Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Erről csak az jut eszembe, amikor azért utaztam ingyen éjjeli buszon (914 -> Határ úttól a Nyugatiig) másfél éve, mert jegyet akartam venni a buszon, de csak húszezres volt nálam (frissen, ropogósan, ATM-ből) és a buszon lévő nyolc ellenőrnél összesen nem volt nyolcezer forint sem, így nem tudtak nekem visszaadni.
fokukac: btw, hónap utolsó két hetén belül voltunk, az a húszezres volt az utolsó pénzem a következő fizetésig. Belegondolva, nem is másfél éve, több ideje kellett annak lennie, még bőven ügyfélszolgálatos voltam.
-
DeFranco
nagyúr
Van emailem is (nyilván a domainhez járt) meg tárhelyem is (tárhelypark) csak valamiért a konfiguráció nem sikerül. Kiküldeni úgy emlékszem tudtam, a bejövő viszont nem érkezett meg sem úgy, hogy rádrótoztam a gmail-t, hogy húzza le POP-ban, sem nem érkezett meg az emailem webes adminisztrációs felületére.
Ellenben a tárhelyemhez tartozó FTP tárterületen meg fileként megtaláltam a bejövő leveleket, csak valahogy sem a webes admin felület sem a POP szerver nem érzékeli őket bejövőként.
reszerk: jó a forpsi tényleg
-
-
HXY
addikt
Ha valakit érdekel, akkor 99%-osan állíthatom, hogy megtaláltam azt az oldalt, amit a PC World ingyen 100GB-nak reklámoz.
Nos én majdnem megvettem az újságot, de szerencsére nem tettem.
Helyette a Google.com-ot használtam.1. Ugyanis nem ingyenes szolgáltatásról van szó.
Ha adunk a világnak 150GB tárhelyet, akkor cserébe mi is kapunk 100-at: [link]
Nálam az ingyenesség azt jelentené, hogy a szolgáltatásért nem kérnek ellenszolgáltatást..2. A 100GB adataink idegenek gépén fog tárolódni, de nekünk is tárolni kell más emberek 150GB-nyi adatát. Azt mondják, hogy 256bites AES titkosítással van a tárolás. Amit elvileg lehetetlenség feltörni. Jelenleg. De 10 múlva egy több száz magos gépnek meg se fog kottyanni....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest