Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
syler123
üzenetére
Hát fentebb írták, hogy szinte lehetetlen téglásítani, ez azért bizalomra okot adó kijelentés.
Én jelen pillanatban azért nem vágok még bele, mert egyrészt elférek (még), másrészt sok embernek lett az első hetekben hibás a készüléke (hirtelen halál, elromlott az usb) és nem akarom kísérteni a sorsot azzal, hogy nullázom a garanciát. Várok még pár hétig, hogy megmarad-e a gép. Addig pedig szerintem elkészül az egyklikkes megoldás, ahogy az itteni buherátorok lelkesedését elfigyelem.
Másrészt meg inkább érdekelne egy jól működő 4.2-es teclast rom, sztem használhatóbb lenne vele a kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest