Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #14266 üzenetére
Néhány kattintás.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #14219 üzenetére
perverz állatok!
lebetegedtem, lázas vagyok elkaptam rokontól. allergia mellé ez az ami pont hiányzott augusztusban
ajándék tárgyak: pont ezért tilos bundle lemezeket árulni ph-n.
-
ch003067
addikt
válasz
Tothgera30 #14219 üzenetére
Jahh értem
Akkor ha találkozol vele, akkor én is Boldog Születésnapot kívánok neki
Igen volna 1-2 fiatalabb nyuszi akinek répát adnék
-
ch003067
addikt
válasz
Tothgera30 #14217 üzenetére
ooh micsoda nyuszik. Én is szívesen 'lövöldözném' őket =P
Most hogy így láttam a puskát meg a nyulat, eszembe jutott hogy október utolsó hétvégéjén kezdődik a vadászat
Tök jó lesz.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #14199 üzenetére
és miért kell pofa bevinni egy másik boltba egy csokipapírt? nem hiszem hogy ott ahol laksz ne lenne 3-4 kisbolt minimum...
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #14196 üzenetére
mi az hogy máshova?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #14141 üzenetére
design akkor puma->csak baromira gyenge minőség és ár arány érték
futócipők asics, nagyon stabil, jó rugózás és tartás. ár érték arány korrekt. tartós és nem agyon hipeolt márka (lásd nike és barátai)
viszont pont a smart casual az aminél világ életemben bajban voltam. nagyon válogatós vagyok és nagyon megnézem mit veszek meg. azon is filózom h két párral veszek most CAT-t
mert ennyiért még a kinti árakhoz képest is korrekt (ugyebár itthon minden cipő és ruhamárka drágább) a mostani árazás. -
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #14137 üzenetére
köszi
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14100 üzenetére
kb 2950Ft.
1050 a csomagdij, 1900 a biztositas. -
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #14081 üzenetére
Az állandó Frédi ma kocsival jött munkába, ugyanis a vonat, amivel elindultam gyalogost gázolt! Kisvárdán a felüljáró alatt a kocsma sarkánál a szokásos gyalogösvényen akart átsétálni az idősebb férfi, de sajnos még úgy is elcsaptuk, hogy a vonat már fékezett, hogy a nagy állomáson megálljunk!
-
válasz
Tothgera30 #14081 üzenetére
Pszt, neki nem kell szólni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #14049 üzenetére
Eddig csak egyszer küldtem vissza pénzt - 5000 Ft-ot - mert fogalmam sem volt hogy ki küldte. Jött, nem volt megjegyzés - amibe mindig a nicnkevet kérem, semmi mást - vártam, nem jelentkezett érte senki, visszaküldtem. Visszaküldés után egy nappal szólt az illető hogy mi a helyzet...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #14044 üzenetére
Csesszen le ha valamit nem jól csinálok / elrontok / a kárára teszem / nem úgy csinálom ahogy ígértem. Azon sértődött be hogy nem adtam neki piros pontot, mert mondtam minek, ezért nem jár. Én szolgáltatok ingyen, ha megjött a pénz akkor veszem meg neki a cuccot, részemről semmi üzleti rizikója nincs az egésznek. Max neki, hogy lenyúlhatom a pénzét. De nem teszem, ahogy mással se. Utaltam én már vissza megmaradt pénznek 1 ft-ot is... azt írtam a hirdetésben hogy a megmaradt pénzt visszaküldöm akkor visszaköldöm. Egy párszor már megkaptam hogy az aprót megtarthattam volna. De ha megtartom akár az 1 Ft-ot is akkor már hazudtam. Na ez eléggé messze áll tőlem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14044 üzenetére
Hát igen,ez a leggusztustalanabb az egész storyban
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13978 üzenetére
A64 3000+, gyári kühler, oldallap leszedve: 43°C. Apum gépe, délelőtt megcsináltam, és nem volt kedvem visszavinni a saját gépemet a helyére és bekapcsolni
A videokarikat is vissza kéne cserélni...
HÁLENDÁ
mp
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13976 üzenetére
Nekem is 36-37C a CPU-m
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13943 üzenetére
Sikerült találni helyet, ahol csinálnak ilyet?
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13939 üzenetére
Üveget még úgy se tudnék hova rakni, fából volt, mondom, de a lába nem volt becsukható, így nem tudtam hova rakni ha végeztem a gépezéssel.
Egy síma fa lap elég. Nem látom be mennyivel lenne jobb az üveg. Max a macska fellökné és összetörne.(#13942) ClayMore: így van, nem birom ha valaki nem tud ilyeneket megoldani, pedig látom ez azért nem hétköznapi. Amit lehet megoldok házilag. Némelyik olyan is amilyen, de birja és olcsó. Mondjuk egy polc lapra rácsavarozni 2 lábat nem egy nagy dolog, de sokan még erre sem képesek.
-
gergo0328
senior tag
válasz
Tothgera30 #13836 üzenetére
hát nekem érettségire kell majd ráhajtani mivel most leszek 12.-es és előre hozott infó emelt(vagy emeletlen
) kellene csinálnom (5 éves középsuli) Kérdés: Mekkora nehézségi különbség van az emelt és a sima infó érettségik között? Nehéz lerakni? Tudom kinek milyen de úgy általában.
Gera mivel leszolttad a múltkori itt egy lazulós szám.[link]Hátha ez már tetszik.
Milyen vizsgára tanulsz? -
gergo0328
senior tag
válasz
Tothgera30 #13834 üzenetére
de legalább csak 1 napig
Rám most nem érvényesek a napok még szeptember 1-ig aztán viszont én is szívok...De sebaj.
-
gergo0328
senior tag
válasz
Tothgera30 #13829 üzenetére
Közben eszembe jutott a TRON is. Na az is érdekes film. Szerintem jól sikerült.
-
gergo0328
senior tag
válasz
Tothgera30 #13800 üzenetére
Engem meg pont megfogott. De kinek mi
Akkor most helyetted is meghallgatom
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #13797 üzenetére
én a tiédbe beletekerve tettem ugyan ezt. mások vagyunk
-
gergo0328
senior tag
válasz
Tothgera30 #13797 üzenetére
Nem értem meg.... 1:10-től kezdődik egy új rész meg nekem a kedvencem 2:12. Amúgy nem ilyen semmi ének zenét hallgatok mert általában Bob Marley, Nickelback, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Metallica, stb. (sztem azért fogott meg ez a zene mert ezt vágták a közelgő BF3 játék egyik videója alá meg egy BFBC2-s fragmovie zenéje is ez.)
-
gergo0328
senior tag
válasz
Tothgera30 #13794 üzenetére
én meg ezt.
ToBeY: én már pár éve nem nézek tűzijátékot mert csak fellőnek pár kis rakétát és ennyi és erre több milliókat dobnak el az amúgy is sz@r Magyarországban, nemhogy másra költenék...
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #13779 üzenetére
ja, olyan keserű mikor megkóstolod
nekünk asszem Elta van, epret, banánt, barackot már aszaltunk vele, ebből az eper és barack fele már páleszben díszeleg -
Boxer001
veterán
válasz
Tothgera30 #13770 üzenetére
Ugyanolyan szombat ez is, mint a többi, csak nincsenek nyitva a bótok.
Na bumm.
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #13744 üzenetére
nem nézem rendszeresen, csak mikor véletlenül elkapom... szóval nemtudom eljutok-e valaha valahova
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #13741 üzenetére
hát én meg nem
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #13739 üzenetére
tv, nemtom melyik évad, melyik rész
-
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30 #13710 üzenetére
majd 1200nap kellett hozzá ... vmit nagyon nem jól csinálsz
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #13708 üzenetére
Még csak most sikerült rájönni vagy csak most sikerült ezt megosztani velünk?
-
válasz
Tothgera30 #13687 üzenetére
Itt speciel dög meleg van már legalább 2 napja, eső nuku, és nem is mond nagyon
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13644 üzenetére
Egész este a robogós topicot olvasom. Írom inkább oda.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13642 üzenetére
Azért gondoltam nagyobbra, mert nagy távot mennék vele nap mint nap és hogy az talán kevésbé erőlködik. Hogy mérik le az utcán mekkora a moci lökettérfogata?
Külsőleg lehet szakadtka, mert nem tudom berakni még udvarra se, kint fog állni az utcán, szóval csak menjen. -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13640 üzenetére
Korlátozott jogsim van, de ha rendszámos, akkor egy 400as Burgman, az meg manapság nem lesz elérhető nekem anyagilag. Meg tuti belezakkannék, ha azt ellopnák.
Rászálltak a zsaruk az 50esként hajtott nagyobb gépekre?
200 az sok, annyit nem költök rá, jó lesz nekem 100ért is, azok is csak mennek. -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13614 üzenetére
Még mindig jobb mint egyedül.
-
reset
senior tag
válasz
Tothgera30 #13551 üzenetére
Szép napot! Főzzél nekem is egy kávét
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #13520 üzenetére
nem. akarsz róla beszélni?
tope, tope, tope: nem szabad! én is meg akartam kérdezni, de ösztöneimen a tudatos énem úrrá tudott lenni. érett vagyok vagy mifene.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #13511 üzenetére
ingyen van csak adnod kell érte természetben vmit.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #13494 üzenetére
A hideg nagyon jót fog tenni a csuklódnak...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #13469 üzenetére
Ha a gépeden lassabban íródnak a karakterek az nem a net hibája...
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #13466 üzenetére
linkelés nem megy az addiktnak?
-
HXY
addikt
válasz
Tothgera30 #13457 üzenetére
Ez aztán nesze semmi, fogd meg jól.. Köszi.
-
nike_
addikt
válasz
Tothgera30 #13392 üzenetére
Ausztriában 30 fok van...
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #13394 üzenetére
Én simán fázok esténként rövid cuccban. Melegben meg melegem van. Ez van
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13394 üzenetére
Én se fázok, tökjó idő van, 20-22fok-ra vagyok beállítva
Melóhelyen jönnek a kollégák, hogy milyen hideg van nálam, a pingvinek ott vacognak az asztalom alatt
-
válasz
Tothgera30 #13392 üzenetére
Szimplán csak hüvős van, ennyi, no go doki
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13321 üzenetére
és? Én is aludtam már részegen, padon, februárban, mínusz öt fokban. Belga sörizőben elfogyasztott 1,5 l sör és 6 jéger hatására
Ui. Bájdövéj megvolt este az euró-chf paritás, 272 is volt a világ legjobb carry trade valutája.
Nem vagyok egy hátrányos helyzetű, de most már engem is rohadtul frusztrál, hogy felvettem 3,5 milla hitelt, azóta befizettem kettőt, és most tartozom 5-tel. A jó édes anyjukat a világot csődbe vivő politikusoknak..!
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13251 üzenetére
Jó reggelt, indulok én is melóba.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13240 üzenetére
Igen , arra
Pohar: tevedes.
A lagzikon ketfele kaja az alap (legalabbis felenk(:
csigaleves (ertsd csigatesztas leves)
birkaporkolt
(estleg sertes ha valaki nem szeretne)Kozben meg kakassult, meg hurka a koztes idoben. Toltott kaposzta meg a kozelben sincs.
Szamoltam hany lagzin voltam eddig eletemben, 6-8-on mar tuti, igaz mind a Jaszsagban, egyik helyen sem volt toltottkapi.
Mondjuk masfele meg az nem szokas, hogy a vendeg vigye a tortat (tobbnyire maganak) , felenk meg alap, hogy egy majd egy 60x40es talcaval allit be a vendeg, amin minimum egy torta meg aprosutik vannak...
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13222 üzenetére
A mi videkunkon (Jaszsag) abszolute nem, raadasul egy lakodalmon se voltam emg arrafele, ahol toltott kaposzta lett volna. De nyirsegi exemek csaladja ezt total hihetetlennek, elkepzelhetlennek tartotta, mert arrafele meg az a szokas.
Mondjuk a nyiregyi gyros az viszont bejovos... Uhm... Na most osszefutott a nyal a szamban...
Lujo: a kaposzta isteni, esm le sem tudott allni rola. Egyszeruen nem szeretem a tolteleket . Szoval nem hiszem, hogy nem jol csinaltak. Kostoltam debrecenit is, nyregyhazit is, egyik sem jott be.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13212 üzenetére
Mikor szabolcsi parom volt, total elvoltak a nagyszulok halva, hogy nem szeretem a toltott kaposztat. Mondtam, felenk nem is nagyon csinaljak, konkretan a csaladi korben senki. De hat hogyhogy? Nincs toltott kaposzta keresztelon, karacsonykor, eskuvon, halotti toron?
Mondom nincs.Toltott kaposztaval sajna ki lehet kergetni a vilagbol is.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #13212 üzenetére
Azon a részen isteni a töltöttkáposzta, azt meg kell hagyni
Mándok, Tuzsér, Györöcske, Záhony, Kisvárda respect! Nem darálják a mócsingos húst, hanem színhúsból vagdaltat csinálnak és az megy bele az agyonfűszerezett keverékbe. Csinálják még kukoricadarával is rizs helyett, daráskáposztának nevezik, vagy ahogy ők mondják darázskáposzta -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #13206 üzenetére
Ez igen! Egy szabolcsi keménygyerek!
töltöttkáposzta reggelire, wow!
Amikor Zsurkon voltunk kb. 5 éve, majd kiesett a szemünk, hog reggelire töltöttkáposzta és megkérdezték, hogy hidegen, vagy melegen szeretnénkhozzá meg itókának vegyes szilva-körte pálinka
-
Algieba
őstag
válasz
Tothgera30 #13144 üzenetére
Mindenkinek nehéz lesz nélküle, amikor már nem lesz se benzin, se dízel.
Nekem nincs autóm és nem is lesz.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #12888 üzenetére
Nagyon szép ez a járgány
Én előrelátó módon nem mostam le a kocsit egy ideje
viszont tegnap amint kiteregettem, eleredt az eső. Előtte nem esett, kivittem a mosott ruhákat, egyből elkezdett, ki érti ezt.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #12888 üzenetére
Nyaralásra készülve kívül-belül alaposan megpucoltam a kocsit. A nyaraló Poroszló legsárosabb utcájának közepén volt. Most a kocsi úgy néz ki, mint egy varacskos disznó dagonyázás után! Ha a héten lesz valamikor legalább egy nap amikor nem esik, kocsit mosok majd!
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #12886 üzenetére
Körbenézel, büszkén feszítesz, mintha direkt ezt szeretted volna csinálni!
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #12847 üzenetére
hétfőn
nem vagyunk mi angolok kéremszépen -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #12822 üzenetére
Jelentem, villany van a lakásban (nappali, háló, fürdő, wc, előtér, konyha)
Már fáj a lábam a létrázástól, de majd asszonykám megmasszírozza nekem. A lábamat is... -
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12734 üzenetére
nem, Zeusztól
A villámokért ő felel, nem az eon
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12734 üzenetére
ha ő a sz-ód, igen
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12732 üzenetére
akkor már csak a szolgáltatóból kell kiverni-kisírni az igazolást.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12705 üzenetére
gyorsan utánaolvasgattam amit tehetsz->körbekérdezed a többi ottlakót h kinek mi ment szét. ha töb káresemény is van nehezebben tudnak hazudni h hát márpedig nem volt ingadozás, túlfesz, kimaradás. a tapasztalatom az h a ha csak egyedi káreset akkor simán letagadják.
ezután kihívod a biztosítódat és nekik jelented. utána bemész a szolgáltatóhoz h adjanak papírt h márpedig igenis volt "esemény" mert nem csak neked van károd.
ha nagy a kár megérheti ügyvédre költeni... -
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12687 üzenetére
Ha megégett az elektronika, és ez látszik is, akkor garanciális csere se lesz valószínűleg. Ráfogják a tápra vagy az elektromos szolgáltatóra.
-
válasz
Tothgera30 #12687 üzenetére
Garanciális hibában nincs adatmentés, sose volt, sose lesz
Szép napot mindenkinek
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #12683 üzenetére
Az nem túl jó.
Volt előtte valami hibajelenség? Pl. pingponglabda pattogás, vagy fémes csiszolódás? Mert ha egyik se, lehet csak az elektronika ment ki és akkor szerencséd lehet egy csere után. -
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30 #12683 üzenetére
keresd xcbiker-t, vagy a kürt kft-t ... utóbbi zsebbenyúlósabb
-
Lortech
addikt
válasz
Tothgera30 #12607 üzenetére
Megint egy 16 órás feszített tempójú programozói műszak on.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12533 üzenetére
Udv Angliaban.. Ha nem tetszik az idojaras varj 5 percet
-
venember83
nagyúr
válasz
Most az a baj, hogy nem esik az eső?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
szerintem komoly, mert viccnek kicsit erős lenne...
-
Lacazr93
senior tag
válasz
Tothgera30 #12492 üzenetére
nem szoktam számolni
érzésre adom
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tothgera30 #12461 üzenetére
Yap, akkor nincs probléma
Csak azér gáz hogy 30 fok van és még pluszban fűti a szobát
Olyan már volt, hogy lekapcsolt játék közben a 4670 ventilátora és ment tovább az egész (Half-life 2 közben) csak annyi fura volt hogy lement az fps játék közben, majd kioffolt a gép, aztán kiderült hogy a ventilátor végleg kinyiffant, és még az is fura volt, hogy égett szag lett, vagyis ilyen égett műanyagszerűség, valszeg kezdett megsülni a por az IC-ken
Aztán azóta ráraktam egy 12 centis ventilátort ami a tápról megy, és jobban hűt mint az eredeti rögzített
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #12428 üzenetére
én néha bliccelek, akkor ha nincs bérletem vagy Pesten vagyok, de ez így van
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #12424 üzenetére
feljelentheted őket az alapvető jogaid megsértéséért, lehet nem tenne jót nekik meg a BKV-nak pár ilyen ügy, szóval elengednek, sőt, le se fognak, tudják ők is hogy nem lehet
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #12422 üzenetére
nem állíthat meg, nem hivatalos személy
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #12418 üzenetére
nem akadályozhatnak a szabad mozgásodban, elfuthatsz, ők nem hiszem hogy utánad fognak a nagy papírtologatás közben
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12418 üzenetére
Postásnak adni kell valamennyi kp-t és ráírja a bírságra hogy ismeretlen helyre költözött,vagy rosz címet adott meg.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #12415 üzenetére
ha nincs vele rendőr, vagy a fentebb említett közterületis, akkor simán leszáll a buszról, az ellenőr semmit nem tehet
Boxer... ez meg a másik, kamu név, cím, szül. dátum, és vigyorogva elsétálsz
-
Boxer001
veterán
válasz
Tothgera30 #12415 üzenetére
Honnan fogja tudni a drága ellenőr, hogy kinek írja, ha nem kap személyit? Vagy lefog és megver a b...i?
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #12326 üzenetére
Nekem se jó, de most már jobb!
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #12324 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #12249 üzenetére
Én a 16:48-assal jöttem, kellemesen csalódtam! Bár büdös volt és meleg, de dupla annyi kocsi volt mint általában, így nem volt tömeg. A vonat is menetrendszerűen közlekedett, tehát minden rendben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12129 üzenetére
Olyan, mintha az életed közvetítenéd ide, sose beszélgetsz másokkal, csak benyögöd mindig, hogy mit csinálsz...
Miért nem írsz blogot..?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tothgera30 #12007 üzenetére
Minek mentél haza?
Mondjuk látom nem bp-i vagy, vidéken elviselhetőbb a meleg mint budapest belvárosában...
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #11887 üzenetére
Szeretem rendezgetni a lakást, jól néz ki a rend.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11851 üzenetére
Nyugi, nálunk most kezdett el porszívózni a felső szomszéd. Ha a szokásos napirendjét követi, akkor 2 óra múlva fog fúrni. Egészen hajnali fél 2-ig.
Csak azt nem értem, hogy 1 év napi szintű pár órás fúrás után hogy a megkeseredett emufarszőrben talál még valamit, amit fúrni lehet. -
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11684 üzenetére
Ja, hogy robogóztál. Az valóban más. De akkor ne nevezd motorozásnak.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11680 üzenetére
Nem, az a full bőr cucc
mp
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11680 üzenetére
Motorhoz motoros ruházat illik, amin nem fúj át a szél, ami nem ázik át, nincs annyira meleged benne és így tovább. Tudom, egy vagyon. De minden hobbi ilyen már.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11678 üzenetére
Van megoldás! Ne motorozz megfelelő ruházat hiányában.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11672 üzenetére
Hadd találgassak, Blacksoul most ment nyaralni, azért van ilyen idő már két napja...?
Bár ez már amúgy nekem se annyira vicces, ez a harmadik hétvége, hogy szar idő van. Persze így nagyon jókat alszok itthon, de azért most már elmennék egyszer strandolni, vagy valami hasonló... -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11620 üzenetére
Még nem fizetett semmit, érdekében áll a másik félnek tartani vele a kapcsolatot.
A #11618 első mondata pedig rendkívül értelmesre sikeredett.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11583 üzenetére
Engem ő ragadott meg régen: [link]
-
válasz
Tothgera30 #11581 üzenetére
Ez valahogy jobb, mármint a néni
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11554 üzenetére
Hol is laknak?
Komolyra fordítva a szót: Abból még nincs pénz, hogy leszedtétek. Sok sikert az értékesítéshez! Bár ilyen nagy tételt már valószínűleg nem a városi piacra visztek.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #11552 üzenetére
te egyedül laksz? vagy mi a franc?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11472 üzenetére
Mi a terved?
mp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest