- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Erről csak az jut eszembe, amikor azért utaztam ingyen éjjeli buszon (914 -> Határ úttól a Nyugatiig) másfél éve, mert jegyet akartam venni a buszon, de csak húszezres volt nálam (frissen, ropogósan, ATM-ből) és a buszon lévő nyolc ellenőrnél összesen nem volt nyolcezer forint sem, így nem tudtak nekem visszaadni.
fokukac: btw, hónap utolsó két hetén belül voltunk, az a húszezres volt az utolsó pénzem a következő fizetésig. Belegondolva, nem is másfél éve, több ideje kellett annak lennie, még bőven ügyfélszolgálatos voltam.
-
DeFranco
nagyúr
Van emailem is (nyilván a domainhez járt) meg tárhelyem is (tárhelypark) csak valamiért a konfiguráció nem sikerül. Kiküldeni úgy emlékszem tudtam, a bejövő viszont nem érkezett meg sem úgy, hogy rádrótoztam a gmail-t, hogy húzza le POP-ban, sem nem érkezett meg az emailem webes adminisztrációs felületére.
Ellenben a tárhelyemhez tartozó FTP tárterületen meg fileként megtaláltam a bejövő leveleket, csak valahogy sem a webes admin felület sem a POP szerver nem érzékeli őket bejövőként.
reszerk: jó a forpsi tényleg
-
-
HXY
addikt
Ha valakit érdekel, akkor 99%-osan állíthatom, hogy megtaláltam azt az oldalt, amit a PC World ingyen 100GB-nak reklámoz.
Nos én majdnem megvettem az újságot, de szerencsére nem tettem.
Helyette a Google.com-ot használtam.1. Ugyanis nem ingyenes szolgáltatásról van szó.
Ha adunk a világnak 150GB tárhelyet, akkor cserébe mi is kapunk 100-at: [link]
Nálam az ingyenesség azt jelentené, hogy a szolgáltatásért nem kérnek ellenszolgáltatást..2. A 100GB adataink idegenek gépén fog tárolódni, de nekünk is tárolni kell más emberek 150GB-nyi adatát. Azt mondják, hogy 256bites AES titkosítással van a tárolás. Amit elvileg lehetetlenség feltörni. Jelenleg. De 10 múlva egy több száz magos gépnek meg se fog kottyanni....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazon Kindle
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videós, mozgóképes topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest