Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Olvasom régóta a fórumot. A te beírásaid nem kimondottan a szakmai mivoltukból érthetetlenek, hanem egyszerűen mellőzöl mindent, amit helyesírásnak lehet nevezni, nem konkrét elírásra gondolok, hanem a szórend stb... Persze lehet hogy határon túli magyar vagy, ha így van elnézésedet kérem, de egyszerűen annyira rossz olvasni, amiket hozzászóltál itt
És itt nem azzal van a baj hogy kérdezel, ezt sokan teszik, de egyszer sem olyat kérdezel, aminek lenne is bármi értelme
A kérdésedre válaszolva, tesztelni nem tudom, az enyém 8gb-os változat, de egy srác lefordította Abel script-jét, lefutott, a data-hoz hozzáadódott a +8gb, tehát a dolog működik. Semmivel sem lenne jobb, ha választható lenne a flash mérete, ígyis úgyis a cache, system méretét állíthatod, a maradék lesz a data.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest