- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
BlacKSouL #46740 üzenetére
sosem voltam átlagember és nem is leszek
egyébként ennek ehhez semmi köze. a tej és tejtermékek megemésztése egyszerű genetikai kérdés. vagy képes rá valaki, vagy nem. vagy az ár lehet még kérdés, 200-400 ft 1 liter tej, a jobbak vannak 350-400 között. ennyiért meg inkább isszák a kólát, meg a cukrozott szarokat palack számra. úgy is néznek ki.kukac:
ezt éppen most linkelte egy brüsszelben élő volt kollégám. epic -
Integra
titán
válasz
BlacKSouL #45925 üzenetére
úgy oldom meg ezt az egészet, hogy kb 100 méterrel arrébb parkolok, ott ahol már rajtam kívül csak a madár jár a parkolóban (mert az emberek buták és lusták szerencsére) és teljesen üres. na itt be is parkolok szépen keresztbe 2 helyre, hogy még véletlenül se parkoljanak rám. muszáj, mert tapasztalat, ha szabályosan odaállsz egyedül a távolba, tuti, hogy azonnal melléd parkol egy félkegyelmű. nem érdekel, hogy elől mi történik, látom én is, de nem tudok semmit változtatni rajta. acsarkodjanak meg morogjanak csak a buták és a lusták egymásra, szenvedjenek orral a beparkolással, jól megvannak ott, én meg a távolban.
-
jeges
senior tag
válasz
a mozgássérült parkolás helyzete magyarországon egyszerűen közröhej. évek óta csak romlik a helyzet, és gyakorlatilag mindenki talál valamilyen kifogást arra vonatkozóan, miért is nem érdekli, miért is nem figyel oda. az átlagember rokihelyen parkolása ennek csak egy vetülete, a rengeteg jogosulatlan kártyahasználó, a velük cinkos orvosok, a sérültekkel végletekig packázó hatóságok, a jogszabályokat pénzbeszedésre "hasznosító" ellenőrző szervek mind-mind hozzájárulnak a helyzet tragikomikumához. az utóbbi időszak nóvuma a 2013-ban létrehozott "hatóság", az nrszh végletekig lesajnáló, érdektelen, a legrosszabb pártállami hivatalokat idéző hozzáállása.
-
e=mc²
őstag
válasz
Ne aggodj, en ugy lettem iszakos paraszt, hogy a fent emlitett elelmiszer aruhaz parkolojaban (csak egy masik varosban) sikerult talalni egy helyet pentek este, relative kozel a bejarathoz (nem mozgasserult, nem naccsalados, nem taxi parkolo).
Szoval kifele jovet (ket kollegaval estere vasaroltunk kajat, meg 4(!) uveg sort) beszolt egy 40 koruli kedves es intelligens anyuka, hogy "ismeri" az en kedves edesanyamat, mert neki a parkolo masik vegebol kell miattunk, reszeg parasztok miatt gyalogolnia.
-
válasz
BlacKSouL #45745 üzenetére
nekem sokkal jobban bejön mióta ilyet használok. egy darabig még hagyományos, 4:3-as monitort használtam a munkahelyen, de majd meg őrültem tőle, azonnal kellett egy wide monitor. sokkal használhatóbb excel esetén, legalábbis ha nagy adattáblákat kell használni. az itthoninak van beépített állványa, szóval wordhöz csak elforgatom és kész, gondolom programozni is sokkal jobb pivot módban vele, aki erre használja.
mástéméa
ha valaki akar nagyon finom burgert enni, akkor ugorjon be a bölcső bisztróba a budafoki és a lágymányosi sarkán, nagyon finom volt. érdemesebb lehet 6-os vilivel menni, mert parkolót alig találtunk, de 1200 huf-ért nem tudok hirtelen finomabb helyet
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #44637 üzenetére
Tehát a befőttesüveg fél dióval feltámasztva két nap alatt fogott két egeret. 100%-os hatékonyság. Egy darabig őrizgettük, hogy majd betesszük egy lyukacsos dobozba, teszünk neki kaját, almot, meg majd kézhezszoktatjuk, de kolléganő sipákolt, hogy jajszegénymegfullad, meg mennyire szenved, hogy be van zárva, meg egérszagú, és mennyire szenved, úgyhogy mindkétszer elengedtük kint a patakparton, távol az épülettől.
Hogy aztán ezek jöttek-e vissza vagy a még bent lévők, mindenesetre továbbra is rágott valami hol a telefon alatt, hol a fiókokban.
Erre behoztam a gyilkost. Egy hétig nem fogott semmit, aztán már mikor majdnem hazavittem, akkor tegnap lecsapott. A nyaki gerinccsatornára mért hirtelen erős ütés mellett a kb. 1kg/cm2 nyomóerő általi fulladásos és keringésleállás miatti halál mintegy 30-40 másodpercre rövidíti a haláltusát, és 2-3 óra elteltével már egyszerűen eltávolítható az időközben merevvé vált alany.
Ma ismét lecsapott.. Szintén 100%-os hatékonyság. -
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #45281 üzenetére
Csinalnak stew-t mindenfele allatbol, az impala nekem nagyon izlett, az okapi is, de nem sok fogalmuk van a magyaros izekrol
s miota egyszer megkostoltak, nem tudjak feledni. Erdekesseg viszont hogy a helyi pick&pay uzletben a kockara vagott, elorecsomagolt marhalabszarat ugy hivjak: beef goulasch
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #45268 üzenetére
Thunderbird tudta.Aktiváló emailből NOD licenszet kiszedtem, most próbál frissíteni.
Hülye kérdés:
Mivel nincs elég sata tápcsatlakozóm, amíg beszerzem a molex-sata átalakítót, addig cserélgetnem kell a HDD-ket(vagyis bennük a csatlakozókat. Jelent ez bármilyen problémát-meghajtóbetűjel-konfrontációt, ékezetesbetű-paradoxont, vagy más effélét? -
föccer
nagyúr
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL #45201 üzenetére
Az autóban dohányzás (is) és a csikk kidobálása engem is mélységesen felháborít. Bár minap nem csikk, hanem egy üres cigarettadoboz repült ki az ablakon, mert delikvensnek éppen abban a pillanatban, éppen ott kellett megszabadulnia tőle. Nem tudott várni vele a következő szemetesig.
Az autóban dohányzást egyébként meg amúgy is undorítónak tartom. Legalább annyira, mint az, aki a lakásban dohányzik.
Pár nappal ezelőtt voltam egy lakásban, ahol masszív dohányos férj és feleség, és bizony a lakásban szívják, egyiket a másik után. Két macskájukra kellene vigyáznom. Megteszem, mert megkértek, de a dohányszag nagyon irritál. És sajnálom az állatokat, mert tutira nekik sem tesz jót a dohányfüsttel teli levegő.Amúgy meg, amíg munkába mész vagy jössz, te folyton számolsz?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #45115 üzenetére
Na, Nógrádban -9 fok volt reggel, mert az egy mediterrán vidék.
Remélem, azért nem fagytál meg, így, hogy már nem megy a prescott, hanem csak egy fűtésre alkalmatlan, rongyos ivy bridge-ed van...
-
válasz
BlacKSouL #45048 üzenetére
Ugyan így érzek én is. Ott a D14-es, anno 965BE alatt 4Ghz-en izzat, most meg 2600k-nál (4,5 körül) semmi. Alapon/net alatt 30 fok, 600rpm-es ventivel, terhelve 60 fölé nem mey, ugyan így hűtve.
#45118 bandus: VLC-t nem próbáltad? Nekem azzal eszik minden movie-t a Jiayu.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #45048 üzenetére
Hümm. Erről beszéltünk neked Neddudkival... nem kell ide plusz hűtő. Elhidegülés van.
végül mit vettél amúgy?A kerekesszékes témához: szerintem pont semmi közünk hozzá, mindenki azt csinál, amit akar, amíg legálisan teszi. MEg komolyan mondom, egyes embereket megítélni úgy, hogy nem is ismered, nekem ez idegen, én nem szeretem az ilyen általánosításokat.
Szerintem az angoloknál is hamarosan meg fogják nyesegetni ezt a jóléti rendszert. Az meg, hogy a bevándorlók fizetik az adót, csupán egy illúzió. Az igazi adót a city-beli bankárok és egyéb szakértők fizetik.
Én is szeretnék már olyan sok adót fizetni, na, ha lenne miből.
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #45052 üzenetére
én zenét hallgatnék és olvasnék egy jó könyvet, amíg a gép összeáll. de ez én vagyok. 2006 óta meg nem is foglalkozom a számítógépekkel egyáltalán. az elmúlt héten napra lebontva az átaludt óráim száma 4 körül van, a testem által megtett kilométereket meg sem merem számolni, ugyanakkor én is ücsörögnék egy bárban alkoholmentes koktélt szürcsölgetve az általad leírt tulajdonságokkal rendelkező helyen, és az összes lányhoz odamennék ismerkedni.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #45002 üzenetére
b.zmegb.zmeg...
Nem lehet ékezet a számítógép nevében. Érted?? A windóz 7 telepítésekor megadott számítógépnév tartalmaz ékezetet (tudom, mentem volna másfelé spermium koromban hogy ékezetet használok) ezért az egyébként kétségtelenül ultraintelligens operációs rendszer nem tudja importálni a régebbi XP-ben valahogy dinamikussá lett lemezt.
Anyám ne sirassá' sokáig.
(Átírtam a szgépnevet ékezet nélkülire, és mint a vihar már importálta is be...) Na most akkor mi a teendőm a dinamikus-nem dinamikus kérdésben?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #44998 üzenetére
mit kell importálni egy vinyón? dinamikusan?
könyörgöm, vidd már el neduddkihoz a géped, hogy csinálja meg, mert rossz nézni, amit művelsz...nekem az összerakás 1 óra, az install 20 perc, az update további fél óra volt, és mondjuk 3 óra volt, mire minden egyéb progit felraktam, és a hálózatot médialejátszóstul bekonfiguráltam...
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL #44886 üzenetére
Használhatod a last known good config opciót is bootnál, valószínűleg menni fog úgy és próbálgatásra gyorsabb.
Egyik kollégámnál ugyanez volt, Dell E5530-on SSD kombóval az egyik windows update (passz, hogy melyik) után rendre elkékhalálozott boot elején, nem tudta felcsatolni a rendszerlemezt. Ezt egy intel storage driver frissítés oldotta meg.
Pontosan mi a tünet nálad indulásnál (bsod ? hibakód?) ? -
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #44884 üzenetére
HI!
hat feluletes vegig futvaneem esa kerm snaszdriverhibanak tunik sami nem fer ossze egy frissitessel /merthogy 64 megfrissitestul nem esett hanyat ha nincs hw es/v. driver gond/
amugy mmost az 5.x kedetu kucsera drajverek esnek hanyatt a 24es tuzroka allat cserelnki kell 6.x-raudv
neduddki
mod: amugy ananszz sw-ji es driveri igen komjj bugforras barhun barmikor:- (
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Nyaralás topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest