Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Ja, az más. Én CM-et raknék, mivel most én is azt használom. Nem dobálja sem a netet, sem pedig a BT-t. BT eszméletlen jó, akár 5-6 óra folyamatos kapcsolat után is egyből reagál(TV-t irányítom vele). Gyorsabb, aksi jobban bírja, röviden ennyi.
Amúgy értem, hogy cserélik az érintőt, de csak ugyanolyat tudnak belerakni, mint a gyári, nincs javított verzió. Lumia535-nél is ez volt, de ott ahogyan észrevették, újratervezték az érintőt és visszahívták az összes telefont(ezalatt azt értem ,hogy ha beviszed egy Nokia Care-be, akkor kicserélik az újra).
-
debianos
aktív tag
válasz
salieri.
üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, hogy az utolsó pár verzióban sokkal, de sokkal jobban merült, mint eddig. Régebben, ha este leraktam 100%-on, akkor reggel is annyi volt. Utoljára pedig, volt, hogy 85%-os volt. Pedig nem volt fent sok app.
Ui.: Eközben CM12.1: Tegnap reggel óta bírja, most van 27%-on.
-
salieri.
őstag
felraktam a MIUI 5.9.26 romot ,viszont nagyon gyorsan merül a telefon, reggel lehúzom pár óra múlva már 48%-on van pedig nincs is nyomkodva.

-
csasaKKP
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Én sem találtam, ezért kérdeztem. Ebay-el kezdtem.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! Eredeti akkut ehhez a készülékhez hol lelek? Köszi.
-
tpeter77
addikt
aha, értem.
én a motorola defyn használtam 4.4-es CM-et, azt szerettem. csengőhang, ébresztés, minden tudott külön hangosodva csörögni és rezegni külön-külön is akár.
ez baromira hiányzik a gyári 213-asból.
miui tud ilyet?! mert maradnék inkább a 4.4 androidnál. meg pláne hogy magyar a menüje, ha más kezébe kerül néha, tudja kezelni. -
gyulus08
aktív tag
Ha már CM12, nálam van olyan bug, hogy ha USB csatlakoztatása után a csak töltés módot választom, factory resetig nem lehet többet géphez csatlakoztatni a telefont tárhelyként. Ha másnál is ilyen (gondolom igen, mert két factory resetet csináltam már miatta), esetleg lehetne arról is szólni nekik.

-
Muky_
tag
válasz
vigyori78
üzenetére
Nekem most a CM 12.1 van fent
és várom ,hogy kijavitsák ezt a hibát.
Amióta rootoltam a telot és custom romot használok a MIUI ami nagyon bejött. Elöző telefonomon is MIUI volt és nagyon tetszett.
A MIUI-ban egyedül a magyar nyelv hiánya ami zavar egy kicsit.Ha már magyarok vagyunk és ha megtehetjük használjuk anyanyelvünkön a rendszert ,de ugye tudjuk ,hogy a magyar nyelvi csomag nem publikus és ezért vagyunk kénytelenek "kuncsorogni" a forditásért.Bár a legutobbi frissitésben több nyelv választható mint az eddigiekben. -
kukinyo
addikt
válasz
andrisbandi
üzenetére
Persze, hirdesd meg 20-ért, abból esetleg engedsz egy kicsit.
Hát ha elviszik. A márkájával ellentétben jó telefon ez. -
vipviform
senior tag
Két év gari, azért nem semmi...
-
vipviform
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Hirded 20-ért, hátha...

-
andrisbandi
őstag
15-ért nem adnám el, akkor inkább elajándékozom :-)
-
tpeter77
addikt
melyik a legjobb miui most?
miui rom 5.9.17 - ennél van megbizhatóbb? -
vipviform
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Szerintem tizenöt- húsz körül hirdesd meg, annyiért el fog menni...
-
andrisbandi
őstag
Hibátlan, mindenben gyári állapotú, pár hetes dottot mennyiért lehetne eladi kb?
(Meizu m2-re váltok a sokkal komolyabb fényképező miatt.) -
vigyori78
őstag
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, Mindenkinek!
Olvasom zsinórban a hibajelentéseket, hogy ez vagy az nem működik. Saját tapasztalat, amióta megvan a teló no hiba! 213--as rommal vettem a TESCO-ban. Lecseréltem miui romra, rootoltam, nálam még egy akadás sem volt. GPS ok, filmnézés ok, WIFI ok, mentés SD kártyára ok, vagyis minden ok. Szerintem ez egy jól működő ár-érték arányos telefon, de csak az buherálja aki képes rá. Hétköznapi használatra tökéletes, volt már ennél sokkal drágább, okosabb telóm is, de majdnem ugyanezt tudta, jóval többért.
-
Fidi73
újonc
Sziasztok..
Gondom lenne az op3dott telefonommal.. Kikapcsolás után vagy nem lehet vissza kapcsolni (bejelentkezés közben lefagy nem lép tovább ) vagy hosszú várakozás után (kb 10 perc) tovább lép..
Lehet ezzel kezdeni valamit?? vagy ha nem akarom a garit elveszíteni akkor szerviz??
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
kukinyonak is válaszolok:
SPFlashToolsból csak a boot.img-t próbáltam felrakni, de nem ment.a TWRP install menüjéből sikerült a telepítés/frissítés!
felment a ZIP fájl, most már gyári 213 rom van rajta! persze kapott dalvik,cache formázást, most gyári.
köszi mindenkinek! Sikerült, minden OK.Ja a végén a twrp a reboot menü alatt megkérdezi, hogy akarok-e rootolni SuperSU-val. Azt mondtam, hogy nem.
Végülis szervízbe szánom.Már csak az a kérdésem, hogy a twrp-t hogy kell eltüntetni, illetve baj-e ha igy adom be a szervizbe?
Az érintőpanelt szeretném cseréltetni rajta. -
kukinyo
addikt
-
trebrona
nagyúr
válasz
tpeter77
üzenetére
Csak annyit kellene tenned, hogy TWRP alól felteszel egy romot. (Install)
Mondjuk a MIUI-t, ahogy olvastam azt mindenki megelégedettséggel használja.Azt, hogy mindent wipe-oltál (töröltél) nem gond, ezt hívják tiszta telepítésnek, (kivéve az SD kártyád tartalmát) új rommal minden a helyén lesz.
Ezután legalább már tudod használni a telefont és ráérsz stock romot keresgélni.
-
tpeter77
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
mentés no az sajnos lemaradt

moto defy cseréltem 8-10 alkalommal romot a leirast jol ismertem már.
itt wipe közben mas is be lett ikszelve ez a gond.
dalvik cache, system, cache, data, internal
storage, microsd fájlokat recovery alatt vissza tudnam tölteni csak ezek nekem nincsenek meg
ha vki megosztana velem ezeket a fájlokat szerintem működne ujra a telóm. -
Tusky
csendes tag
Ez a telefon jó lenne ha stabil lenne. Nekem tökmindegy milyen Rom van rajta, állandóan újraindulgat... Azt hiszem eladom a fenébe és veszek vmi megbízhatót.
-
atomjani
csendes tag
Mennyivel gyorsabb, erőforrás és energia takarékosabb egy másik rom? Mert nekem a gyári rommal is nagyon gyors. Ez nem Samsung vagy kínai telefon, ami gyárilag tele van mindenféle zabáló alkalmazással. Néhány százalék teljesítmény javulásért nem fogok új romot rárakni. Talán 30% teljesítményjavulásért már igen, ha ezt a különbséget gyakran hozza. De még akkor sem biztos, hiszen ez a készülék már önmagában is gyors, nincsenek vele problémáim, elégedett vagyok vele.
-
trebrona
nagyúr
válasz
tpeter77
üzenetére
Ugyan tegyél már fel egy MIUI-t, aztán olvasgass sokat romolással kapcsolatban, mert ahogy látom az alap fogalmak sincsenek meg és úgy elég nehéz bárkinek is segítenie. Egyáltalán nem sértésnek szántam, csak tanácsnak. Azzal kezdődik egyébként, hogy működő rendszerről első a mentés, mielőtt bármit babrálunk.
-
Tusky
csendes tag
Tudna valaki egy gyári 213-at zipként? Nekem nagyon tetszene ez a CM 12.1 de így, hogy nem kezel memóriakártyát az installokhoz, nem OK.
-
atomjani
csendes tag
Nem akarom, hogy egy számot este hívjanak, de a másik számon meg elérhető legyek. Ezt hogyan tudnám megoldani?
-
vigyori78
őstag
CM 12.1 valóban nagyon gyors ,szép is,memóriahasználat is jó ,viszont tényleg a 3GB belső tárra tölt le minden alkalmazást és még áthelyezni sem tudom ,vagy nem találom a tárhely beállításokat vagy tényleg nem lehet

-
gyulus08
aktív tag
Restore-t kell választani, pedig így jónak kellett volna lennie.
Gyári rendszert nem tudok sajna újból már lementeni, esetleg megpróbálhatjátok, hogy a Highscreen Zera S/Rev S 213-as gyáriját rakjátok fel, az flashelhető zipként.NVRAM leformázása kicsit gázos, szerintem nem nagyon lesz IMEI a telefonon.

-
tpeter77
addikt
válasz
gyulus08
üzenetére
Rájöttem. A PC-vel kell összekötni a telefont és rámásolni a fájlokat.
én mindig a külső SD kártyára másoltam a Backups mappát!!!
igy már működne a restore. De mégsem indult el
sajnos mindent töröltem.Tudnál egy mentést csinálni az összes lehetőségről?
WIPE-oltam az alábbiakat:
dalvik cache, system, cache, data, internal storage, microsd.
és kérnék majd mentést a gyári recovery-ről is, nvramról. Ha már ilyen marha voltam, legyen mentésem mindenről. -
-
Tusky
csendes tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Én is megpróbáltam, nálam nem nyert sajnos. Root jogot kérne a CyanoMod 12.1 alatt. Mikor elindítom a Kingo Rootot az kiírja, hogy rootolt, viszont típusnak vmi teljesen más készüléket ír ki.
Nagyon szépen kérnék valakitől sürgősen egy gyári 213-at, amit visszatehetnék TWRP-vel, köszi előre is!
-
tpeter77
addikt
na, ez az MTK_install_recovery.apk fájl meg is van nekem, felmásolom SD-re és megpróbálom...
de ott pontosan melyik menüpontba kell mennem és mit beikszelni?
még egyszer nem szeretném eltolni...
valamint hol lehet feltolni rá a 213 vagy 208 romot? gyári Rom fájlom van, csak a feltöltés mikéntjét nem ismerem. -
Tusky
csendes tag
Én is nagyon megköszönnék egy TWRP-vel visszatehető gyári 213-at, mert et a Cyanogen nem jött be és nekem a gyári 213-al napi többször fagyott és újraindult. Ezt a cyanogen 12.1-el is eljátszotta bizonyos mennyiségű program felrakása után, ráadásul kártyára sem tudtam telepíteni. Újból kellett tegyem de én nem mentettem le a 213-at, arra gondolván, hogy úgyis rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest