Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
Nem is kell! Az SD mod app-ok formájában letölthető, 2 apk, feltelepít, felkonfigurál, örül.
előfeltétel a root, de szerintem az most van neked (super su). Innentől kezdve gyerekjáték, nálam is megy szépen.
DraXon szépen leírta magyarul, hogyan kell [link]
Először én is a YouTube-os video alapján root-oltam, ami adja az SD-mod-ot is, de nagyon gáz volt, amikor folyamatosan RCS7-es hibákat dobált a Play. A srác, aki csinálta állítólag javította, de ott már nem követem az eseményeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest