- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #45323 üzenetére
Válhat, pl túlél egy repülőgép katasztrófát és lehet onnantól teljesen megváltozik.
(#45321) kételkedem: jó neked, én csak morgok-morgok
(#45326) tbs: ez jó
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #45323 üzenetére
Szerintem minden fejlesztethető egy bizonyos pontig,de soha sem lesz kiemelkedő benne.Maximum átlagos vagy jó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #45306 üzenetére
süss egy kis hagymát...
-
TwentyFour
tag
válasz
concret_hp #45306 üzenetére
Bambuszpálcás parfümös megoldást próbáltad már? Nem olcsó, de mutatós és baromi sokáig tart, ráadásul nem tömény, éppen hogy lehet érezni.
-
válasz
concret_hp #45265 üzenetére
Az urambátyám rendszert senkinek se érdeke megszüntetni, legalábbis az ehhez megfelelő hatalmat birtokló embereknek éppen érdekükben áll a megmaradása.
Addig pedig spórolás itt nem nagyon lesz ^^
A miskolc-orosháza 11 órás vonatút után már inkább buszozom, ha lehet ^^
-
válasz
concret_hp #45258 üzenetére
Ha úgy tekintjük, hogy az emberek munkába járását segíti, és így több bevételhez jut az állam, akkor hiába veszteséges maga a társaság, ha ettől még a nagy egész nyer belőle.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #45258 üzenetére
a vasút az kb. sehol nem nyereséges, ahol nyereséges ott vagy az árak szakadnak el vagy a színvonal (igen, ez alá mélyen
)
ettől függetlenül tényleg sokban van
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #45256 üzenetére
ez így összességében szerintem helytálló
(amúgy két vasúttársaság(unk) van, mert ott a GYSEV de ez más tészta, ők inkább labancok)
-
válasz
concret_hp #45183 üzenetére
Mennyibe kerül rendelni onnan ? (valamennyire ismerem, a kollégám rendelt onnan anno)
-
válasz
concret_hp #45187 üzenetére
Rendelve még rájön a szállítási díj
[ez apróbb cuccoknál necces inkább]
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #45183 üzenetére
ja tényleg, megnyitott otthon a SD. egyik ismerősömet innen Bristolból vitték haza, hogy menedzselje az egészet
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #45163 üzenetére
Logout-on.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #45163 üzenetére
[RIOS ERROR]
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #45074 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi, össze van rakva, csak a tápja nem az igazi, de akkor nem volt időm foglalkozni vele, úgyhogy úgy is maradt. Úgyhogy szépen el van téve egy nagy kartondobozba a gép (alapvetően egy mATX lapos, még ahhoz képest is nagyon kicsi házas PC -> A6-3500, valami Asrock alaplap, 30 GB SSD + 500 GB HDD, 8 GB RAM, DVD-író meg 3,5" helyre való kártyaolvasó sallangnak), majd valamikor megcsinálom.
Van laptop, médialejátszó meg tablet, szóval nem épp égető szükséglet.
-
válasz
concret_hp #45053 üzenetére
Olyan ez mint az autoipar
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #45032 üzenetére
azt hittem, már lopják a padokat is.
Én már semmin nem lepődöm meg, mióta Göteborgban olyat láttam, hogy a híd kétfelén álló koldus egyszer csak felegyenesedett (csodát tett..!), majd találkozott, majd leültek a szomszédos padhoz, és elkezdtek magyarul beszélni...
Lui amúgy relevánsabb mára. [link]
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #44976 üzenetére
Nyilván az is véletlen, hogy a google earth-ön az összes budapesti műholdképet lecserélték valami télire, amin alig látszik valami.
Sehol máshol nem láttam még ilyet.
Biztos nagyon fontos piac vagyunk.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #44974 üzenetére
Olyan öles léptekben fejlődünk visszafelé, hogy öröm nézni.
Kispárna meg befőttesüveg lesz itt, nem modern pénzügyi rendszer.Ui. az előbb reggeltem a google wallet-ra, mondván, hogy majd faszán kihasználom a 10%-os kedvezményt az expedia-n. Szerinted engedte ezzel a nyugat-balkáni bankkártyával?
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #44970 üzenetére
mi meg csak lesünk innen a hanyatló keletről
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #44970 üzenetére
és most mi az ópiuma?
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #44952 üzenetére
CIBEZZ. Bár jövőre át kell mennem amúgyis másik számlacsomagba, kiöregedtem belőle
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #44935 üzenetére
Nálunk úgy 6 hónapig állt egy ilyen csavart szárú, nemikeás bambusz a vízben, egy megskalpolt műanyag palackban, de 2-3 hetente új vizet kapott, közben csak pótolva lett, hogy bőven a gyökéren felül legyen. Aztán 6 hónap után két kis hajtással a tetején beültettük földbe, cserépbe, azóta köszöni jól van. Erősen locsolni kell, meg ablakban, napon van, de hajt, virul, és sokkal kevésbé érzékeny, mint mikor csak a puszta vízben állt. Lassan támasz kéne neki, mert olyan magasra hajtott ki. Egyelőre az ablak tartja.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #44887 üzenetére
1. A klasszikus összeesküvés-elmélet szerint az van, hogy sosem lassul le az oprendszer, ezáltal folyamatosan használható marad, nem kell újrahúzogatni, illetve pláne nem oprendszert váltani, egy új, drágán megvehető oprendszerre.
2. A kevésbé paranoid, de még mindig érzékeny verzió szerint az időközben felfedezett biztonsági rések, hibák, összeférhetetlenségek, driverhiányosságok nem kerülnének javításra, frissítésre, így korlátok között kellene használni az oprendszert.
3. SemmiViszont mivel van 300 frissítés, és a semmitmondó leírásokat nincs időm, sem energiám átolvasni, ezért biztosamibiztos alapon inkább frissíteni szoktam amit lehet. Megnézem mindig a listát, de kb. ennyi.
-
válasz
concret_hp #44887 üzenetére
Attól függ, milyen frissítések.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #44839 üzenetére
hoppá
férfiasan kijelentem elb*tam
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #44837 üzenetére
akkor most lépjél tovább még egyet... mire írtad a barátnős sztorit hasonlatul?
hasonlatception
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #44812 üzenetére
en megmondom, hogy nem ez most nem sikerult, mert tul sos, vagy benne valami ami nem izlik
-
7
addikt
válasz
concret_hp #44812 üzenetére
Hazudni nem szeretek, úgyhogy megmondanám.
-
7
addikt
válasz
concret_hp #44808 üzenetére
Szerintem nem egészen. Függ a másik személyiségétől is, de én inkább valahogy úgy csinálnám, hogy
"Tudod, mit lenne még érdemes kipróbálni? Azt, hogy [javítási javaslat]."
Egyrészt ez nem offenzív (ha ezen valaki megsértődik, az bármi máson is), és egyből adja is a megoldási javaslatot. Sokkal hasznosabb az ilyen jellegű kritika, mint az, hogy szimplán közlöd, mi nem tetszik.Ha nem visszatérő kellemetlenség, hanem csak valami egyszeri baki, akkor pedig nem is érdemes foglalkozni vele. A legjobb szakácsoknál is előfordul, hogy néhanapján odakozmál az étel, vagy kicsit túlsózzák.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #44790 üzenetére
mindenki szerint b?
(ha semmi extra különleges körülmény nincs)
-
fokukac
nagyúr
válasz
jó, de a főzésnél az a cél, hogy valami finom legyen a végtermék.
Sok esetben az is elég, ha pont olyan finom lesz, mint a múltkor.Ezzel szemben a zenélés kreativitást igényel, mert az ami már volt, nem feltétlenül okoz örömet, hanem valami újat kell kitalálni.
Namost, ha ezt a konyhai analógiádra vonatkoztatjuk, ifjú titánunk ezt kb. úgy oldja meg, hogy vesz egy kis bélszínt, majd összekeveri a mákostésztával, és a végén leöni egy kis majonézzel. MAjd megkérdezi, hogy jó lett-e?
UGye jobb lett, mint a múltkori kecsapos-spenótos-kelkáposztás-olivás-lasagna?
Körülbelül. -
bobsys
veterán
válasz
az attol fugg, akarsz-e este sexet
-
törölt tag
válasz
szerintem b. úgy korrekt. de persze nem úgy, hogy te hülye barom ez nagyon szar. mivel ahogy említetted, barátról van szó.
-
Tim82
félisten
válasz
b), de mondjuk a csajom tud főzni, szóval nem szorulok rá, hogy mondogassam.
-
törölt tag
válasz
concret_hp #44785 üzenetére
nem is szeretném sehol előadni. de tényleg.
feldobtam youtubera múltkor a zenéket, kattintott 3ezer ember, örülök neki, hogy annyian. több nem is kell.
mert nekem tetszik, jó érzés összerakni egyet. -
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #44686 üzenetére
I'm gettin jacked, I'm breakin myself
I can't believe they taking Warren's wealth
They took my rings, they took my rolex
I looked at the brotha said "Damn, what's next?"mondjuk amúgy ez egy k.va jó szám...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #44596 üzenetére
3. L
>! -
válasz
concret_hp #44560 üzenetére
miota orrba szajba nyomjak a hd/full hd streameket azota azzal sem. bar valoban kis hatranya ezeknek, hogy 90%ban orosz nyelven megy
de meccs kozben ez nem szokott zavarni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #44510 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #44503 üzenetére
végül is kétezer-valahányszázért vettem lottót, szóval tisztára megérte.
Amúgy onnan vettem észre, hogy nyertem, hogy nőtt a számlaegyenlegem.
Zsír, mi? -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #44489 üzenetére
Hát errefele a normál (nem low-cost) társaságok még 1-2 órás útnál is adnak, nem? A Tap legalábbis adott.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #44489 üzenetére
Nem, de nekem Lufi jegyet fizettek, amikor céges úton voltam, ott meg volt. És ez el is várható, ha már küldözget valahova a céged, legalább kaja legyen.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #44409 üzenetére
Egy veszpremi technikum, emelt infos szak, elso vilagbankos osztaly voltunk az orszagban, jol osszevalogatott csapat volt.
EQMontoya: egyreszt ez, masreszt korulbelul a fele letszam kozvetlen egyetem utan lelepett, viszont a masik felenek nagyon is jol ment otthon 2009-2010-ig, hozzam hasonloan egeszen odaig nem volt miert kulfoldre menniuk. Durva, hogy par ev alatt mennyit tudnak valtozni a dolgok...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #44409 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #44395 üzenetére
Nem a monitor nagy, a szoba kicsi...
Meg az asztal...ha a fejem fél méterre van a monitortól, akkor 22-23" fölött már nagy. Viszont mivel a mostani 17-es-t is használtam tv-nek, ekkora szobába tv-nek is elég. -
válasz
concret_hp #44322 üzenetére
Oh... ha csak úgy menne...
-
válasz
concret_hp #44314 üzenetére
Kép nélkül nem hiszi el itt senki
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #44281 üzenetére
kérlek, foglalj csak helyet. elférsz
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #44279 üzenetére
nem mások véleménye nem érdekli, hanem mások. legalábbis ezt írta, úgyhogy értelmezd így
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #44096 üzenetére
régen is ennyit és ennyien kukáztak csak most már egy nagyságrenddel pofátlanabbak
-
fokukac
nagyúr
válasz
régen is volt kukázás, de most nagyságrendileg több.
gyomorforgató. A Parlamenttől 200 méterre, fényes nappal felborítják a nagy kukát, és kigyűjtik belőle a pet-palackokat (mert 1 ft darabja a teszkóban).
Minden sarkon látsz valakit, aki kukázik. És ezeknek legalább a fele nem is csöves.Elképesztő, ez az elmúlt évek vívmánya, mert Magyarország ennyire jól teljesít.
-
Melack
veterán
válasz
Amennyire én láttam, mindig is volt kukázás. Mostanra már kicsit "szervezettebb" körülmények között csinálják.
-
FehérHolló
veterán
válasz
3-4 éve ez van a kilencedikben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #44083 üzenetére
inkább olyan gyorsan zsugorodik, hogy a meglévő 4-5 lokáció között próbálnak optimalizálni. Az más kérdés, hogy én ezt nem nevezném optimalizációnak.
De az a vicces, hogy több havorm dolgozik szintén nagy cégeknél, és ők is folyamatosan költöznek. Akár épületen belül is, szerintem ez elképesztő. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #44075 üzenetére
hallod, hogy 13 éves játékokon akar játszani, szóval lehet, hogy inkább i7-es kéne neki
-
föccer
nagyúr
válasz
concret_hp #44015 üzenetére
Minap az BME előtt jöttem ki autóval 3 bringás cső gázzal hajtott a járdán, át a Petőfi-hídról lejövő forgalomba úgy, hogy nekik (mármint a gyalogosoknak) piros jelzése volt, és a keresztező autós forgalomnak volt szabad jelzése. Ment a satu fék, meg a duda szó/kurva anyázás. Gondolom versenyeztek egymással a barmok, hogy ki ér hamarabb a kórházba...
Szóval mindkét oldalon vannak barmok.
üdv, föccer
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43934 üzenetére
akkor lenne jó, ha minden utcán lenne egyértelműen elkülönített, felfestett, megfelelően széles biciklissáv.
Ez, hogy a bicikliseket beterelték az autók közé, ez egy agyrém, életveszélyes megoldás. Én speciel attól rettegek, hogy egyszer beesik elém egy, átmegyek rajta, és megyek a börtönbe.
Csodaszámba megy, hogy nincs több baleset, de tényleg. -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #43825 üzenetére
Asperger, valoszinuleg
Bocsanat.
Amugy meg igen, bassza a csorom, hogy vagyok olyan jo, mint egy ferfi programozasban, megis folyamatosan ereztem otthon azt, hogy (anyagilag) nem becsultek meg. Nagyon bassza a csorom, bocsanat.
Azt meg sosem mondtam, hogy ennel tobbet nem is elhet keresni. Nem tudom, hogy jott le neked. Lehet tobbet. Azokon a helyeken is lehetett. Senior pozikban.
kukuc: eleg sok dolgot megmagyarazna. Mondhatni az osszeset amit te is a fejemhez szoktal vagni
Ismetles, ragaszkodas bizonyos dolgokhoz GORCSOSEN, emellett a kontrollalo , szervezkedo mentalitasom is utal ra. Bar autistakra is van irva, de : "kapcsolataiban kevésbé enged teret női jelleme erősségeinek (pl. az erős baráti köteléknek, a gondozás késztetésének, a konfliktushelyzetek megelőzésének és elsimításának stb.), s helyette férfiakra jellemző módon kezd viselkedni (feladatorientált, agresszív magatartásformákat részesít előnyben), kiközösített, irigyelt, szociálisan izolált személlyé válhat. Ez az érzelmi „elférfiasodás” kapcsolati konfliktusokat, az intim viszonyok hiányát, nemi szerepzavart, identitászavart eredményezhezhet" . Amit felsorolnak, tobbnyire 10 dologbol 8-9 igaz ram. Teszt alapjan kb 85-90%os a valoszinusege.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #43825 üzenetére
Csak kíváncsiságból: ez téged miért zavar?
-
válasz
concret_hp #43767 üzenetére
még nincs?
azt hittem, hogy ez már alap
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43767 üzenetére
a dollár-árfolyam is segített azért.
-
válasz
concret_hp #43747 üzenetére
Nekem valaki említette, hogy a piros marlbi most ezres fölé ment, pedig csak kb 2 hónapja tettem le, és akkor még 860 volt tán..
A paypasses kártyákat meg van, ahol még mindig nem ismerik fel, pedig a kártya meg az eszköz is meglenne, de neeem, inkább pötyögjem a pin kódot... -
válasz
concret_hp #43724 üzenetére
"tobb marad nekem" monda az okos magyar
Csodalkozom, hogy svajcnem merult fel, mint otlet
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #43640 üzenetére
Akkor inkább valami olcsóbb gigabit jóság. Már megbocsáss.
Viszlát: Azt hittem, hogy nincs párod, onnét jött a kérdés a negyedik jegyről. De ha így alakult, akkor: [link]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #43602 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43561 üzenetére
Igen, emlékszem, hogy régen volt ilyen bajom. De 70 decibeles minimum-hangerőnél ez nem jelent problémát
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43558 üzenetére
végül is csak 5000 forintomba került, ha összeadom. 3200 a jegy, meg ugye akkor már kellett enni is előtte (750 a gyros, 350 a palacsinta, 420 a fagyi, meg 2 kávé 700-ért, meg egy víz 400-ért, plusz 350 a parkolásért /mert természetesen hamar mentünk, így túlcsúsztunk az időn/, szóval olcsó volt. de matolcsy örülhet, mert fellendítem a gazdaságot, vaze.
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #43552 üzenetére
hi!
kis falumbol 6 ember vot karbantatrto az emacnal meg korabban tippel hany dogozik meg akar attetelesn is nekik?
udv
neduddki
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #43552 üzenetére
államosíccsák !!
Szerintem ez nem is annyira poén, mint amennyire komoly. Simán kinézem belőlük a duplagondolt: először rezsit csökkentenek, majd a kivéreztetett ágazatot megveszik occsón. Ezt követően pedig szépen a rezsicsökkentés terheit átbasszák az állam (kvázi adófizetők) nyakába, és kiskezitcsókolom, beültünk a tutiba.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43527 üzenetére
nyilván ez a megoldás. Nem az, hogy élhetővé tesszük a várost...
------------
@ToBeY: Az összes felújított panelházat gusztustalanra festik, ez van.
Ja tényleg, azt ki is hagytam, hogy nálunk meg a szomszéd utcát lerakják térkővel. Július eleje óta folyamatosan dolgoznak, na jó, vasárnap nem.
De még mindig nincs kész.
elképesztő, hogy az egész országot lerakják térkővel - a parkolóhelyeket meg folyamatosan szüntetik meg, elvégre minek az egy lakótelepre.Ha nagy leszek, térkő-forgalmazó szeretnék lenni. Az ma a legtutibb állás.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #43427 üzenetére
Wire transfer fogadasaert igen
Ha kuldok egy csekett a az online bankos feluleten keresztul akkor nem. A csekk kuldese ugy nez ki, hogy belepek az internet bankba, "kitoltom" a csekket es elkuldom pl a landlordnak (igy fizetjuk a lakbert), tehat a bank feldolgozza, legyartyak a nyomdaban, boritekba teszik, megcimzik, a posta kiviszi, a cimzett beballag vele a bankba es odaadja a pult tuloldalan ulonek aki bevaltja neki (az utolso reszt mar tobb helyen lehet online csinlani ha bescanneled a kapott csekett es ugy kuldod el a bankodnak)). Es a fenti lanc aminel jopar ember dolgozik az ingyenes, de az utalas aaaz nem -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #43425 üzenetére
es megy egyszer ennyi a cimzettnek, hogy fogadja
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43415 üzenetére
én ma iron maident gitároztam, majd csinálok belőle remikszet :-)
-
törölt tag
válasz
concret_hp #43415 üzenetére
Van pár a csatornámon, bár még nagyon kezdő cucc.. -
válasz
concret_hp #43359 üzenetére
bármikor szívesen látom egyre
Winner, mint szakember
egy kérdésem lenne. a ruhásszekrényünkben bekrepált egy fiók, rettenetesen szorult. ahogy néztem a fiók alsó élére csavarozott sínben tört ketté a kis görgő. ezeket hogy árusítják? méretre vágják nekem, vagy egyéb módon? ahogyan néztem csak magát a görgőt nem biztos, hogy ki tudom szedni, mert valami patenttel van odafogatva.
-
törölt tag
válasz
concret_hp #43313 üzenetére
kösz szépen!
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #43298 üzenetére
-Az osztály 90%-a megbukott!
Mire móricka a hátsó sorból: -Hehe, nem is vagyunk annyian... :-)Lortech: látod, ezért kell időben bemenni... :-)
Én meg ma is úsztam 1 km-t a tengerben, sirály volt. Ennyi halat eddig még csak természetfilmben láttam. Ja és símán van 30 fok és leégtem, pedig sose szoktam.
De holnap sajnos haza kell menni... -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #43284 üzenetére
oke, oke, leulok es inkabb vacsorazom
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #43281 üzenetére
azt meg ertettem, de a ezt a pedagogus dolgot nem tudtam osszerakni
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #43171 üzenetére
Úgy a'! Így esett meg, hogy egyik ismerős céges notiján volt truecrypt/pointsec, és wines pass is, meg két postit ráb@szva, hogy el ne felejtsék.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #43161 üzenetére
-
válasz
concret_hp #43149 üzenetére
nyilván utazási támogatás
havi 4 hazaút fizetve, csak igazolni kell, hogy a tartózkodási hely különbözik az állandó lakcímtől. mondjuk előbbinek még mindig a kármán van megjelölve a lakcímkártyámon, de sebaj
FH: köszi, közben én is megnéztem, hogy a tulajt sem kell elcipelnem magammal, elég az aláírása (ami mondjuk hülyeség szerintem), de ha így van, akkor így van. tehát tök nem törődnek vele, meg se nézik, hogy valós-e az aláírás vagy sem. na mindegy, ennyit megér, kár, hogy ez csak most jutott eszembe, egész szép summától estem így el.
Monti nálunk így műkszik, adatlap kitöltve, lakcímkártyával, aztán 4 hazaút fizetve, számla nélkül.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #43099 üzenetére
Akkor bizony baj van az izlelobimboiddal, vagy meg nem fejlodtek ki rendesen
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #43059 üzenetére
Ha Li-ion, akkor kb. havonta egyszer le kell meríteni, egyébként mindegy,
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #43059 üzenetére
Milyen akku? Ha lítiumos akkor azt csinálsz amit akarsz, nem lesz baja.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #42991 üzenetére
Pár hete szereltem valakinek notit (segítséget kért a hűtőcseréhez), akinek volt egy-két 5"-5,5" körüli kijelzőméretű kínai dual SIM-es Android-os
tepsijephabletjetelefonja - a kijelző gyönyörű volt (ha jól rémlik, 1280*720, a másik meg 1920*1080-as felbontású volt, mindkettő IPS), de az a méret meglehetősen kényelmetlenné teszi a telefonként való használatot.Már a Nexus 4 4,7"-es kijelzőmérete is necces, mint telefon, szvsz.
De amúgy itt biztos tudnak ajánlani valamit, ami megfelelne.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #42988 üzenetére
Ha szigorúan olvasni kell, akkor e-inkes ebook reader volna talán a legjobb választás, 16k alatt van a Nook Simple Touch eBay-ről, UK-ból, szállítással együtt.
bandus: én egyszerűen nem tudom megindokolni magamnak a Nexus 4-et. Amire az okostelefon nekem kell, azt a Lumia 520 is tudja és elég stabilan és gyorsan működik, ráadásul annyira nem rossz az üzemideje sem (másfél-két naponta elég tölteni). Másodtelefonnak meg minek csúcskészülék? De mégis... piszkál rendesen.
Pont iPad Mini-m van, néhol kicsit körülményesebben, de nagyjából mindent meg tudok vele oldani, amit Androiddal meg tudtam...
-
válasz
concret_hp #42985 üzenetére
én nagyon sajnáltam, imádtam azt a telefont, de azért így 3 hónap desire x után ha kézbe veszem barátnőm desire-t, erősen nokia 32 fílingje van
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #42974 üzenetére
Ha-ha.
Tegnap reggel 9-kor levettem a töltőről fullra feltöltve és délután 1 körül lemerült, úgy, hogy nagyjából 5 percet neteztem rajta és körülbelül 2 órát zenét hallgattam. Ezért most direkt figyelem és hát ez így erősen heló.
(#42976) DeFranco: kicsivel több mint egy éves. Mondanom sem kell, hogy 3 hete járt le a garancia.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #42947 üzenetére
mit fozol ma este?
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp #42906 üzenetére
Az a baj, hogy itt még azért nem váltok, mert jó eséllyel menni fog feljebb néhány hetes távlatban, feljebb meg azért nem váltok, mert félek, hogy beszakad és elértéktelenedik a forintom. Mindig ez van. Egyébként annyiszor tapasztaltam már EUR/HUF kapcsán, hogy az elemzői várakozások ellenkezője történik, mikor megírják, hogy na most vegyél EUR-t a nyaraláshoz, mert 350-ig meg se áll, na akkor két nap múlva 10 forinttal olcsóbb lesz.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #42898 üzenetére
Hát nem tudom, a Petőfi híd Budai hídfő környékéről gyakran jártam haza taxival piálás után, mert mondjuk 1100ft volt, amúgy meg lett volna két bkv jegy. Nem volt nagy különbség.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #42858 üzenetére
Bázispontban mérve a dupláját a várakozásoknak.
-
Phvhun
őstag
válasz
concret_hp #42775 üzenetére
Angoltanáromból kiindulva ( nagyon profin tanított középsuliban ) az volt inkább a gond, hogy pusztán a megélhetéshez külön munkahelyen is kellett tanítania, és így milyen már az élet, hogy konkrétan annyiból áll az ember napja, hogy egész nap tanít, jobb esetben 9re hazaesik, 12-éjjel 1-ig dogákat javít, és kezdődik előről ugyanez reggel 7-kor.
Hamar ki lehet égni így. -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #42769 üzenetére
Teljesen más itt az alapfokú oktatás, mint otthon, sokkal inkább gyakorlatorientált és életszerűbb. Most kezdjük még csak átlátni, a nagyobbik lányom tavaly negyedikes volt, idén már ment gimnáziumba. Alapvetően alig "tanultak" valamit a matematikai és az írás-olvasás készségeken felül. Környezetismeret címén vettek át néhány dolgot, ami a későbbi tárgyak alapja lesz, igaz, ezeket a korosztályhoz illően alaposan: Európa országai, mi az az áram, hogyan készül, és mit is csinálunk vele, egy kis középkori általános áttekintés a feudális rendszerről, és év végére időzítve egy alapos közlekedési szakasz, inkluzíve kerékpáros gyakorlati oktatással (közlekedési szakemberek és rendőrök tartották az óráikat), aminek a végén gyakorlati és elméleti vizsgát tettek (teljesen úgy képzeld el, mint a kresz-vizsgát otthon, csak kevesebb kérdéssel, és a gyerekek számára érthetőbben megfogalmazva), és kaptak egy 'megfelelt' matricát a biciklijükre (természetesen, csak ha tényleg megfelelt), és egy hivatalos jogosítványt a kerékpárhoz. Mostantól közlekedhetnek már az utcán is - 10 éves kor, és a vizsga előtt csak a járdán mehetnek bicajjal a gyerekek. Sportjuk heti kettő volt, plusz a délutánra szervezett mozgásos foglalkozások. Természetesen mindemellett biztosítottak mindkét gyereknek külön nyelvi felkészítő, fejlesztő órát, mivel nem (illetve a nagyobbik két év ált. isk. 3-4. osztályos némettanulás után alig) beszéltek németül. A kicsi az előkészítő osztály után most ment elsőbe, mire végez, jobban átlátom majd én is a rendszert.
p
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #42760 üzenetére
De van. Ha nem kéred, akkor helyette etika. Egy duplaóra hetente. Ezt az ötletet kivételesen nyugatról lopták. Mondjuk hogy a tartalma melyiknek modernebb, és melyik hitelesebb, arról van saját elképzelésem.
p
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #42589 üzenetére
El kell vinni.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #42594 üzenetére
Azért issza a Diet Coke-ot, mert abban nem cukor van, hanem valami egyéb, ki tudja, milyen édesítőszer. Egy fokkal jobb, már csak a többi összetevővel van a gond. Egyébként a nálunk Lightnak (és most már Zeronak) hívott lötty szerintem finomabb is, mint a normál kóla, és tényleg meg lehet vele spórolni a ~10dkg/liter cukorbevitelt. Mondjuk a Diet megnevezés még akkor is az évszázad vicce, még ha igazából a múlt évszázadé is...
p
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #42596 üzenetére
egyetemista vagy?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #42594 üzenetére
Nem mondom, hogy 65gramm keves.
Magyarorszagon laksz? Mert ott ugye most hajnali 2 ora van es fozolItthon most csirkefasirt van francia salataval.
A tojast ne rakd bele, szerintem nem passzol hozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest