Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
syler123 #736 üzenetére
köszi az észrevételt, tervbe van véve, természetesen
Az, hogy bele merjél-e vágni, azt én nem tudom megmondani, ez nagyon egyén függő
Aki módosítja a tab-ját akármilyen módszerrel, tisztába kell lennie azzal, hogy milyen kockázatokat vállal.
- garanciavesztés, ez ami fix
- megváltozott működés, esetleg instabilitás
- későbbi problémák, amiket most még nem látunk
- extrém esetben elindulási gondok (no boot, boot-loop)
- legrosszabb esetben agyhalál (total brick)Ezért újra hangsúlyozom, bárki bármilyen módosítást CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE végezzen!
A motiváció és a cél minden ilyen akció mögött nagyon egyedi (embertől függő), így általános tanácsot adni itt nem lehet!
Én speciel megcsináltam, mert egy 15k-s tabnál max 15k-bukok, ha a legrosszabb következik be (full birck). Amolyan warez játék-eszköznek vettem, hogy tanulhassak új dolgokat, technikákat. Bíztam annyira magamban, hogy meg tudjuk csinálni, ezért belevágtunk. De ez az én story-m
A módszer bizonyítottan működik, de nincs rá garancia, hogy nálad is menni fog!
pl. Tegnap egy USB-s problémán szívtunk több mint 4 órát, és még most sincs flash-elve a tab, így a srácnak most van egy félig agyhalott gépe, amit akkor tudunk majd feléleszteni, ha rendbe tesszük a PC-n az USB-t
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Spórolós topik
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest