéletes. Sok hasznos funkciója van. Mindenesetre nálam egyelőre kiváltotta az általam eddig használt SnapCamerát. Aztán meglátjuk. Dobok egy linket is: ÍME
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest