- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Van valami olyan kezdeményezés is, hogy az összegyűjtött íveket beviszik a MÉH-be, és gyerek étkeztetésre fordítják!
BS: Keresik, ki szart a pécsi városháza elé, Leköpték Gyurcsány Ferencet Egerben, Leköpték egy nyíregyházi képviselő gyermekét az iskolabezárás miatt. Index címlap 2011. május 19.
-
kételkedem
addikt
A rendőrök 30%-al több intézkedést kezdeményeztek a tavalyi adatokhoz képest. Rend lesz itt meglátod! A közérzet, meg a közbiztonság és a biztonságérzet megfoghatatlan fogalmak. A statisztikák pedig szépen levezethetők, számolhatók. Tehát majd jól megbüntetjük az ilyen közbiztonságra különösen veszélyes sétálókat!
Más:
Ez a jószág általában 3-4000 méter mélységben fordul elő, de egyes fajaik a tenger szintje alatt 7000 méterrel élnek.
[link]7000 méter a tenger szintje alatt!
Ha jól számolom, minden egyes négyzetcentire jut 714 kg -
kételkedem
addikt
Ez nagyon jó, most fejeztem be. Az a gond, hogy a végén kérik a neved, telefonszámod, hogy felhívhassanak a teszt kiértékelésével kapcsolatban. Valamint, hogy tanácsokkal tudjanak ellátni, hogy mit és hogyan kellene tennem. Olyat szeretnék, ami online azonnal ki is értékeli a kapott válaszok alapján.
(#9213) pohár szerintem a minimum 3 m hosszú (orr motoros), dobokkal, katalizátorral, részecskeszűrővel ellátott kipufogó rendszeren képtelen végig terjedni a purhab. A purhab is a legkisebb ellenállás irányába terjed. Legfeljebb a hátsó dobig, aztán vissza ki a kipufogó cső nyílásán. Persze egy kipufogó sor csere sem olcsó mulatság!
-
BlacKSouL
addikt
eredetileg rákhúsból préselt rúd, gyakorlatilag hozzánk az a változat jut el, amit 95%-ban lehullott halhúsforgácsból préselnek állítólag. Tehát ami a halszeletből lehullik, fölszedik, abból lesz a halfilé. Ami a halfiléből lehullik, fölszedik, abból lesz a préselt halrúd. Ami a préselt halrúdból lehullik, fölszedik, tesznek hozzá aromát (rák ízt..!?) bevonják piros festékkel,és abból lesz a boltban 119 Ft-ért kapható surimi rák ízesítésű halrúd, vagy rákrúd, vagy mindegy minek nevezik el.
Állítólag.
Az igazi surimi elvileg valóban rákhúsból készül, de ott is a törmelékből.
Állítólag.
Egy helyről idéznék, nem az a tipikus 'akarom' dolog:
6. oldal lap alja -
Csabee.
nagyúr
tegnap volt
http://www.youtube.com/watch?v=vfjkBtnEUs8 itt megnézheted
De tv is leadja majd! Nagyon komoly volt.
-
BlacKSouL
addikt
2005-ben vettem ezt a gépem. Akkor tettem rá az XP-t. Azóta volt egy vírus, vagy 3 trójai fertőzésem, de kigyomláltam. Fölment vagy 300 különböző progi a gépre, egy része már nincs, egy része még igen. Az az XP még most is itt van a gépen, sosem volt megváltoztatva. Köszöni jól van. Induláskor kicsit lassú, de ha már megy egész barátságos. Pár hónapja már azért gondolkozom egy újratelepítésen, de sokkal több macera mint kivárni a lassabb indulást.
1-2 havonta...Az számomra elképesztő gyakoriság. -
-
lujó55
addikt
Engem meg sérvvel műtöttek Debrecenben.
Előtte egy nappal megitattak velem valamit, hogy kihajtson. Teljesen normális székletem volt csak tőle, semmi hasmars. Másnap megműtöttek és amikor magamhoz tértem az intenzíven, éreztem, hogy wc-re kell mennem. Doki mondta, hogy csak fantomérzet, mert nincs bennem semmi, még vizet sem ihattam. Kibírtam. Másnap még a kötözőanyagok mind rajtam voltak én megpróbálkoztam a nagydologgal és teleraktam a klotyót. Ennyit a klinikai hashajtóról...
... meg a lassú anyagcserérőlJóéjt mindenkinek. Megyek pancsizni asszonykámmal
-
-
nike_
addikt
nekem is nagyon rosszak a fogaim.. azt mondta a doki (magánorvos), hogy minimum(!) naponta 3x kellene fogat mosnom (gyengébb anyagból van a fogam, mint másé), hogy semelyik ne romoljon el. ez pedig nekem kivitelezhetetlen, tehát marad az, hogy eljárok ha valamelyik kilyukad.
btw, nekem 4k-ért tömte (szintúgy kerámia).
-
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
ja igen, tényleg, meg is feledkeztem kedves embertársaimról.
Amikor utoljára vonatoztam, kb. egy éve, egy nagy egybevagon volt, kb. 50 éves (gyorsvonat-sebesvonat, valahol megááááll, ha megáááááálll!), szétszabdalt ülésekkel, kicsavart villanykörtékkel, és egy kedves kollega filmet nézet a laptopján, teljes hangerővel, és ezt élveztük mindannyian. Kis hazánkban az egy főre eső bunkók száma: 2 (cé báj Hofi)
Uui. amúgy a kedvencem mondjuk egy Budapest-NAgykanizsa, 4 óra hossza, 220 km. Számoljatok átlagsebességet...
Kínában meg 300-zal mennek a vonatok.
-
manapság ez a divat.... megőrűsz... eléggé lement a színvonal a héveken... nem mintha lett volna valaha is...
az uccsó járatokon gyomorgörcsöm van, hogy mikor szúrnak le, pedig nem vagyok egy annyira picike emberke... nagyon komoly... el kellene egy két "biztonságiak", persze azok is milyenek mááá???? kecskére káposzta kaliber... -
-
-
fokukac
nagyúr
Képzeljétek, tegnap reggel elmentem a Pólus-beli edigital üzletbe, előadtam a problémámat, mi szerint elköltöttem náluk egy valag pénzt, és most van egy tévém és egy médialejátszóm, amik mindenki mással jól működnek, csak egymással nem, kértem, hogy cseréljük ki a médialejátszót (persze már letelt a 3 nap), nem mentek bele, hívta az eladó az üzletvezető-helyettest, aki többször eltűnt hátra telefonálni, majd visszajött, rámnézett, és azt mondta, hogy nem tudja kicserélni a lejátszót, ha ott hagyom garanciában, az kb. 1 hónap, szerinte, ha a tévével még a netes vásárlás 8 napján belül vagyok, küldjem vissza azt, mert a tapasztalata szerint is általában, ha egy lejátszó máshol jó, a bemenettel van a baj.
Én ebben leginkább azt furcsállom, hogy van egy tízszeres árkülönbség a kettő között, nekik is egyszerűbb lett volna... jobb nekik visszavenni egy drága tévét, amin tényleg látszik, hogy már felbontottam, és használtam pár tíz órát?
áhh, nem értem én ezt a magyar kapitalizmust
nem tudom, hogy visszaküldjem-e.igaz, hogy zizeg, bár szerintem a többség zizeg... de szép képe van, és van rá 5 év garancia, már nem is lehet kapni ezt a típust, csak az utolsó darabok vannak, az új típus hamarosan jön, igaz, sokkal drágább lesz valószínűleg...
-
fokukac
nagyúr
egy 24 m2-es panel-nappaliba. De nem a szobaméret a lényeg, hanem a nézési távolság...
A mozi-élményhez meg minél nagyobb méret kell... Igazából egy 2,5 méteres vásznat is símán el tudnék ott viselni egy projektorral, csak hát arra még gyűjteni kell egy picitKételkedem: mert hülye azért nem vagy...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest