- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnss
veterán
Ennyiből szerintem a matracos megoldás nem kivitelezhető, illetve nem kifizetődő. Ennél sajnos csak egy jó matrac ára borsosabb.
---
Köszönöm a köszöntéseket így utólag is!
---
kételkedem: én szoktam villogni, ha rendőrt látok, és tapasztalataim alapján azért relatíve sokan ismerik ezt a szokást, és alkalmazzák is.
-
-
Mawyx
őstag
panaszkodás on: összevesztem a barátommal, mert lementek a haverjával Agárdra. Mondtam megyek én is, azt mondta ki van zárva. Nah vajon miért akar 2 hapsi édeskettesben strandra menni bnő nélkül?
Kiakadtam hogy a sikeres szigorlatra sem érdemlek enynit, hogy elmenjünk, de még azt se mondta ha sikerül az államvizsga, akkor elmegyünk valahová, hogy meglep vele és visz, arról álmodni se mertem, de még ez se jön össze.
Persze ő örökké csak vádaskodik, hogy biztos megcsalom. Írta reggel nem megy mégse, mondom nem hiszem el úgyse, nem látom egész nap, azt csi amit akar, honnan tudjam, de ezt már nem olvasta, azt hittem elment pl boltba.
Erre délben jött sms, hogy elmosta őket az eső, jönnek haza.
Ennyit erről ki hazudik, azt mondta nem megy.
Soha nem csaltam meg, őt meg 2szer is rajtakaptam, hogy ölelgetett 2 csajt a szemem láttára. De szerinte ez természetes, régen látta őket. Mondom én senkit nem szoktam ölelgetni
Hát le van xarva, ha hív valaki valahová, menni fogok, egy kis kikapcsolódás nekem is jár.
panasz off(#10314) kételkedem: pontosan
már kidühöngtem magam, mert esett a eső
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
Ja, kicsit skizoid!
-
kételkedem
addikt
Ha szívatás van, de téged nem szívatnak, az még elmegy...
Az utcánkban vezetik a szennyvízcsatornát. A szintezést egy kicsit benézték, ugyanis a szennyvízcsatorna PVC csöve pont beleütközik a csapadékelvezető eternit csőbe. Ránézésre a jelenleginél 20 centivel kellett volna mélyebben vinni a szennyvíz csatornát, hogy a csapadékcsatorna alatt el tudjanak menni. Felettébb kíváncsi vagyok, hogy mit fognak rá kitalálni!
-
pohár
félisten
-
kételkedem
addikt
Köszi, írtam oda is!
Mindig mindennel így szokott lenni! Vagy az igényekből kell engedni, vagy többet kell költeni! Egy ideje azt csinálom, hogy meghatározok egy maximum összeget, amit semmiképpen nem lehet átlépni, és azt figyelembe véve próbálom a legjobb ár-érték arányú terméket megtalálni.
Ez most nem nekem kell, hanem a haveromnak, de beüzemelni, karbantartani, telepíteni én fogom. Jó lenne valami megbízható klassz kis gépre szert tenni, akkor nekem is kevesebb gondom lesz!
-
kételkedem
addikt
Közben én is keresgetek, most a HP Pavilion G6-1016SH tetszett meg. A gondom az, hogy nincs kellő tapasztalatom laptop téren. Aki vásárolni szeretne, az meg semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik, tehát én vagyok a király!
(#9978) yetike mindjárt megyek, csak szeretnék néhány alternatívát írni!
-
kételkedem
addikt
Nincsen metrókocsi gyártó üzemünk a hozzátartozó infrastruktúrával, szakemberekkel és technológiával.
Ha most egy járműiparban járatos szakember a nulláról meg szeretné teremteni a hazai metrókocsi gyártást, akkor olyan falakba ütközne, amit nem biztos, hogy át tudna lépni. Teljesen új típust tervezni, tesztelni, próbagyártani dollárban számolva is milliós tétel. Liszensz alapján esetleg lehetne gyártani metrót, villamost, hévet, de a liszensz sincs ingyen és akkor is fenn áll a megfelelő szakemberek, technológiák, tapasztalat hiánya. Arról nem is beszélve, hogy ha a BKV igényeit kielégíti, akkor utána mit csinál?
Ebben az esetben lehet, hogy egyszerűbb, olcsóbb venni vagy bérelni új vagy használt metrókocsikat.
Persze hosszútávon nemzetgazdasági szempontból akár még jó ötlet is lehet. Ott porosodik egy csomó della az MNB-ben, lehet, hogy építeni kellene egy Nemzeti Tömegközlekedési Járműgyártó Céget?
-
kételkedem
addikt
Kevés lesz az iható víz, ráadásul a jó minőségű iható édesvíz területi eloszlása még szeszélyesebb, mint az olajé. Már most is nélkülözi az egészséges ivóvizet a Föld népességének egy része, mi pedig azzal öblítjük a wc-t. Ez éveken belül meg fog változni, ebben biztos vagyok. Olyan magas víz és csatorna díjak jönnek, hogy ahol lehetőség lesz rá (családi ház) ott elgondolkodnak az emberek valamilyen víz visszaforgató rendszeren. A mosógépből vagy a kádból leengedett víz nem olyan szennyezett, hogy szűrés után ne lehessen wc öblítésre használni. Szerintem ez kb 50 ezer forintos beruházással simán megvalósítható. Ennek ma még talán hosszú a megtérülési ideje, de ha drágul a víz, akkor a megtérülési idő csökkenni fog.
-
-
kételkedem
addikt
Fején tetszett találni a szöget!
Fluor Mizuja pontosan olyan színvonalas, mint Uhrin Benedek
bácsi Rebekája! Benedek bácsit a Sziget nagyszínpadjára vitték, mert akkora rajongótábora volt az öregnek, mint Szalacsinak és az összes többi neten keringő szerencsétlennek! Az öreg azóta sem érti, hogy miért nem játsszák a rádiók a számait és miért nem ad el egyetlen cd-t sem, pedig ő a nagyszínpadon tízezrek előtt aratott sikert.Fluor zenéjét a netes közösség röhögés és cikizés céljából 5.588.227 alakalommal töltötte le a tecsőn. Erre valamelyik nap főműsoridőben lenyomták a Class FM-en, merthát olyan sokan kérik tőlük és olyan sokan megnézték már a neten. Ilyenkor mindig eszembe jut egy sor az egyik ismert számból: Persze nem biztos, hogy jót tesz neked, Ha kiszolgálják az ízlésedet
-
-
-
-
-
-
venember83
nagyúr
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest