- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Van valami olyan kezdeményezés is, hogy az összegyűjtött íveket beviszik a MÉH-be, és gyerek étkeztetésre fordítják!
BS: Keresik, ki szart a pécsi városháza elé, Leköpték Gyurcsány Ferencet Egerben, Leköpték egy nyíregyházi képviselő gyermekét az iskolabezárás miatt. Index címlap 2011. május 19.
-
kételkedem
addikt
A rendőrök 30%-al több intézkedést kezdeményeztek a tavalyi adatokhoz képest. Rend lesz itt meglátod! A közérzet, meg a közbiztonság és a biztonságérzet megfoghatatlan fogalmak. A statisztikák pedig szépen levezethetők, számolhatók. Tehát majd jól megbüntetjük az ilyen közbiztonságra különösen veszélyes sétálókat!
Más:
Ez a jószág általában 3-4000 méter mélységben fordul elő, de egyes fajaik a tenger szintje alatt 7000 méterrel élnek.
[link]7000 méter a tenger szintje alatt!
Ha jól számolom, minden egyes négyzetcentire jut 714 kg -
kételkedem
addikt
Ez nagyon jó, most fejeztem be. Az a gond, hogy a végén kérik a neved, telefonszámod, hogy felhívhassanak a teszt kiértékelésével kapcsolatban. Valamint, hogy tanácsokkal tudjanak ellátni, hogy mit és hogyan kellene tennem. Olyat szeretnék, ami online azonnal ki is értékeli a kapott válaszok alapján.
(#9213) pohár szerintem a minimum 3 m hosszú (orr motoros), dobokkal, katalizátorral, részecskeszűrővel ellátott kipufogó rendszeren képtelen végig terjedni a purhab. A purhab is a legkisebb ellenállás irányába terjed. Legfeljebb a hátsó dobig, aztán vissza ki a kipufogó cső nyílásán. Persze egy kipufogó sor csere sem olcsó mulatság!
-
BlacKSouL
addikt
eredetileg rákhúsból préselt rúd, gyakorlatilag hozzánk az a változat jut el, amit 95%-ban lehullott halhúsforgácsból préselnek állítólag. Tehát ami a halszeletből lehullik, fölszedik, abból lesz a halfilé. Ami a halfiléből lehullik, fölszedik, abból lesz a préselt halrúd. Ami a préselt halrúdból lehullik, fölszedik, tesznek hozzá aromát (rák ízt..!?) bevonják piros festékkel,és abból lesz a boltban 119 Ft-ért kapható surimi rák ízesítésű halrúd, vagy rákrúd, vagy mindegy minek nevezik el.
Állítólag.
Az igazi surimi elvileg valóban rákhúsból készül, de ott is a törmelékből.
Állítólag.
Egy helyről idéznék, nem az a tipikus 'akarom' dolog:
6. oldal lap alja -
Csabee.
nagyúr
tegnap volt
http://www.youtube.com/watch?v=vfjkBtnEUs8 itt megnézheted
De tv is leadja majd! Nagyon komoly volt.
-
BlacKSouL
addikt
2005-ben vettem ezt a gépem. Akkor tettem rá az XP-t. Azóta volt egy vírus, vagy 3 trójai fertőzésem, de kigyomláltam. Fölment vagy 300 különböző progi a gépre, egy része már nincs, egy része még igen. Az az XP még most is itt van a gépen, sosem volt megváltoztatva. Köszöni jól van. Induláskor kicsit lassú, de ha már megy egész barátságos. Pár hónapja már azért gondolkozom egy újratelepítésen, de sokkal több macera mint kivárni a lassabb indulást.
1-2 havonta...Az számomra elképesztő gyakoriság. -
-
lujó55
addikt
Engem meg sérvvel műtöttek Debrecenben.
Előtte egy nappal megitattak velem valamit, hogy kihajtson. Teljesen normális székletem volt csak tőle, semmi hasmars. Másnap megműtöttek és amikor magamhoz tértem az intenzíven, éreztem, hogy wc-re kell mennem. Doki mondta, hogy csak fantomérzet, mert nincs bennem semmi, még vizet sem ihattam. Kibírtam. Másnap még a kötözőanyagok mind rajtam voltak én megpróbálkoztam a nagydologgal és teleraktam a klotyót. Ennyit a klinikai hashajtóról...
... meg a lassú anyagcserérőlJóéjt mindenkinek. Megyek pancsizni asszonykámmal
-
-
nike_
addikt
nekem is nagyon rosszak a fogaim.. azt mondta a doki (magánorvos), hogy minimum(!) naponta 3x kellene fogat mosnom (gyengébb anyagból van a fogam, mint másé), hogy semelyik ne romoljon el. ez pedig nekem kivitelezhetetlen, tehát marad az, hogy eljárok ha valamelyik kilyukad.
btw, nekem 4k-ért tömte (szintúgy kerámia).
-
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
ja igen, tényleg, meg is feledkeztem kedves embertársaimról.
Amikor utoljára vonatoztam, kb. egy éve, egy nagy egybevagon volt, kb. 50 éves (gyorsvonat-sebesvonat, valahol megááááll, ha megáááááálll!), szétszabdalt ülésekkel, kicsavart villanykörtékkel, és egy kedves kollega filmet nézet a laptopján, teljes hangerővel, és ezt élveztük mindannyian. Kis hazánkban az egy főre eső bunkók száma: 2 (cé báj Hofi)
Uui. amúgy a kedvencem mondjuk egy Budapest-NAgykanizsa, 4 óra hossza, 220 km. Számoljatok átlagsebességet...
Kínában meg 300-zal mennek a vonatok.
-
manapság ez a divat.... megőrűsz... eléggé lement a színvonal a héveken... nem mintha lett volna valaha is...
az uccsó járatokon gyomorgörcsöm van, hogy mikor szúrnak le, pedig nem vagyok egy annyira picike emberke... nagyon komoly... el kellene egy két "biztonságiak", persze azok is milyenek mááá???? kecskére káposzta kaliber... -
-
-
fokukac
nagyúr
Képzeljétek, tegnap reggel elmentem a Pólus-beli edigital üzletbe, előadtam a problémámat, mi szerint elköltöttem náluk egy valag pénzt, és most van egy tévém és egy médialejátszóm, amik mindenki mással jól működnek, csak egymással nem, kértem, hogy cseréljük ki a médialejátszót (persze már letelt a 3 nap), nem mentek bele, hívta az eladó az üzletvezető-helyettest, aki többször eltűnt hátra telefonálni, majd visszajött, rámnézett, és azt mondta, hogy nem tudja kicserélni a lejátszót, ha ott hagyom garanciában, az kb. 1 hónap, szerinte, ha a tévével még a netes vásárlás 8 napján belül vagyok, küldjem vissza azt, mert a tapasztalata szerint is általában, ha egy lejátszó máshol jó, a bemenettel van a baj.
Én ebben leginkább azt furcsállom, hogy van egy tízszeres árkülönbség a kettő között, nekik is egyszerűbb lett volna... jobb nekik visszavenni egy drága tévét, amin tényleg látszik, hogy már felbontottam, és használtam pár tíz órát?
áhh, nem értem én ezt a magyar kapitalizmust
nem tudom, hogy visszaküldjem-e.igaz, hogy zizeg, bár szerintem a többség zizeg... de szép képe van, és van rá 5 év garancia, már nem is lehet kapni ezt a típust, csak az utolsó darabok vannak, az új típus hamarosan jön, igaz, sokkal drágább lesz valószínűleg...
-
fokukac
nagyúr
egy 24 m2-es panel-nappaliba. De nem a szobaméret a lényeg, hanem a nézési távolság...
A mozi-élményhez meg minél nagyobb méret kell... Igazából egy 2,5 méteres vásznat is símán el tudnék ott viselni egy projektorral, csak hát arra még gyűjteni kell egy picitKételkedem: mert hülye azért nem vagy...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest